|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sony Ericsson T 68i
Czy któras z was ma ten telefon? Bo mam kilka pytań
![]() http://www.era.pl/index.php/id=firma...0/section=korp
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Sony Ericsson T 68i
ja mam
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nati__xxx napisał(a):
> ja mam ![]() Ok, super ![]() A masz może do niego aparat? Chcialam zapytac jak sie sprawuje i czy warto dokupić... Poza tym mam problem z dzwonkami. Osoba ktora miala ten telefon przede mna wykasowala WSZYSTKIE dzwonki. Nie masz może czegoś w kompozytorze? Potrzebuje jakies nutki a w internecie nie moge nigdzie znalezc. Wszedzie tylko nokia :/. A... I jeszcze coś. Da mu sie samodzielnie wymienić obudowe? Bo ja za nic nie potrafie go "rozebrać"
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Mam aparat,jest bez lampy błyskowej (nie wiem czy produkują z lampą) Więc w telefonie zdjęcia wyglądają hmmm... tragicznie
![]() ![]() Co do dzwonkow to tez nie mam nic do kompozytora ale na www.wapster.pl sa melodyjki do tego modelu. Podobno mozna mu zmienic obudowe,ale tylko na taka sama i moze byc tylko oryginalna-nie probowalam a powinnam bo caly telefon mi sie juz poscieral ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie jakbym kupila aparat to ten kabelek na pewno tez...
Tak wiec chyba sie zdecyduje, czasami sie przydaje. Jesli chodzi o dzwonki to sciagnelam jeden z gazety i sie zalamalam ![]() Ale w necie przynajmniej moge przesłuchać... Z tym ze na tej stronie co podalas, jak wybralam ten model to nie pokazaly mi sie do wyboru dzwonki, sama grafika ![]() ![]() Ja bardzo chce zmienić obudowe ale nie moge go otworzyć ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hmm to moze mi sie cos uroilo z tymi dzwonkiami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nati__xxx napisał(a):
> hmm to moze mi sie cos uroilo z tymi dzwonkiami ![]() ![]() No ok, zobaczymy co da sie zrobić ![]() dzieki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sony Ericsson T 68i
Nati, nie masz wlaczonych PW i odbierania maili wiec musze napisac tutaj.
Jak sie nazywa program ktory obsluguje przesylanie zdjec z telefonu na komputer? Ty je przesylasz kablem, tak? Mozesz powiedziec z jakiego programu korzystasz?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mój chłopak do niedawna miał ten telefon (z aparatem) i zgodnie twierdzimy, że aparat jest słabiutki. Lepiej zainwestować w normalną cyfrówkę, jeśli tylko jest taka możliwość. Z ciekawości zapytam: ile teraz kosztuje ten aparat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aparat jeszcze do mnie nie doszedl wiec nie mam pojecia jakiej jakosci robi zdjecia. Nie spodziewam sie rewelacji, ale to co zaprezentowala Nati mnie satysfakcjonuje ![]() ![]() Narazie kupilam kabel i plyte z dodatkami i rozgryzam obsluge tego urzadzenia. Nadal jednak nie wgrywaja mi sie ZADNE dzwonki. Szlag by to trafil! Juz mam dosc tego jednego jedynego jaki posiadam w telefonie :/ .
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Więc o ile sprawdziłam na swoim staruszku to obudowy się nie zmienia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.