Wazne pytanie do doktora - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-05-24, 21:13   #1
Viktori-a
Przyczajenie

Talking

Wazne pytanie do doktora

Panie doktorze mam pytanie odnosnie powiekszenia piersi,a wiec mam 170 wzr waze 48kg i biust 70-b chciałabym miec C czy przy mojej wadze to mozliwe? czy nie bede wygladała nienaturalnie? Jak długo trwa zabieg? jak długo musze czekac na wizyte konsultacyjna u pana? jaka jest cena? JAK długo utrzymuje sie ból pooperacyjny? jak długo musze nosic ten "specjalny stanik" kiedy moge uprawiac sex po operacji,i czy mogłabym zostac po operacji te pierwsze 5 dni w panskiej klinice np: za dodatkowa opłatą?poniewaz jestem sama i nie bedzie miał mi kto pomoc.Jak długo utrzymuje sie opuchlizna po operacji? i poprosze o telefonik do pana.
Viktori-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 22:42   #2
pskupin
Zadomowienie

Dot.: Wazne pytanie do doktora

Witam Panią,

Odpowiadając od końca, konsultacje odbywają się po zarejestrowaniu, na bieżąco. Miejsca, terminy, telefony do rejestracji oraz do mnie znajdzie pani na www.skupin.pl w zakładce: kontakt.
Zakres zabiegu jest możliwy do wykonania, natomiast co do Pani wyglądu po zabiegu będę mógł się wypowiedzieć mając możliwośc poznania Pani przez zabiegiem - ogólna budowa ciała, proporcje, itp.
Cena konsultacji 70 złotych. Całkowity koszt zabiegu z dożywotnią gwarancją na implanty firmy Mentor teksturowane z żelem + pobyt 2 dni po zabiegu + znieczulenie + stanik + zmiana opatrunkó + wizyty kontrolne, wynosi dla implantów okrągłych 7500 złotych, dla anatomicznych 10500 złotych. Po zabiegu po 14 dniach ma Pani statystycznie 90% sprawności sprzed zabiegu. Stanik nosi się przez 1 miesiąc na noc i do 3 miesięcy (z przerwami) w ciągu dnia. Seks po zabiegu może Pani uprawiać po ustąpieniu dolegliwości bólowych, warto poczekać do ustąpienia obrzęków - wszystko zależy od temperamentu partnerów. W klinice może pani zostać dłużej, dodatkowa doba pobytu wynosi 200 złotych - muszę o tym fakcie wiedzieć wczesniej.

Pozdrawiam Panią

Piotr Skupin
pskupin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-25, 10:09   #3
Viktori-a
Przyczajenie

Talking Dot.: Wazne pytanie do doktora

Dziękuje Panie doktorze za odpowiedz,mam nadzieje ze na wiele innych pytan zechce mi doktor odpowiedziec podczas wizyty konsultacyjnej Mam jeszcze ostanie 2 pytanka czy moge razem z kolezanka? w ten sam dzien byc operowana,i jak długo schodzi opuchlizna z piersi.Pytam bo musze wrocic do pracy i dlaczego ta operacja jest taka tania czy dlatego ze te wkładki sa gorsze? czy mozna połaczyc operacje noska+biustu.Z góry dziekuje
Stary 2005-05-27, 00:40   #4
pskupin
Zadomowienie

Witam Panią,

Zabiegi powiększenia piersi wykonywane są z uzyciem implantów firmy Mentor (teksturowane, zelowe). Na temat ich jakości nie musze się wypowiadać - w internecie znajdzie Pani duzo informacji na ten temat.
Co do ceny - sa to ceny zblizone do cen w Poznaiu i okolicach. Gdybyśmy spotkali sie w polanicy, wtedy, kiedy jeszcze tam mieszkałem i pracowałem to na pewno zapłaciłaby Pani o wiele więcej. jeżeli poprawi to pani samopoczucie, to możemy zastosowac w tym przypadku moje ceny z Polanicy ;-) Nie ukrywam, że nie jest Pani odosobniona co do zdziwienia ceną zabiegu. Nie wykluczone, że aby zwiekszyć wiarygodność bezpieczeństwa i jakości usług będę musiał w najbliższym czasie podnieść ceny zabiegów.
Moze mieć Pani zabieg wykonany w tym samym dniu razem z Koleżanką.
Nie należy łaczyć tych zabiegów - korekcja nosa i powiekszenie piersi.

