|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Operacja pępka
Witam
Moim problemem jest tzw "wypukły" pępek, który wzbudza zdziwienie większości osób, które go widzą. Chciałabym mieć wklęsły, taki jak większość kobiet, ale niestety tak został mi zawiązany. Słyszałam, że można zrobić sobie operację pępka, jednak nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat - na czym polega zabieg, ile kosztuje, jak długi jest czas gojenia się (bo nie chciałabym całe wakacje chodzić z zakrytym brzuchem) i czy w ogóle warto to robić, czy to może zbyt duże ryzyko. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc ![]() Pozdrawiam serdecznie berenice7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja pępka
Czy nikt naprawdę nie wie nic na ten temat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Aż tak naprawde porzebujesz tej operacji? Moja siostra też ma wypukły pępek i nie robi z tego problemu. Jeżeli nosisz kolczyk w pępku to noś z jakąś duża ozdobą żeby to jakoś zakrywać. Nie znam wielkości problemu ale operacja chyba nie jest konieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jeśli ona dużo nie kosztuje i nie jest jakaś poważna (rozciąć skórę i zszyć??) to dlaczego nie? To tak samo jak pójść do kosmetyczki na regulację brwi - bo chce się wyglądać ładniej. A ozdoby w pępku mnie nigdy nie kręciły.
Edytowane przez berenice7 Czas edycji: 2009-05-02 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
no to jesli ci tak zalezy to najlepsza rada to pojsc do specjalisty i zapytac, on wszystko o tym ci powie, przedstawi jakby to mialo wygladac itd. nie lepiej od tego zaczac? nikt lepiej nie odpowie ci na to pyt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Odkopany temat, ale miałampodobny problem i mogę poradzić, że takie operacje chirurgii plastycznej się robi, robi je np. dr Jamont
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.