|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ustronie Morskie
Hej dziewczyny !! Mam do was wielką prośbę, ponieważ zbliżają się wakacje a ja chciałabym się wybrać z moim TŻ nad morze szukałam odpowiedniej miejscowości i w końcu znalazłam ( dzięki wizażowi oczywiście
![]() Korzystałam już z przeglądarki, ale nic konkretnego nie znalazłam ![]() Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź i z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ustronie Morskie
Ja tam byłam tylko raz i jest pięknie.(to było w 3 klasie podstawówki)
I bylismi tutaj: http://gactur.republika.pl/index.htm Z tego ośrodka jest bardzo blisko do morza,i do okolicy. Ja nawet teraz to pamiętam może nie ze szczegółami pokoje ale ogólnie,jest tam zaraz taki mały lasek można odpocząć ,wyciszyć się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a mi sie jakoś nei bardzo widzi ustronie, nic nie ma tam ciekawego. Łeba bardziej przypadła mi do gustu no ale i tam już jest drożej.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ustronie to taka mała nadmorska mieścina, mnóstwo budek z róznego rodzaju pamiatkami- ciagna sie praktycznie przez cala miejscowosc, jest maly las w ktorym jest o ile dobrze pamietam amfiteatr, ja zapamietalam jedna fajna knajpke nad samym morzem- tanio i piekny widok, radzilabym zarezerowac wczesnije kwatery, my z moim chlopakiem bylismy 2 lata temu, nasza kwatera prywatna okazala sie malym pokoikiem, do lazienki trzebabylo przejsc przez podworze przy glownej ulicy;/ zaczelismy wiec szukac czegos innego ale okazalao sie ze doslownie wszystko zajete.
Wracajac do ustoni to ja mile wspominam te wakacje lecz jezeli wolicie spedzic wakacje bardziej rozrywkowo to nie polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
czy jest tu ktoś kto bywa w ustroniu?czy warto jechać, bo chyba bede miala okazje. mam 19 lat wiec interesuje mnie tez czy jest tam gdzie wyjsc wieczorem??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to tam nic nie ma. Nuda, szczególnie jak pada. Są jakieś dyskoteki, oblegane przez kolonie. Wesołe miasteczko, obok taki dość duży bar, gra tam zawsze jakaś muzyka. Plażę zwęzili, brzydka i za mała. Fajne są knajpki nad morzem, ale ile można jeść fast foodów. 7 dni tam to było dla mnie za długo, kilka lat wcześniej bardzo mi się podobało.
Pewnie już kwatera mnie źle nastawiła. Mały pokój, drzwi się nie zamykały, zero wyposażenia łazienki (brak kotary, papieru, szczotki do toalety...), drogo, żadnego radia ani telewizora, co za tą cenę było kpiną.
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A ja uwielbiam Ustronie Morskie ;D od dzieciństwa jeździłam raz dwa razy w roku nad morze (mieliśmy rodzine w Elblągu i przez jakiś czas znajomi rodziców mieszkali w Gdańsku mieszkam w okolicach Krakowa) zwiedziałam trójmiasto Malbork itp ale dopiero Ustronie morskie mnie urzekło. Byliśmy z TŻem dwa tygodnie było słonecznie dużo imprez i jeszcze akurat trafiliśmy na przystań żywiec było pełno atrakcji na plaży i ogólnie było super w tym roku też się wybieramy tylko pod koniec sierpnia ale może jeszcze będą atrakcje i może będzie fajnie ciepło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja także uwielbiam Ustronie Morskie, pole namitowo kempingowe "Pod brzozami" jest niesamowite. Warto wybrać się choć by ze względu na nie. Dużo miejsca , zielono, świetni ludzi. Warto odwiedzić ich stronę, co roku przybywa atrakcji, no i niskie ceny.Polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.