|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problem z kuchenka gazową i gotowaniem
witam.
Mam zwykłą gazówkę Zanussi - podłączona do miejskiego gazociągu. Problem jest taki, że bardzo słabo grzeje. Żeby zagotować wódę na kawę mogę spokojnie iść się wykąpać. A zrobienie obiadu zajmuje strasznie dużo czasu. Moja mama ma Amice i tam nie ma takiego problemu a mieszka 2 ulice dalej i jest podłączona do tego samego gazociągu więc wina jest w kuchence. W jaki sposób mogę rozwiązać taki problem? Gazówka była montowana przez fachowca - bo to wymagania gwarancji. Z góry dziękuje za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z kuchenka gazową i gotowaniem
Jak jest na gwarancji to reklamacja i niech jakiś serwisant ją na miejscu obejrzy.
Sama nic nie zrobisz. W każdym razie ja bym się bała sama coś kombinować przy takiej gazowej kuchence.
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z kuchenka gazową i gotowaniem
No najlepiej oddać do gwarancji bo jak zaczniesz kobinować sama to już nie bezie podlegać gwarancji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.