|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() CZERWIEC - Naturalne kosmetyki, ZSK, spirulina, masło shea, olej z pachnotki..i inne
Witajcie
![]() Chętnie wymienię się z Wami na inne kosmetyki, niekoniecznie naturalne. Dlaczego chcę je wymienić? Ponieważ nie do końca odpowiadają mi te kosmetyki, które zakupiłam. Oto i one: 1 . Lakier do paznokci-super finish, french white, użyty na kilka paznokci. 2. Zalotka do rzęs-metalowa 3. Szminka Calvin Klein- kilka razy użyta, czerwona, rysa na opakowaniu 4. Zestaw pędzelków IZZIE 5. Babydream- krem, gesichsts und korpercreme dla dzieci, jakieś 3/4 opakowania 6. Babydream- krem, wind und wettercreme, prawie całe opakowanie 7. Sally Hansen odżywka do paznokci, Diamond Cuticle + Nail Cream, około 4-5 g 8.Manhattan Brillant Fusion Compact Powder and Rouge- róż, puder bez pędzelka. 9. Babydream Shampoo około 200 ml. Póki co tyle... Edytowane przez Black Casshmere Czas edycji: 2011-06-19 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC - Naturalne kosmetyki, ZSK, spirulina, masło shea, olej z pachnotki..i
JA z chcią przygarnę to:
Masło Shea rafinowane-ZSK, około 130 g. do oddania(zakupiłam 200 g i zostawię sobie jakieś 70 ml) Spirulina-opakowanie: ok 10 g. Skwalan z oliwy z oliwek około 7,5 ml Może coś znajdziesz coś u mnie... odpisz proszę w moim wątku, link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: CZERWIEC - Naturalne kosmetyki, ZSK, spirulina, masło shea, olej z pachnotki..i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
jestem zainteresowana:
2. Spirulina-opakowanie: ok 10 g. 4. Olej konopny naturalny około 20 ml 5. Olej z pachnotki organiczny- około 20 ml 6. Skwalan z oliwy z oliwek około 7,5 ml znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
1. Masło Shea rafinowane-ZSK, około 130 g. do oddania(zakupiłam 200 g i zostawię sobie jakieś 70 ml) 3. Olej awokado naturalny około 20 ml 4. Olej konopny naturalny około 20 ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]()
Dokładka różnych kosmetyków
![]() Mam nadzieję, że zdjęcia się wkleiły! Zapraszam serdecznie ![]()
Tańczyć, klaskać, skakać, krzyczeć, śpiewać, unosić się... Edytowane przez Black Casshmere Czas edycji: 2011-06-18 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]()
Kolejne zdjęcia
![]()
Tańczyć, klaskać, skakać, krzyczeć, śpiewać, unosić się... Edytowane przez Black Casshmere Czas edycji: 2011-06-18 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
![]()
Zdjęcia niektórych z produktów znajdują się powyżej
![]()
Tańczyć, klaskać, skakać, krzyczeć, śpiewać, unosić się... Edytowane przez Black Casshmere Czas edycji: 2011-06-18 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Brak spiruliny, olejku z pachnotki, oleju konopnego i skwalanu z oliwek!!
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Nie mam już tego mydełka
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hej u ciebie podoba mi się:
Masło Shea rafinowane (nie koniecznie całość) Olej z pachnotki organiczny- około 20 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś wypisać wszystkie mazidła jakie masz dostępne? (te niedostępny może edytuj i zmieniaj im kolor, będzie przejrzyściej
![]() byłabym zainteresowana wszystkim, co ma właściwości nawilżające;]
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Witaj!
Zrobię to wszystko pod wieczór ![]() I wtedy wypiszę co jest dostępne, a co nie ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Wypisałam co teraz obecnie mam ![]() Wszystko jest w pierwszym poście ![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Masło Shea rafinowane-ZSK, około 150 g. do oddania (zakupiłam 200 g i zostawię sobie jakieś 50 mg)
Olej awokado naturalny około 25 ml Olej ze słodkich migdałów- 15 ml, Rafinowany. Lanolina 40 g. - to by mnie interesowało ![]()
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Witaj! Byłabym chętna na ten balsam u Ciebie: SVR Xerialine Fluid Corps - Balsam do ciała nawilżenie skóry 3% mocznik 500ml Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hm, nie wiem czy by mi się to opłacało, bo masz dosyć małe ilości tych produktów i są one stosunkowo tanie, a SVR był dość drogim balsamem, poza tym cholerstwo ciężkie, nie wiem ile policzą mnie na poczcie
![]() na pewno chcialabym jeszcze witaminki all-in-one i żebyś zrobiła wszystkiemu zdjęcia w czym jest i jak coś było otwierane - to pokazane ile zostało ![]() może znajdziesz jeszcze jakieś mazidła dla mnie?;p bo wydaje mi się, że na razie mi się nie opłaca ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Masło Shea rafinowane-ZSK
Olej awokado naturalny około 25 ml Olej ze słodkich migdałów- 15 ml, Rafinowany. Lanolina 40 g. witaminki all in one maslo kakaowe w pastylkach to ja zdecydowałam jednak się na to wszystko za SVR ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Olej ze słodkich migdałów- 15 ml, Rafinowany- nieotwierany!
5. Lanolina 40 - nieotwierana! szminka CK cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Oczywiście to ja to wszystko wyślę w najbliższym czasie ![]() Za ten balsam SVR ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Witaj! Niestety pozostała mi już tylko szminka Calvin Klein, ona była kilka razy używana... i jest to widoczne. Ona ma kilka gramów wagi, trudno mi powiedzieć ile..jest mała. Nie widzę nic za nią. Tak szczerze mówiąc mogę Ci ją wysłać za darmo, tylko zapłacisz za przesyłkę ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Sally Hansen odżywka do paznokci, Diamond Cuticle + Nail Cream, około 4-5 g
zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hmm niestety portfela nie wymienie za połowe odżywki....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.