praca w klubie gogo majac faceta - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 11:33   #1
justa007
Przyczajenie

praca w klubie gogo majac faceta

jakis czas temu rozmawiajac ze swoim facetem dowiedzialam sie ze byl w klubie ze striptizem- jak zaczelismy sie spotykac... jakies 2 lata temu. Mocno mnie to obruszylo ale tez postanowilam sie tam wybrac zobaczyc czemu tak dlugo to ukrywal i jak to wlasciwie wyglada. Cala masa panienek tanczacych na facetach nago i pare na rurach. Bardziej przerazily mnie mysli ze jakies gole babki na nim tanczyly.... co ciekawe patrzac na nie jednoczesnie uznalam ze moglabym tak pracowac. Co prawda mialam watpliwosci, bo jednak rozbierasz sie do naga i ocierasz o obcego faceta.... nie mam pracy i jej narazie nie znajde poniewaz nie mam doswiadczenia ani skonczonej szkoly- to dopingowalo moj pomysl. Zanim poszlam na rozmowe wybralam sie tam wstawiona z kolegą. Wskoczylam na scene, zatanczylam. Mialam dziwne uczucie... scena byla moja. Troche sie krepowalam ale alkohol wszytsko zmienil. Teraz nie wiem czy sobie z tym poradze na trzewo a nie mam zamiaru pic skoro mam tanczyc. Mam jednak obawy.... facet kiedys mnie zdradzal ale mu wybaczylam i wierze ze juz tego nie zrobi.... mam poczucie jakiejs checi zemsty ale tez potrzebuje pieniedzy i lubie tanczyc (moze nie rozbierajac sie ale lubie)... zakolegowalam sie tam z paroma dziewczynami, zwykle maja mezow, narzeczonych itp.... ale co jesli ktos mnie tam zobaczy, rozpozna? nie wiem po pierwsze czy trzymac to w tajemnicy czy powiedziec ale efektem tego bedzie rozstanie... nie chce sie rozstawac. Szukalm innych ofert pracy przez prawie rok i kazdy mowil dowidzenia. Wypytywalam o wszytsko te dziewczyny (az uznaly ze jestem dziennikarką)... ale nie wiem czy jestem w stanie przedewszytskim tanczyc nago na obcym facecie. Z moim facetem to co innego bo sa uczucia itp. Ale takie bezprzedmiotowe traktowanie tego nie wiem czy mi odpowiada. Na scenie przy rurze to co innego... nie tanczysz dla konkretnej osoby. Taniec prywatny moze mi sprawic klopot.... cala masa watpliwosci. Napiszcie co o tym sadzicie.
justa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 13:18   #2
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

Dot.: praca w klubie gogo majac faceta

Ja sądzę, że gdybym była facetem, nie zaakceptowałabym tego. Z reszta gdyby mój facet pracował w takiej roli, również byłoby to nie do przyjęcia.
Stary 2011-04-14, 13:25   #3
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

A ja powiem tylko,ze wbrew temu ,co sie mowi,jesli ktoś chce miec "normalną" pracę ,to ja znajdzie. I nie musi uciekac w taniec go-go ,czy inne temu podobne.

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 13:28   #4
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cóż, na miejscu Twojego faceta nie zaakceptowałabym tego.

