![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Minerały(EDM) Naturalna pielegnacja, meteorites, perfumy
Rezerwacja: kolor zielony
Wymienione:kolor szary Wymienie Minerały EDM Roze Opening day-sampel ok 90% Salon Fun-sampel ok 90% New Shoes-sampel ok 90% Game Show-sampel ok 90% Snuggle-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Walkee Talkee-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Morning Cup-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Raw sugar-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Soft Brozner-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Viki's Radiant-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Champagne-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Memphis Rose-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Cienie EDM Lovers Lane- pozostalo ok 60% pelnowymiarowego opakowania Jawel Box-pozostalo ok 60% pelnowymiarowego opakowania Tuesday Night Fever-sampel ok 95% Picnic-sampel ok 95% Late Checkout-sampel ok 90% Bedtime Story-sampel ok 95% Baby sitter-sampel ok 95% Beach Towel-sampel ok 95% 10 items or less-sampel ok 95% Chamomile-sampel ok 90% Korektory Korektor Clear-ok 90% Peach-ok80% Sunlight-odsypka do uzgodnienia Multi-intensive-odsypka do uzgodnienia Wykonczeniowka Krzemionka(kolorowka)-odsypka do uzgodnienia Puder Ryzowy(kolorowka)-odsypka do uzgodnienia Kaolin Sunlight-odsypka do uzgodnienia NR light-odsypka do uzgodnienia NR cool pink-sampel ok 80% Cienie niemineralne My Secret-stardust- nr 8 My secret stardust nr 1 Pielegnacja: EGM-platki z AHA- polowa opakowania EGM-ZitZap-nowy EGM ZitZap-raz uzyty EGM- NTBT- cały nowy-zaklejony EGM -OIL BAR EGM-Fine&Line Cream pod oczy ok 20ml EGM- baza pod cienie kolor NUDE LureBeauty-krezm azulenowy- wystarczy na 2-3 proby EGM- krem b&e- pozostalo ok 15-20ml NP-maslo kakaowe-pozostalo ok 25g Olej kokosowy-ilosc do uzgodnienia Odzywki do wlosow Kallos creme a late-ilosc do uzgodnienia Perles Imperiales-Guerlain- odsypka do uzgodnienia(wymienie tylko na inne meteoryty) Odlewki perfum-wlk do uzgodnienia(wymienie na inne perfumy) Chanel Chance-EDP Chanel Allure-EDT Demeter-earl grey-5ml Demeter- Creme brulee-10ml Przygarne: PILNIE!!!!! PLYNY MICELARNE W KAZDEJ ILOSCI!!!! krem, odlewki, probki kosmetykow yes to carrots/yes to cucumber/yes to tomatoes/ mineral flowers Kredki do oczu Naturalna pielegnacja- kwas hialuronowy, salicylowy, serum/krem z vit.c, hydrolaty Meteoryty Guerlain Insolence (EDP/EDT) My Insolence(EDP/EDT) Chanel mademoiselle (EDP/EDT) Bazy pod cienie Odzywki do wlosow bez silikonow Pedzle, szczegolnie Edmowy Skunks Mozna kusic ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2010-04-26 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały(EDM) Naturalna pielegnacja, meteorites, perfumy
Interesują mnie minerały
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie? podobają mi się Demeterki i jescze kilka rzeczy
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się kallos, mogłabym odsypać Revlon Skinlights, cudnie rozświetla
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
mogę oddać 16kulek meteorków rozświetlająco-złocistych, tych najjasniejszych wyjętych z pink fresh, doskonale spełniaja funkcje rozświetlacza, za taką sama ilość imperialsów, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za meteorki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jesli komus nie odpisalam na PW albo w watku, to znaczy ze nie bylam zainteresowana
![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej
Może znajdziesz coś u mnie za: Walkee Talkee-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Row sugar -odsypka-wielkosc do uzgodnienia Viki's Radiant-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Champagne-odsypka-wielkosc do uzgodnienia Pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś u mnie za: NP-maslo kakaowe-pozostalo ok 25g EGM- NTBT- cały nieuzywa Kallos creme a late-ilosc do uzgodnienia Demeter-earl grey-5ml Demeter- Creme brulee-10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hehehehe no strasznie wybredna
![]() ![]() Pozdrawiam, jeszcze będę do Ciebie zaglądać ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za: Late Checkout-sampel ok 90% i olej kokosowy? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej,
może znajdziesz coś u mnie za Olej kokosowy-ilosc do uzgodnienia??
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Demeter-earl grey-5ml
Demeter- Creme brulee-10ml Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hey,
cos za: Korektor Clear-ok 90% Sunlight-odsypka do uzgodnienia softBrązer olej kokosowy
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Malinn, duuużo rzeczy mi się u Ciebie podoba, przede wszystkim:
EGM-platki z AHA- polowa opakowania EGM- NTBT- cały nowy-zaklejony EGM -OIL BAR EGM-Fine&Line Cream pod oczy ok 20ml EGM- krem b&e- pozostalo ok 15-20ml NP-maslo kakaowe-pozostalo ok 25g Olej kokosowy-ilosc do uzgodnienia Demeter-earl grey-5ml Demeter- Creme brulee-10ml. nie znalazłabyś czegoś jeszcze u mnie?? Jeśli nie to oczywiście z czegoś zrezygnuję ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Ksiezniczko niestety nic nie znalazlam ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.