|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
help me! czyli jaka uczelnia?
Hej, przepraszam za kolejny wątek z serii 'jestem zagubioną dziewczynka i nie wiem co mam robić', ale... juz naprawdę nie wiem
![]() Waham się między geografią na UŚ, a gospodarką turystyczną/logistyką(inż) na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Jak myslicie, który kirunek/ uczelnia jest najlepsza?
Moja droga, tej bajce nie będzie królewicza na białym koniu, Edytowane przez vespertine_ Czas edycji: 2011-06-23 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: help me! czyli jaka uczelnia?
Dla mnie nic,ale to dla mnie.Nie uważasz,że to nie ejst zbyt dobry pomysł,żeby Ci wizażanki mówiły co jest lepsze?Zobacz oferty danego kierunku,możesz zobaczysz plany zajęć,wiesz chyba czego sama oczekujesz.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Zależy co chcesz robić po studiach. Jak pracować w szkole to pierwszy, jak pracować w turystyce to drugi. Jak żadne z tych to jakiś inny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wolałabym w turystyce pracować, ale na geografii mogę później wybrać taką spcjalizację. chciałam poprostu zapytać, ktora uczelnia wg. Was jst lepsza. Moż wypowiedzialyby się jakieś studentki : )
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja też właśnie przeglądam kierunki na UE w Katowicach i nie umiem się zdecydować jaki kierunek wybrać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.