Ostatecznie sama podejmiesz decyzję, natomiast weź pod uwagę jeszcze jedną kwestię - przeszłość w tego typu pracy zawsze będzie za Tobą szła. Jeżeli później chciałabyś dostać pracę, dajmy na to, sekretarki w dużej korporacji, może się okazać, że trafisz na kogoś, kto widział Cię w klubie i zostaniesz z tego powodu skreślona. To tylko przykład, ale taka decyzja ma to do siebie, że jej konsekwencji możesz doświadczać na długo po zakończeniu pracy jako striptizerka/tancerka erotyczna.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 13:30   #5
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Napisane przez justa007 Pokaż wiadomość
jakis czas temu rozmawiajac ze swoim facetem dowiedzialam sie ze byl w klubie ze striptizem- jak zaczelismy sie spotykac... jakies 2 lata temu. Mocno mnie to obruszylo ale tez postanowilam sie tam wybrac zobaczyc czemu tak dlugo to ukrywal i jak to wlasciwie wyglada. Cala masa panienek tanczacych na facetach nago i pare na rurach. Bardziej przerazily mnie mysli ze jakies gole babki na nim tanczyly.... co ciekawe patrzac na nie jednoczesnie uznalam ze moglabym tak pracowac. Co prawda mialam watpliwosci, bo jednak rozbierasz sie do naga i ocierasz o obcego faceta.... nie mam pracy i jej narazie nie znajde poniewaz nie mam doswiadczenia ani skonczonej szkoly- to dopingowalo moj pomysl. Zanim poszlam na rozmowe wybralam sie tam wstawiona z kolegą. Wskoczylam na scene, zatanczylam. Mialam dziwne uczucie... scena byla moja. Troche sie krepowalam ale alkohol wszytsko zmienil. Teraz nie wiem czy sobie z tym poradze na trzewo a nie mam zamiaru pic skoro mam tanczyc. Mam jednak obawy.... facet kiedys mnie zdradzal ale mu wybaczylam i wierze ze juz tego nie zrobi.... mam poczucie jakiejs checi zemsty ale tez potrzebuje pieniedzy i lubie tanczyc (moze nie rozbierajac sie ale lubie)... zakolegowalam sie tam z paroma dziewczynami, zwykle maja mezow, narzeczonych itp.... ale co jesli ktos mnie tam zobaczy, rozpozna? nie wiem po pierwsze czy trzymac to w tajemnicy czy powiedziec ale efektem tego bedzie rozstanie... nie chce sie rozstawac. Szukalm innych ofert pracy przez prawie rok i kazdy mowil dowidzenia. Wypytywalam o wszytsko te dziewczyny (az uznaly ze jestem dziennikarką)... ale nie wiem czy jestem w stanie przedewszytskim tanczyc nago na obcym facecie. Z moim facetem to co innego bo sa uczucia itp. Ale takie bezprzedmiotowe traktowanie tego nie wiem czy mi odpowiada. Na scenie przy rurze to co innego... nie tanczysz dla konkretnej osoby. Taniec prywatny moze mi sprawic klopot.... cala masa watpliwosci. Napiszcie co o tym sadzicie.
Gdybym była facetem, nie chciałabym aby moja kobieta w taki sposób zarabiała pieniądze.
Po za tym sama nigdy nawet nie pomyślałabym o takiej pracy, chociaż też szukałam jej bardzo długo. Ale znalazłam. Normalną i bez tracenia szacunku do siebie.

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 13:59   #6
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
Ja sądzę, że gdybym była facetem, nie zaakceptowałabym tego. Z reszta gdyby mój facet pracował w takiej roli, również byłoby to nie do przyjęcia.
U mnie tak samo.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 14:55   #7
33owieczka
Zadomowienie

Wziąwszy pod uwage ile sama masz wąpliwości, odradzam.

Wiem, że pisze długie posty, jednak skracając je w cytatach postaraj się nie zgubić sensu.
Przykład:
"Monika nie jest zwolennikiem kary śmierci"
Cytat
Cytat:
Monika jest zwolenikiem kary śmierci"

33owieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 16:35   #8
madana
Zakorzenienie

Pewnie jest grupa facetów, którym by to nie przeszkadzało, ale z kolei to są faceci, którzy mnie w żaden sposób by nie interesowali.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 17:50   #9
liselotta
lise-kotta

prowokacja
liselotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 21:34   #10
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Napisane przez liselotta Pokaż wiadomość
prowokacja
Całkiem możliwe, ale.. Kobiety/Mezczyźni nieraz mają takie myśli.

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 21:45   #11
verda
Inkwizytor

Cytat:
prowokacja
Nie rozumiem dlaczego to mialaby byc prowokacja. Na WIZAŻu są tysiące dziewczyn, niewykluczone że nawet sa tu jakies tancerki erotyczne. Przecież nikt sie nie będzie chwalil takimi rzeczami bo go zlinczują, poza tym tego się nie rozglasza... Tym bardzije dziewczyna rozważająca taką "karierę" nie jest moim zdaniem czymś dziwnym...

Autorko, ja na miejscu partnera nie zaakceptowałabym Twojego (potencjalnego) zawodu. Nie wątpię, że tak praca może Cię w pewnym stopniu kręcić, zainteresowanie panów, poczucie atrakcyjności, łatwa kasa i lekkie odegranie się na facecie. Pamietaj jednak, że wchodząc w ten biznas na zawsze przypniesz sobie łatkę kurewki (nawet jeżeli do sex za kasę się nie posuniesz) i smrodek będzie się za Tobą ciągnął przez resztę życia. JUz nie wspominajac o tym że w takich lokalach, zwlaszcza tych lepszych się często niebezpieczni ludzie pojawiają. Dlatego uważam, że nie warto.

