|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wątek naprawdę przeprosinowo - hm... naprawdę
No więc... w przypływie nocnego natchnienia postanowiłam założyć wątek przeprosinowo - nie-wiadomo-jaki. Nie chcę być już zła, a byłam taka, bo... jestem przewrażliwiona. Stale myślę, że się mnie czepiają. I przepraszam Lapidę, Demi i w ogóle. Myślałam, że chcą mi dokuczyć... Ale już nie będę tak myślała. Naprawdę. Naprawdę. Naprawdę.
![]() ![]() Więc jeśli ktoś się nie gniewa, to może napisze tutaj... I jeśli zrobi jakiś zły uczynek, to niech się tutaj wyspowiada. ![]() Będę sobie siedziała w kąciku i czekała, aż ktoś napisze... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek naprawdę przeprosinowo - hm... naprawdę
Kochana, nie przepraszaj w kolejnym wątku (pisarski miał już być serdeczny, pamiętasz?
![]() ![]() A potem wróć, i wyobraź sobie, że dana osoba pisała swojego posta z uśmiechem/ serdecznym nastawieniem. Jak już Ci się to uda, to wtedy odpisuj. Sprawdziłam, działa ![]() Przynajmniej na tych, których już trochę znam i mogę określić, jakie prawdopodobnie mają intencje ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pisałam
![]() I cóż, odpowiedzi brak ![]() Standard ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
A przyszła do ciebie informacja, że email nie doszedł? Bo ten facet w sierpniu był na wakacjach w Paryżu i miał włączoną taką blokadę... To może napisz drugi raz i dołącz jakiś tekst. Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-09-16 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, będziem próbować dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ej no, dziwnie mi tak teraz, nie wiem co napisać nawet
![]() Eee, to może przeproszę moją mamę za wazon, który zbiłam w przedszkolu, siostrę za pożyczanie jej ciuchów bez pytania (ona o tym nie wie, więc ciii...) i Tż, bo odmówiłam bycia healerem na jego serwerze ![]() O, i kota, bo zajmuję ten kawałeczek łóżka, którego on nie zajął (jeszcze). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się nie gniewam - mam tylko jedną radę: Więcej pokory. I będzie dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja też mogę napisać?
![]() To chciałabym bardzo przeprosić absorbeed. Bardzo przepraszam za to co Cię uraziło, nawet nie wiem co. Mam nadzieję, że wybaczysz mi ten haniebny czyn i nie skażesz mnie na wieczne potępienie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Szkoda że nie walnęłaś tego na plotkowym
![]() przepraszam wszystkie wizażanki które niesłusznie oskarżyłam o trollowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.