|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wazne pytanie do doktora
Panie doktorze mam pytanie odnosnie powiekszenia piersi,a wiec mam 170 wzr waze 48kg i biust 70-b chciałabym miec C czy przy mojej wadze to mozliwe? czy nie bede wygladała nienaturalnie? Jak długo trwa zabieg? jak długo musze czekac na wizyte konsultacyjna u pana? jaka jest cena? JAK długo utrzymuje sie ból pooperacyjny? jak długo musze nosic ten "specjalny stanik" kiedy moge uprawiac sex po operacji,i czy mogłabym zostac po operacji te pierwsze 5 dni w panskiej klinice np: za dodatkowa opłatą?poniewaz jestem sama i nie bedzie miał mi kto pomoc.Jak długo utrzymuje sie opuchlizna po operacji? i poprosze o telefonik do pana.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wazne pytanie do doktora
Witam Panią,
Odpowiadając od końca, konsultacje odbywają się po zarejestrowaniu, na bieżąco. Miejsca, terminy, telefony do rejestracji oraz do mnie znajdzie pani na www.skupin.pl w zakładce: kontakt. Zakres zabiegu jest możliwy do wykonania, natomiast co do Pani wyglądu po zabiegu będę mógł się wypowiedzieć mając możliwośc poznania Pani przez zabiegiem ![]() Cena konsultacji 70 złotych. Całkowity koszt zabiegu z dożywotnią gwarancją na implanty firmy Mentor teksturowane z żelem + pobyt 2 dni po zabiegu + znieczulenie + stanik + zmiana opatrunkó + wizyty kontrolne, wynosi dla implantów okrągłych 7500 złotych, dla anatomicznych 10500 złotych. Po zabiegu po 14 dniach ma Pani statystycznie 90% sprawności sprzed zabiegu. Stanik nosi się przez 1 miesiąc na noc i do 3 miesięcy (z przerwami) w ciągu dnia. Seks po zabiegu może Pani uprawiać po ustąpieniu dolegliwości bólowych, warto poczekać do ustąpienia obrzęków - wszystko zależy od temperamentu partnerów. W klinice może pani zostać dłużej, dodatkowa doba pobytu wynosi 200 złotych - muszę o tym fakcie wiedzieć wczesniej. Pozdrawiam Panią Piotr Skupin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziękuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witam Panią,
Zabiegi powiększenia piersi wykonywane są z uzyciem implantów firmy Mentor (teksturowane, zelowe). Na temat ich jakości nie musze się wypowiadać - w internecie znajdzie Pani duzo informacji na ten temat. Co do ceny - sa to ceny zblizone do cen w Poznaiu i okolicach. Gdybyśmy spotkali sie w polanicy, wtedy, kiedy jeszcze tam mieszkałem i pracowałem to na pewno zapłaciłaby Pani o wiele więcej. jeżeli poprawi to pani samopoczucie, to możemy zastosowac w tym przypadku moje ceny z Polanicy ;-) Nie ukrywam, że nie jest Pani odosobniona co do zdziwienia ceną zabiegu. Nie wykluczone, że aby zwiekszyć wiarygodność bezpieczeństwa i jakości usług będę musiał w najbliższym czasie podnieść ceny zabiegów. Moze mieć Pani zabieg wykonany w tym samym dniu razem z Koleżanką. Nie należy łaczyć tych zabiegów - korekcja nosa i powiekszenie piersi. Pozdrawiam Piotr Skupin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Podoba mi sie doktora poczucie humoru
![]() ,wierze ze cena ma się nijak do jakosci wykonania zabiegu ![]() ![]() mnie pytania no i coz....do zobaczenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Viktori-a
![]() ..juz nie drąż tak tej ceny ![]() ![]() ...co do konsultacji to tym razem rozczarujesz się... ale baaaaaaaaaaaardzo miło ![]() ...a jakość wykonywania zabiegu... dziewczyno! czy Ty widziałaś te cudne rękodzieła...?? ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Val spadłasmi z nieba a gdzie moge zobaczyc? a propo ceny no wiesz ja zawsze bałam sie niskich cen np za ubrania,kosmetyki czy fryzjera bo raz jak skorzystałam z fryzjerki za 70zł zeby zaoszczedzic to z domu przez 2 tyg nie mogłam wyjsc ,wiec zapytałam czemu tak mało ale skoro sa takie sliczne to oczywiscie taka cenka jest suuuper
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej
Wysłałam do Ciebie prywatną wiadomość! Pozdrawiam
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Val bardzo dziekuje,to dla mnie bardzo wazne informacje,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Viktori-a.. Po prostu brak mi słów po przeczytaniu Twoich uwag odnośnie cen u dr Skupina.. Zrób sobie i innym (przede wszystkim) dobry uczynek i nie klep takich bzdur publicznie... Wiesz, są takie prawa, którymi się rządzi ekonomia, które wpływają na kształtowanie się cen. Ale to już chyba wyższa szkoła jazdy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Zal mi ciebie dziewucho,not coments.
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
I kolejna wypowiedź na poziomie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Czyzbys dziewucho nie wiedziała ze dyskusja zaczyna sie od argumentów,a nie od obrazania innych,wiec najpierw spójrz na siebie a pozniej oceniaj innych.I tym miłym akcentem zegnam sie z toba.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Czy ja również mogłabym zobaczyć efekty operacji Doktora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.