|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Niemcy ???
Czy sa osoby z niemiec ktory chcialy by sie wymieniac ? Moze by zalozyc pod-forum dla wymian miedzynarodowych ?
Strasznie podoba mi sie targowisko, ale chyba przeysylki z niemiec do polski i zpowrotem by wogole sie nie oplacaly. Na wizazu jest sporo dziewczyn w niemczech, a wiec moglybysmy sie wymieniac miedzy soba... No i co myslicie ?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niemcy ???
A jakie masz ciuszki bo ja mam możliwość wysyłania rzeczy do niemiec bo pracuję w firmie transportowej ale na terenie polski
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Poza tym ja wymieniałam się również zagranicznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z dziewczynami
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
No tak, ale nie zawsze sa duze. I przypuszczam ze wiele dziweczyt z tagranicy wlasnie dlatego nie zaklada swoich watkow.
Madi, jeszcze konkretnie sie nie pozbieralam ciuszkow. Niedlugo zrobie porzadki w szafie, i powklejam zdiecia.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Kiedyś na kosmetycznym padł podobny pomysł, ale wtedy nic z tego nie wyszło i teraz też nie sądzę aby szefostwo zgodziło się na nowe pod-forum Natomiast podpatrzyłam na kosmetycznym właśnie, że dziewczyny zza granicy piszą po prostu w tytule w nawiasie np [tylko NIEMCY] czy coś w tym stylu ![]() Brak pod-forum naprawdę nie jest przeszkodą do takich wymian |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie, gdyby tak napisaly to by bylo super. Po komu sie chce przegladac tyle watkow by znalesc coz z swojego kraju, a wiele osob nawet nie ma lokalizachi podanej w profilu.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
byloby super miec targowisko w niemczech
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
OO!cos dla mnie!tez jak przegladam watki dziewczyn ktore sie wymieniaja to az im zazdroszcze.Tez mieszkam od niedawna w Niemczech i zastanawialam sie ,ba!nawet szukalam na forum
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
zacznijcie pisać tak jak radzi bemolka, jesli bedzie duzo takich dziewczyn, pomysł się przyjmie to mysle ze szefostwo zrobi wtedy pod forum
![]() ![]() do dzieła dziewczyny! ![]() p.s mozna by było sciagnac info co do wysylek z polski, wtedy umiesci sie specjalny temat na forum odnosnie cen za granice i wszytsko bedzie jasne. jesli ktoras wizazanka bedzie zainteresowana, koszty ja nie przerosna i stwierdzi ze bedzie sie oplacało- czemu nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Oto moj watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216391 zapraszam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze by zrobić obowiązkowy wpis do lokalizacji? bo naprawde duzo osób nie ma w profilu podanej a niektórzy zapewne mają czasem taki kryzys finansowy ze woleli by wymieniac się osobiście , no ale nawet nie wiadomo kto skad jest ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
eternal ja tez bylabym chętna
![]() Takze jak bedziesz miala cos na targowisku tu to od razu daj mi znac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.