|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak osiągnąć taki efekt?
Witajcie!
Oczywiście powstało już pełno wątków dotyczących odchudzania. Niestety na żadnym z nich nie spotkałam się z tym, co mnie interesuje... a mianowicie: -obojczyk (!) czy któraś z was wie jak osiągnąć efekt ładnego, wystającego obojczyka?! tak bardzo mi się to podoba ale nie mam pojęcia... (jeśli nie wiecie o co chodzi http://bee.blox.pl/resource/beyonce.jpg - wiem, że to fotoszop ale na żywo też się tak ma! ![]() liczę, że znacie jakieś REWELACYJNE sposoby osiagnięcia czegoś takiego *druga sprawa* -wyraźnie zaznaczona żuchwa (!) - czy któraś z was wie jak osiągnąć taki efekt? nie mówiąc już o likwidacji 2 podbródka Liczę na waszą pomoc! Pozdrawiam. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak osiągnąć taki efekt?
Trzeba mieć do tego fizyczne predyspozycje lub się wysuszyć a to nie forum propagujące wychudzenie
![]()
BLOG - zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail ![]() Edytowane przez nikki999 Czas edycji: 2009-03-25 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wystające kości są często sprawą genetyczną. Znam wiele osób, które są przy kości, a wystają im obojczyki.
![]() Ja niestety ( bo nie bardzo to lubię ) mam dość wystające kości i mocno zarysowane kości szczęki, ale to mi się pogłębiło jak schudłam. Ale chudnięcie aż do momentu, gdy zaczną Ci wystawac kości, tak jak to napisała już Nikki nie na tym forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmm jak sie chudnie to obojczyk tez sie robi bardziej wystajacy (przynamniej u mnie tak bylo
![]() Na 'odchudzenie podbrodka' slyszalam ze pomagaja kremy wyszczuplajace takie np do ciala wyszczuplajace ktore sa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
O kurcze nie wiedziałam że to się może komuś podobać ja tam raczej nie jestem zadowolona ze swoich wystających obojczyków i szczerze mówiąc strasznie przeszkadzają jak chcesz latem założyć duże korale często robią mi się w tedy siniaki od korali jak za intensywnie się ruszam :/ hmmm
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
myślę, że to kwestia budowy. Ja mam nadwage i wystające kości obojczyków. Poza tym jak wysuniesz nieco do przodu ramiona (barki) automatycznie kosci obojczyków są bardziej widoczne.
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
no ja wystający obojczyk zafundowąłam sobie własną głupotą czyli głodzeniem się :/ ale nie polecam,zresztą to nie miejscena takie watki
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() najwyraźniej ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja do chudzielców napeeeeeeeeeewno się nie zaliczam, a moje kości obojczków widać. Wiec to raczej sprawa budowy jak to pisały dziewczyny
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Również dziwi mnie że dla kogoś wystający obojczyk jest celem samym w sobie, bo nigdy nie zwracałam na to uwagi i dopiero teraz poleciałam do lustra zobaczyć jak wygląda mój
![]() Co do podwójnego podbródka to mam ten sam problem. Myślę, że spadek wagi, ww ćwiczenia i kremy powinny pomóc, ale jak się widzi chude aktorki z czymś takim to człowiek zaczyna wątpić. To też jest kwestia budowy? ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
wystające obojczyki zalezą od tego jak są ukształtowane owe kości zwane obojczykami( mają one różna kształty) i chrząstki (przyczepy) łączące obojczyki od rękojeści mostka, a poza tym od pojemności płuc, jak masz małe płuca to żebra się inaczej układają i mostek się inaczej układa . a poza tym obojczyki przymocowane są do głowy kości ramiennej i popatrz w lustro, ruszając ramionami w różne strony całość pracuje. a żuchwa , hmmm z przykrością muszę stwierdzić że jak nie masz mocno zarysowanej żuchwy, tzw kwadratowej to nic nie zrobisz nawet jak się wysuszysz to będzie to wyglądało fatalnie :-((( przykro mi
Edytowane przez pirazydzrzwi Czas edycji: 2009-04-02 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem również to predyspozycje genetyczne ale nie znaczy to że jeśli nie zrzucisz paru kilo kostki nie wyjda ci na wierzch... ciezko przewidzieć takie rzeczy, jeśli chodzi o szczękę to raczej nic nie poradzisz - chudnąc nie wyostrzysz jej rysów, predzej zapadna ci sie policzki...
czemu wiekszosc ludzi jest tak negatywnie nastawiona do wystajacych obojczyków? sama takie mam i dla mnie sa super, a czasem jak słyszę komentarze w autobusie czy w szkole na temat osób mi podobnych, jakie sa wychudzone i jak to sie pewnie glodza, to az sie przykro robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.