|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mamy z Maynooth i okolic
Witam!
Ciekawa jestem ile mam z Maynooth jest na wizażu? Może macie ochote czasem pogadać o dzieciaczkach?Może macie jakieś rzeczy które chcecie odsprzedać/oddać lub odkupić?Może szukacie kogoś do opieki nad dzieckiem , albo chcąc dorobić możecie się dzieckiem zaopiekować? Może jest gdzieś coś na promocji, albo znalazłyście jakiś ciekawy gadzet dla dzieciaczka który jest na prawde przydatny?A może po prostu czasem macie ochote wybrać się z kimś na spacer lub kawę ? Zapraszam więc do dyskusji. ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Osobiście jestem mamą prawie siedmiomiesięcznego Kubusia. Co drugi tydzień w health center jest Breastfeeding support group, na który uczęszczam. potem z dziewczynami zawsze chodzimy na kawę...wytworzył się swego rodzaju klub mamusiek.... prawdziwa giełda informacji co i jak.... Pomyślałam że można by było stworzyć coś jak klub mam z Polski, lub chociaż forum na którym można byłoby się wymieniać przydatnymi informacjami.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy z Maynooth i okolic
Zajrzyj sobie do tego wątku, tam mnóstwo mam z Irlandii sobie gada
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=461428 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mamy z Maynooth i okolic
Hej,
Przypadkiem trafilam na to forum i nie wiem czy tu jeszcze kiedys zajrzysz, ale ja tez mieszkam w Maynooth, moja coreczka niedlugo skonczy 2 latka. Tez chodzilam na spotkania tej grupy jak Mela byla mniejsza, fajnie, ze macie takie spotkania po. Chociaz obecnie pracuje, to jednak brakuje mi kogos do pogadania (niestety w biurze wiekszosc czasu jestem sama), wiec fajnie byloby czasem porozmawiac na forum lub na zywo. Jesli nadal jestes zainteresowana - napisz. A moze jeszcze ktos sie znajdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.