Pozdrawiam

Piotr Skupin
pskupin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-28, 08:51   #5
Viktori-a
Przyczajenie

Talking Dot.: Wazne pytanie do doktora

Podoba mi sie doktora poczucie humoru (ceny z polanicy hihihii) Fakt niskie ceny sa zawsze zastanawiajace,ja osobiscie nie spotkałam się z tak niska ceną

,wierze ze cena ma się nijak do jakosci wykonania zabiegu i ze kosultaacja potrwa troszeczke dłuzej jak przeczytanie ulotki z czym spotkałam sie juz 3 razy np: u przereklamowanego dr SA......Bardzo dziekuje za odpowiedzi na nurtujące

mnie pytania no i coz....do zobaczenia
Stary 2005-05-29, 12:57   #6
Val
Raczkowanie

Wink Dot.: Wazne pytanie do doktora

Viktori-a
..juz nie drąż tak tej ceny ... bo jeszcze chwila... ceny podskoczą i trzeba będzie grać w totolotka, by się zoperować u dr Skupina
...co do konsultacji to tym razem rozczarujesz się... ale baaaaaaaaaaaardzo miło
...a jakość wykonywania zabiegu... dziewczyno! czy Ty widziałaś te cudne rękodzieła...??
Pozdrawiam serdecznie
Stary 2005-05-30, 08:45   #7
Viktori-a
Przyczajenie

Val spadłasmi z nieba a gdzie moge zobaczyc? a propo ceny no wiesz ja zawsze bałam sie niskich cen np za ubrania,kosmetyki czy fryzjera bo raz jak skorzystałam z fryzjerki za 70zł zeby zaoszczedzic to z domu przez 2 tyg nie mogłam wyjsc ,wiec zapytałam czemu tak mało ale skoro sa takie sliczne to oczywiscie taka cenka jest suuuper Sa....i powidział mi 13.000 to duza roznica a konsultacja kosztowała mnie 1 minuta 15zł eh....popedze to doktora Skupina.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-05-30, 11:14   #8
Val
Raczkowanie

Hej

Wysłałam do Ciebie prywatną wiadomość!

Pozdrawiam
Stary 2005-05-30, 16:38   #9
Viktori-a
Przyczajenie

Val bardzo dziekuje,to dla mnie bardzo wazne informacje,
Stary 2005-06-01, 20:47   #10
bebee
Przyczajenie

Viktori-a.. Po prostu brak mi słów po przeczytaniu Twoich uwag odnośnie cen u dr Skupina.. Zrób sobie i innym (przede wszystkim) dobry uczynek i nie klep takich bzdur publicznie... Wiesz, są takie prawa, którymi się rządzi ekonomia, które wpływają na kształtowanie się cen. Ale to już chyba wyższa szkoła jazdy..
bebee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-02, 10:25   #11
Viktori-a
Przyczajenie

Zal mi ciebie dziewucho,not coments.

powagą

.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-03, 00:31   #12
bebee
Przyczajenie

I kolejna wypowiedź na poziomie... A jak używasz zwrotów obcojęzycznych to lepiej zerknij do słownika..
bebee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-03, 10:41   #13
Viktori-a
Przyczajenie

Czyzbys dziewucho nie wiedziała ze dyskusja zaczyna sie od argumentów,a nie od obrazania innych,wiec najpierw spójrz na siebie a pozniej oceniaj innych.I tym miłym akcentem zegnam sie z toba.

powagą

.
Stary 2005-06-03, 14:40   #14
oliczka
Raczkowanie

Czy ja również mogłabym zobaczyć efekty operacji Doktora?
oliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości