![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kat von D
Co myślicie o Kat?
Oglądałyście studio tatuażu miami Ink? Polecacie? Chciałybyście miec tyle tatoo co Kat? ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kat von D
Lubię tatuaże, ale w rozsądnej ilości. Ta pani przesadziła. Zawsze to smutne patrzeć jak piękna kobieta się oszpeca...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Chodzi mi w większości o to czy znasz i lubisz Kat? ;D Pogadajmy o niej ;P
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Za dużo tatuaży...
![]() taka damska wersja pewnego pana o imieniu Jeffree Star, za którym również nie przepadam. Ani nie jest kobieca, ani ładna (przez tatuaże). Gdyby się tak nie oszpeciła, byłaby naprawdę piękną kobietą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam pojęcia, kto to. Pierwszy raz zobaczyłam ją w Twoim wątku.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kate jest gwiazdą w branży-niezła laską o całkiem wysokich umiejętnościach tatuatorskich(bardzo ładne portreciki w konwencji czarno-szarej robi)-ja podziwiam ją za to,że znalazła sposób by wybić się w tej branzy zdominowanej przez męzczyzn
szacunek za to
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
nic o niej nie myślę
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli na tym polega wątek, to bez sensu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rowniez się przyłacze do tej opinii. mam tatuaż,ale tylko jedne i nie mam zamiaru dorabiac więcej. to ma być subtelna ozdoba,a nie gazeta do czytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ogladam Miami Ink. Nie odpowiada mi taki rodzaj sztuki, niemniej jednak uważam, że Kat jest bardzo zdolna.
Jesli natomiast chodzi o wygląd, to zgadzam się z powyzszymi wypowiedziami - oszpeciła sie i to konkretnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Oglądam Miami Ink i uważam, że Kat bardzo pasują te wszystkie tatuaże. Najbardziej cute są te gwiazdki (?) na skroni. Wyglądają świetnie. I jej portrety też są naprawdę świetne. Nie podobało mi się czasem jej zachowanie... wychodziła sobie jak sie wkurzała, a wkurzała się często. Trzeba byc profesjonalistą i zwalczyc swoje humorki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Możesz ją znać z Miami Ink
![]() Kat moim zdaniem jest świetną i utalentowaną artystką ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Nie oglądam, a przecież nikt nie ma prawa narzucać mi, czy mam się wypowiedzieć o jej grze w Miami Ink czy tatuażach.
![]() |
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
W ktorym miejscu ktos ci narzuca cokolwiek? Wątek nie jest skierowany personalnie do ciebie, wiec skoro cie nie dotyczy, to nie wiem po co tu wchodzisz i zachowujesz jak pępek swiata.
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam prawo pisać co chcę- tylko dziwi mnie to, że autorka wymaga, aby wypowiadać się na temat "Czy znamy i za co lubimy X.", a nie wypowiadanie się o jej tatuażach. Możnaby trochę jaśniej napisać, a nie potem wyjaśniać i wychodzą takie rzeczy. Jeszcze przychodzą cudowni z krucjatą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Podziwiam ją za to co robi. Świetna z niej artyska. Jednak na tyle tatuaży bym się nie zdecydowała
![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dla mnie osobiście ona absolutnie sie nie oszpeciła(i nie czem czemu ludzie tak do tego podchodzą), przecież nie ma nic ordynarnego oraz paskudnego na jej zgrabnym ciele, więc mogę przyznać że właśnie jej tatuaże są również ozdobne! Więc tak- jestem jak najbardziej za ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
spoko, i tak ogolnie nie zrozumiem czemu indywidualne zdanie większości takie jest, ze jeden motylek ok a wiele dzieł sztuki ma niby być szpetne.
ale luz, kazdy ma inne zdanie tylko po prostu go nie ro zu miem (nie w sensie I don't understand tylko i don't get it ![]() no. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
przyłączam sie do tego stwierdzenia...jest bardzo piękna a oszpeca sie strasznie... KAT jest artystką, robi świetne Pin- up-y, ktore nawiasem mówiąc podobają mi sie i bardzo.. jednak u niej ogrom tatuaży mnie przerasta... nie podobają mi sie np. tatuaże przedstawiające jej rodzine, bethovena itd... wiem że dla niej to dużo znaczy ale dla mnie wygląda to na ciele jej paskudnie... w którymś odcinku (nie wiem czy Maiami INK, czy LA ink) jak opalała sie na plazy.. to aż mnie przeraziło to "paskuctwo" na ciele... chociaż lubie tatuaże, sama mam 4 ale takie których raczej nie widać.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ja uważam ze mało której kobiecie pasują tatuaże ale Kat wygląda w nich ślicznie
![]() to jest jej ciało i nie nam oceniać... jeżeli dobrze się w tym czuje to prosze bardzo... ważne żeby lubić siebie samego ![]() Ja Kat polubiłam w Miami Ink za to jakie cuda potrafi zrobić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
lubie ją, ale uważam, że tatuaże w takich ilościach szpecą, zwłaszcza kobiety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ma cudowne włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Chciałam właśnie założyć taki wątek, ale skoro jest to piszę tu
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez pragnienie Czas edycji: 2009-04-01 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
oglądał ktoś dzisiejsze LA Ink?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
ogladalam wczoraj LA INK.
Na razie nic szczegolnego sie nie dzialo. Wszystko mi bardziej przypominało jakiś serial anizeli film dokumentalny. Strasznie wszystko zaplanowane. No,ale taki urok tv... Podobał mi sie styl w jakim tworza pozostałe panie...całkiem inne niz te które mozna zobaczyć w Miami Ink. Wszystko bardzo kolorowe, kontury i kreski bardziej miękkie, bardziej komiksowe ale tez jedna z pan robiła świetne naturalistyczne portrety. Co do Kat, uwazam ,ze to baedzo miła dziewczyna i oby jej sie w zyciu ułożyło. Pixie tez bardzo ciekawa ![]() A. I Kat sporo schudła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie świetna dziewczyna! Podziwiam ją za to że pomimo świadomości tego jak będzie odbierana przez społeczeństwo zdecydowała się na tyle tatuaży. Jest piękną kobietą, z charakterem i wszystkie jej tatuaże to podkreślają tym bardziej że każdy z nich mówi o czymś i jest związany z jej życiem, pasją. Wiem, że wielu uważa że się oszpeciła, ale wg mnie właśnie podkreśliła swoją osobowość tymi tatuażami. Gdyby nie one mogłaby być postrzegana jako śliczna lala, a ona jest naprawdę wybitną artystką, jest świetna w tym co robi i swoje ciało traktuje jako manifest swoich przekonań, wyraz sztuki. Tyle moje zdanie
![]() A ostatnią sobotę spędziłam w miłym towarzystwie miami inc. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
zdarza mi sie obejrzec miami ink..Kat to specjalistka tatuazu w wykonywaniu portretow, a jak na pasjonatke i tatuazystke przystalo jej cialo pokryte jest masa tatuazy, osobiscie sama nie zdecydowalabym sie na taka ilosc tatuazy..jej zawod stwarza jej pole do popisu, sama w sobie jest reklama swojego studia i swojego fachu
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Discovery Channel- codzienie pon- piatek o 19 sezon 2 sezon 1 powtorki niedziela zdaje sie ze 20 ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mimo iz nie mam sama tatuazu to dla mnie jest swietna artystka i urodzona do tego co robi, sama bym sie nie zdecydowala na tyle tatuazy, ale Kat to pasuje.te gwiazdki z boku jej twarzy sa swietne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.