|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
spacerowka mikrus yetti 2010 - ma ktos?
witam
planuje kupic mojemu mlodszemu synkowi spacerowke - najbardziej mi sie spodobal wozek mikrus yetti ale nie moge znalezc o nim zadnych opinii, byc moze dlatego, ze to stosunkowo nowy model ale moze jakas mamusia ma juz taki wozek i moglaby mi powiedziec cos o nim? jak sie jezdzi? czy dziecko ma duzo miejsca? i ogolnie jakie wrazenia bede wdzieczna link do wozka: http://www.2o2.pl/p,pl,8737,wozek-sp...wosc-2010.html
![]() |
#2 |
Ola-Unhola
|
Dot.: spacerowka mikrus yetti 2010 - ma ktos?
No i nikt nie ma no
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja planuje też kupić ten wózek i szukam info na ten temat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ola-Unhola
|
Koleżanka (czytaj: Svinecka) kupiła i pewnie podzieli się wrażeniami
![]()
![]() |
#5 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a podziele sie, podziele
![]() otoz wozek z wygladu jest bardzo ladny ![]() oparcie rozklada sie na plasko, system paskowy ![]() samo wykonanie uwazam, ze nie jest jakies mega super, ale nie ma tragedii mam tez torbe do wozka, duza nie jest ale jest fajna i poreczna, trzymam tam pieluchy, husteczki, pieluche tetrowa i picie dla malego jak bedziesz miala jakies pytania to wal ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam, ja tez chce kupić ten wózek,czy mogłabyś napisać coś więcej o nim jak się sprawuje na spacerze i czy jesteś zadowolona. Ja szukam lekkiego i funkcjonalnego wózka bo mieszkam w starej kamienicy bez windy no i nie mam samochodu więc będę dużo używała tego wózeczka. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wozek jest bardzo lekki i zwrotny, wygodnie sie go prowadzi, jedna reka bez problemu
ale jest moim zdaniem troche tandetnie wykonany w porownaniu do wielofunkcyjnego, ktory mialam wczesniej, np budka to jest jedna warstwa tylko materialu a nie podwojna jak mialam w poprzednim wozku i wczoraj odczepil mi sie pasek od regulacji oparcia, dobrze, ze nie jak maly siedzial bo by sie gibnal na plecy musze przyczepic go z powrotem i chyba podszyc zeby nie wyslizgnal sie z klamerek znowu
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No to kiepsko, dobrze, że maluchowi się nic nie stało, ja to mam przekichane z tymi wózkami, ciągle szukam idealnego i dochodzę do wniosku, że chyba nie ma takiego. Już myślałam, że znalazłam idealny, a ty mówisz, że nie warto, znalazłam też fajny model slapi w internecie ale jak przeczytałam opinie to się załamałam, ale bardzo dziękuję za info.
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Mam ogólny apel, może któraś z was poleci jakąś fajną spacerówkę, szukam lekkiej najlepiej na dużych kołach,żeby się sprawdziła też zimą, no i dobrze żeby cena była przystępna, wiem, że mam duże wymagania, ale dużo korzystam z wózka. Z góry dzięki za info. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to zn ja jej nie odradzam bo ogolnie jestem bardzo zadowolona - jest lekka, najlzejszy wozek jaki prowadzilam a mialam ich ok 6
![]() wyglada tez ladnie ale ogolnie jak sie przyjzec to wykonanie nie jest tak dobre jak w wozkach z wyzszej polki te paski dzis przyczepilam z powrotem i przeszylam czarna nitka i teraz juz nic sie nie stanie, a przyszycia w ogole nie widac teraz myslalam wczesniej o slapi - i kupie go za ok pol roku, jak maly juz bedzie biegal te opinie o slapi to sa o starym modelu wiec tym nie ma sie co sugerowac bo prosducent zazwyczaj ulepsza swoje produkty - a model 2010 ma nawet regulowany podnozek, czego nie ma w 2009 opini raczej nie znajdziesz bo zawsze tak jest z nowymi modelami, pewnie za pol roku dopiero beda jakies opinie
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Wiesz ja nie wiem czy to były opinie o starym czy o nowym, ale jak przeczytałam, że się pruje, odpadają śrubki no i złamał się stelaż, to jestem podejrzliwa, poza tym podejrzane jest to że jest aż tak lekki (6kg), na czymś musieli przyoszczędzić, a moja córka ma już 1,5 roku nie jest ciężka, ale i jakieś zakupy trzeba wózkiem przewieźć. Przyznam szczerze, że już zgłupiałam, ale chyba jak miałabym już jakiś kupować to bardziej ten yetti choć ma mały kosz na zakupy, jego poza tym widziałam na żywo a tego slappi tylko w internecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mam jeszcze jedno pytanko jak długo używasz tego wózka. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmmm nie pamietam dokladnie kiedy kupilam, ale z miesiac bedzie
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam.
Wczoraj otrzymałam wózek Yetti zamówiony na allegro i jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. allegro.pl/hit-spacerowka-yetti-amotryzatory-gratisy-mikrus-i1485995732.html Świetny wygląd,super zwrotny i fajnie się składa. Moje dziecko super w nim wygląda i baardzo mu się podoba,dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerze.Ten model który ja kupiłam jest nowy na rok 2011 r. z tego co się orientowałam u producenta różni się dużo od starszego modelu. Ma dłuższe oparcie,regulacja nie jest już na paskach tylko ma metalowe podciąganie ma dodatkowo okienko w daszku,ma ładny materacyk i najważniejsze wózek posiada dwa amortyzatory. No i polski producent, a nie jakaś tandetna chińszczyzna Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja moge z perspektywy czasu powiedziec, ze to szajs kompletny
to zn ten model starszy uchwyt od paskowego oparcia sie popsul, ze stelazu odpadla jedna mocujaca sruba, obicie sie poprulo w paru miejscach tandeta jednym slowem teraz mam parasolke easy go loop i jest bez porownania jesli chodzi o jakosc wykonania np material na budce jest podwojny, porzadnie uszyty a nie jakas tandeta cienka z jednej warstwy, z ktorej wystaja wszystkie nitki jak w mikrusie
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Na razie jestem zadowolona z wózka,więcej będę mogła powiedzieć po pózniejszym czasie użytkowania.
Z tego co wiem ja kupiłam ulepszoną wersję Yetti. Naprawdę wygląda solidnie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
mam nowy model spacerowki Mikrus Yetti jestem bardzo zadowolona z tego wozeczka przewyzszyl zdecydowanie moje oczekiwania!!! jest duzy bardzo wygodny posiada amortyzowane siedzisko lekko sie prowadzi a dodatkowo mam pompowane kola ktore spisuja sie wysmienicie !!! polecam goraco ten wozeczek dziewczyny ja jestem bardzo zadowolona i szczesliwa bo dzidzius czuje sie w nim swietnie na spacerach !!! do tego nie jest drogi a zakup byl przyjemny i bez zadnych problemow!!! producent polski co dodatkowo dla mnie jest plusem!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
mam takie male pytanie....
czy wozeczek yetti powinien nadawac sie dla wysokich rodzicow? chodzi mi o wygode prowadzenia oczywiscie..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Wózek ma regulowaną rączkę, także nie ma problemu.
Można sobie ustawiać tak jak wygodnie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
svinecka
mogłabys coś wiecej napisać o tym easy go? gdzie za ile kupiłaś? czy wart jest ceny? wygodny? nie trzeszczy? ![]() mi sie ten mikrus bardzo podoba ale jak lipa to lipa.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.