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-14, 21:47   #12
sine.ira
BAN stały

Cytat:
prowokacja
I to cienka jak pergamin 0/10

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Nie rozumiem dlaczego to mialaby byc prowokacja.
Wyczuwam to po stylu wypowiedzi i po koślawości historii - poziom wczesnego gimnazjum. No dobra, liceum

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2011-04-14 o 21:48
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 22:49   #13
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 33owieczka Pokaż wiadomość
Wziąwszy pod uwage ile sama masz wąpliwości, odradzam.
Przeczytałam to zdanie jako: Wziąwszy pod uwagę, jaką masz ilość postów, odradzam
Wizaż mi padł na mózg
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-15, 08:35   #14
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
I to cienka jak pergamin 0/10

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Wyczuwam to po stylu wypowiedzi i po koślawości historii - poziom wczesnego gimnazjum. No dobra, liceum
No właśnie, jak dla mnie, też cieniutka Szczególnie wstęp...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-15, 09:22   #15
Juliette88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
No właśnie, jak dla mnie, też cieniutka Szczególnie wstęp...
Mi najbardziej "zajechało" prowokacją przy opowieści jak to poszła do tego klubu z kolegą, upiła się, wtargnęła na scenę i zaczęła się rozbierać

Kwiatuszek
Juliette88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 09:31   #16
linaya
astro-loszka

Gdzieś już czytałam podobną opowieść...
Stary 2011-04-15, 11:25   #17
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Juliette88 Pokaż wiadomość
Mi najbardziej "zajechało" prowokacją przy opowieści jak to poszła do tego klubu z kolegą, upiła się, wtargnęła na scenę i zaczęła się rozbierać
No co, tak spontanicznie...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-15, 12:58   #18
justa007
Przyczajenie

bylam tam wczoraj pierwszy dzien.... moje wrazenia sa..... beznadziejne.
Moze to po prostu nie moje klimaty ale zaczelo mnie od tego wszytskiego mdlić. Panienki odrazu podchodzily do panow "rybenko chcesz taniec? pomiziam cie" ... zdalam sobie sprawe ze ma to troche wspolnego z prostytucja , czasami dziewczyny obiecuja im sex zeby zarobic na tancu prywatnym.
Źle sie tam czulam i nie chcialam wracac. Ale dziewczyny w klubie opowiadajac jak to one wyciagaja czasem 20tys mies.... szczeka mi opadla i fakt troche mnie to kusilo ale wiem ze nie dalabym rady tak robic.... wyszlam z samego rana zmeczona, obolała, śpiaca..... 8h gibania sie na rurze (no z przerwami) i caly czas ogolem gibania sie..... trudniejsze niz sie wydaje wole robic takie wygibasy dla mojego faceta... - on przynajmniej nie powie ze mam grube uda, cos robie zle albo czy nie zrobie mu loda.... ale to doswiadczenie pomoglo mi zobaczyc jak bardzo go kocham.... nie zarobilam prawie nic. tyle zeby oddac kolezance to co bylam winna... i wrocilam do domu.
Stary 2011-04-15, 13:31   #19
justa007
Przyczajenie

ps. zadna prowokacja ;/ .... na forum myslalam ze moge cos napisac do czego mam watpliwosci itd. szkoda ze odrazu ludzie tutaj uznali to za jakas prowokacje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 16:46   #20
Caramella
Wtajemniczenie

jeśli masz wątpliwości - nie rób tego
na miejscu faceta- zaakceptowałabym ale ja ogólnie mam luźne podejście do takich spraw, znam kilku striptizerów i striptizerek (ale nie pracujących na stałe w klubach gogo, raczej panieńskie i erotic party co tydzień na dyskotece) i wiem jak to wygląda 'od kulis'.
zależy od faceta
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-15, 17:27   #21
sante
Wtajemniczenie

ech ktoś musi w tym kraju kostke brukową układać,a ktoś inny rury szlifować
sante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 20:01   #22
wiktoria1717
Przyczajenie

GG do wiktoria1717

powiem ci ze ja sama właśnie jutro chce isć zobaczyć jak to jest nie chce zdradzać swojego chlopaka bo swiata po za nim nie widze ale muszez arobić pieniazde jakies a wmojim miescie o prace ciezko a ja chce tylko tam yanczycw bieliznie nie chce sie tammz nikim pieprzyć....oh pogubiląm sie boje sie ze jak tam opójde to mój facet sie dowie i wogóle to bedzie koniec a jesteśmy ze sobą 3 lata juz....
wiktoria1717 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości