|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
praca w klubie gogo majac faceta
jakis czas temu rozmawiajac ze swoim facetem dowiedzialam sie ze byl w klubie ze striptizem- jak zaczelismy sie spotykac... jakies 2 lata temu. Mocno mnie to obruszylo ale tez postanowilam sie tam wybrac zobaczyc czemu tak dlugo to ukrywal i jak to wlasciwie wyglada. Cala masa panienek tanczacych na facetach nago i pare na rurach. Bardziej przerazily mnie mysli ze jakies gole babki na nim tanczyly.... co ciekawe patrzac na nie jednoczesnie uznalam ze moglabym tak pracowac. Co prawda mialam watpliwosci, bo jednak rozbierasz sie do naga i ocierasz o obcego faceta.... nie mam pracy i jej narazie nie znajde poniewaz nie mam doswiadczenia ani skonczonej szkoly- to dopingowalo moj pomysl. Zanim poszlam na rozmowe wybralam sie tam wstawiona z kolegą. Wskoczylam na scene, zatanczylam. Mialam dziwne uczucie... scena byla moja. Troche sie krepowalam ale alkohol wszytsko zmienil. Teraz nie wiem czy sobie z tym poradze na trzewo a nie mam zamiaru pic skoro mam tanczyc. Mam jednak obawy.... facet kiedys mnie zdradzal ale mu wybaczylam i wierze ze juz tego nie zrobi.... mam poczucie jakiejs checi zemsty ale tez potrzebuje pieniedzy i lubie tanczyc (moze nie rozbierajac sie ale lubie)... zakolegowalam sie tam z paroma dziewczynami, zwykle maja mezow, narzeczonych itp.... ale co jesli ktos mnie tam zobaczy, rozpozna? nie wiem po pierwsze czy trzymac to w tajemnicy czy powiedziec ale efektem tego bedzie rozstanie... nie chce sie rozstawac. Szukalm innych ofert pracy przez prawie rok i kazdy mowil dowidzenia. Wypytywalam o wszytsko te dziewczyny (az uznaly ze jestem dziennikarką)... ale nie wiem czy jestem w stanie przedewszytskim tanczyc nago na obcym facecie. Z moim facetem to co innego bo sa uczucia itp. Ale takie bezprzedmiotowe traktowanie tego nie wiem czy mi odpowiada. Na scenie przy rurze to co innego... nie tanczysz dla konkretnej osoby. Taniec prywatny moze mi sprawic klopot.... cala masa watpliwosci. Napiszcie co o tym sadzicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: praca w klubie gogo majac faceta
Ja sądzę, że gdybym była facetem, nie zaakceptowałabym tego. Z reszta gdyby mój facet pracował w takiej roli, również byłoby to nie do przyjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja powiem tylko,ze wbrew temu ,co sie mowi,jesli ktoś chce miec "normalną" pracę ,to ja znajdzie. I nie musi uciekac w taniec go-go ,czy inne temu podobne.
![]() |
#4 |
stary jednooki dachowiec
|
Cóż, na miejscu Twojego faceta nie zaakceptowałabym tego.
Ostatecznie sama podejmiesz decyzję, natomiast weź pod uwagę jeszcze jedną kwestię - przeszłość w tego typu pracy zawsze będzie za Tobą szła. Jeżeli później chciałabyś dostać pracę, dajmy na to, sekretarki w dużej korporacji, może się okazać, że trafisz na kogoś, kto widział Cię w klubie i zostaniesz z tego powodu skreślona. To tylko przykład, ale taka decyzja ma to do siebie, że jej konsekwencji możesz doświadczać na długo po zakończeniu pracy jako striptizerka/tancerka erotyczna.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po za tym sama nigdy nawet nie pomyślałabym o takiej pracy, chociaż też szukałam jej bardzo długo. Ale znalazłam. Normalną i bez tracenia szacunku do siebie.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Wziąwszy pod uwage ile sama masz wąpliwości, odradzam.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pewnie jest grupa facetów, którym by to nie przeszkadzało, ale z kolei to są faceci, którzy mnie w żaden sposób by nie interesowali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lise-kotta
|
prowokacja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Całkiem możliwe, ale.. Kobiety/Mezczyźni nieraz mają takie myśli.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Inkwizytor
|
Nie rozumiem dlaczego to mialaby byc prowokacja. Na WIZAŻu są tysiące dziewczyn, niewykluczone że nawet sa tu jakies tancerki erotyczne. Przecież nikt sie nie będzie chwalil takimi rzeczami bo go zlinczują, poza tym tego się nie rozglasza... Tym bardzije dziewczyna rozważająca taką "karierę" nie jest moim zdaniem czymś dziwnym...
Autorko, ja na miejscu partnera nie zaakceptowałabym Twojego (potencjalnego) zawodu. Nie wątpię, że tak praca może Cię w pewnym stopniu kręcić, zainteresowanie panów, poczucie atrakcyjności, łatwa kasa i lekkie odegranie się na facecie. Pamietaj jednak, że wchodząc w ten biznas na zawsze przypniesz sobie łatkę kurewki (nawet jeżeli do sex za kasę się nie posuniesz) i smrodek będzie się za Tobą ciągnął przez resztę życia. JUz nie wspominajac o tym że w takich lokalach, zwlaszcza tych lepszych się często niebezpieczni ludzie pojawiają. Dlatego uważam, że nie warto.
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
I to cienka jak pergamin
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Wyczuwam to po stylu wypowiedzi i po koślawości historii - poziom wczesnego gimnazjum. No dobra, liceum ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-04-14 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mi najbardziej "zajechało" prowokacją przy opowieści jak to poszła do tego klubu z kolegą, upiła się, wtargnęła na scenę i zaczęła się rozbierać
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
astro-loszka
|
Gdzieś już czytałam podobną opowieść...
![]() |
#17 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
bylam tam wczoraj pierwszy dzien.... moje wrazenia sa..... beznadziejne.
Moze to po prostu nie moje klimaty ale zaczelo mnie od tego wszytskiego mdlić. Panienki odrazu podchodzily do panow "rybenko chcesz taniec? pomiziam cie" ... zdalam sobie sprawe ze ma to troche wspolnego z prostytucja , czasami dziewczyny obiecuja im sex zeby zarobic na tancu prywatnym. Źle sie tam czulam i nie chcialam wracac. Ale dziewczyny w klubie opowiadajac jak to one wyciagaja czasem 20tys mies.... szczeka mi opadla i fakt troche mnie to kusilo ale wiem ze nie dalabym rady tak robic.... wyszlam z samego rana zmeczona, obolała, śpiaca..... 8h gibania sie na rurze (no z przerwami) i caly czas ogolem gibania sie..... trudniejsze niz sie wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
ps. zadna prowokacja ;/ .... na forum myslalam ze moge cos napisac do czego mam watpliwosci itd. szkoda ze odrazu ludzie tutaj uznali to za jakas prowokacje...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
jeśli masz wątpliwości - nie rób tego
na miejscu faceta- zaakceptowałabym ![]() zależy od faceta ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
ech ktoś musi w tym kraju kostke brukową układać,a ktoś inny rury szlifować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
powiem ci ze ja sama właśnie jutro chce isć zobaczyć jak to jest nie chce zdradzać swojego chlopaka bo swiata po za nim nie widze ale muszez arobić pieniazde jakies a wmojim miescie o prace ciezko a ja chce tylko tam yanczycw bieliznie nie chce sie tammz nikim pieprzyć....oh pogubiląm sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.