|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
The Birthday Massacre
Synth rockowy zespół z Kanady,grali rok temu na Castle Party w Bolkowie.Skład:
* Chibi - Śpiew * Rainbow - Gitara, Programowanie * Michael Falcore - Gitara * Rhim - Perkusja * Owen - Instrumenty klawiszowe * O.E. - Perkusja , Gitara basowa Są tu jakieś ich fanki? http://www.myspace.com/thebirthdaymassacre |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: The Birthday Massacre
Ja jestem!!!
![]() Niestety w Bolkowie w tamtym roku nie bylam, a zaluje, bo bardzo mi odpowaidal sklad imprezy ![]() Jezeli chodzi o TBM, to bardzo ich lubie, choc niektorzy zarzucaja im komercje i tylko stylizacje gotycka, a nie bycie zespolem gotyckim, ale mi to nie przeszkadza - słucham tego co mi sie podoba, a nie tego co ma etykietke "truu goth" ![]() ![]() ![]() Styl sceniczny Chibi tez mi sie podoba - chciałabym tak dobrze wygladac w czarnych wlosach i z blada cera ![]() ![]() Choć po przesluchaniu ostatniej plyty "Walking With Strangers" mam wrazenie, ze wszystkie utwory sa az za bardzo podobne do siebie... No ale, chyba taki urok tego zespołu ![]() A jaka jest wasza ulubiona piosenka THB? Ja chyba najbardziej lubie płyte "Nothing and Nowhere" jako całość..a piosenke? Trudno powiedziec..takie sa do siebie podobne ![]() Za to ogromnie wrazenie zrobil na mnie teledysk do "Blue" - świetny pomysł, profesjonalne wykonanie. Polecam do obejrzenia nawet nie-fankom - mozna znaleźć np. na youtube. PS. Widze, ze coraz więcej około gotyckich tematow sie pojawia ![]() ![]() ![]()
*** "...It's always the same I'm running towards nothing Again and again and again..." Edytowane przez luxoria Czas edycji: 2007-11-21 o 13:32 Powód: pomyłki;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
TBM jest boskie
![]() Nowa plytka jest swietna Walking With Strangers (kocham Falling Down i Looking Glass), ale najbardziej lubie plyte Violet i genialne piosenki Play Dead i Nevermind ![]() TBM na zywo tez jest boskie, mialam przyjemnac ogladac/sluchac (i fotografowac ^^) ich w Bolkwie i byli cudowni! w ogole przesympatyczni ludzie, bez problemu mozna bylo zrobic z nimi fotki, wziasc autografy, Chibi jest slodka a chlopcy strasznie fajni ![]()
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dobrze że jest MySpace Music zawsze można tam uciec przed Radiem Zet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
odkopałam przez przypadek temat
![]() KOCHAM TBM, po prostu Chibi jest świetna! ma ciekawą barwę głosu, a muzyka... normalnie jeden z niewielu zespołów, których muzyka odpowiada mi na 100 % ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Nowa płyta już za 4 dni! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.