|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Współlokatorzy - para ;)
W związku z tym, że od października będę studiować
![]() Często spotykam się z ogłoszeniami, że para wynajmie pokój spokojnej studentce. Znalazłam całkiem fajny pokój, w przystępnej cenie, ale przyznam, że jestem sceptycznie nastawiona na mieszkanie z parą - choć może niesłusznie? ![]() A jakie są Wasze doświadczenia? Zdaję sobie sprawę, że każdy człowiek jest inny, ale chciałabym podyskutować tak ogólnie, poznać Wasze opinie itd. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Współlokatorzy - para ;)
myślę że para lepsza, singiel lub singielka z bujnym życiem erotycznym mogą sprowadzać do domu różnych dziwnych znajomych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Copyraptor
|
Możesz trafić na rewelacyjnych singli, możesz trafić na parkę która będzie wykorzystywała nierówny układ sił w mieszkaniu, nie ma co gdybać. Ludzie są różni, pary są różne, to kompletny przypadek na kogo trafisz, niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a no też prawda gorzej gdy to będzie para typu kłócimy się, ostry seks, rozstajemy się, wracamy do siebie, tłuczemy talerze, kłócimy się, wracamy do siebie, ostry seks, nienawidzimy się, dzisiaj śpisz w korytarzu itp
![]() wszystko się może zdarzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() I wiem, że ze znajomymi często bywa nie lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja bym chyba wolała z obcymi. proste jasne zasady i od samego początku mogłabym być surowa. wiesz, przyjaciółkę nie tak łatwo mi okrzyczeć czy coś. zawsze "ze względu na przyjaźń i wzgląd na dawne czasy" odpuszczałabym itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
..
Edytowane przez black_cherryy Czas edycji: 2011-08-04 o 00:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja mieszkam z parą w jednym pokoju w akademiku. Czasem jest wesoło, a czasem mam ochotę ich udusić.
Generalnie nie jest źle. Oboje są moimi przyjaciółmi i głupio mi po prostu kiedy się kłócą i oczekują, że stanę po którejś ze stron... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
my (para) mieszkaliśmy z dziewczyną (później wprowadziła się jeszcze jedna i jest nas 4). jest nam wszystkim razem tak dobrze, że to pierwsze mieszkanie od 4 lat od kiedy wynajmujemy, w którym zostajemy na 2 rok. no i dziewczyny nie narzekają (chyba
![]() ale to jest mieszkanie, gdzie 4 osoby studiują i pracują i nie mają czasu na odpierdzielanie, bo są zwyczajnie zbyt zmęczone. to całkiem dobra opcja chyba ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem.Jedynie co w miarę mi przeszkadza to para ,która co noc uprawia sex,ale tak jak Muszynianka napisała,może być i singiel z bujnym życiem erotycznym
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Mieszkanie na studiach z kimkolwiek obarczone jest sporym ryzykiem. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz i jakie ma ten człowiek zwyczaje. Nawet podczas "wstępnej" rozmowy nie da się wyczuć, bo z tego co zauważyłam, to każdy udaje spokojnego, bezproblemowego i do tego czyściocha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
.
|
roznie moze byc... mozesz trafic na pare bardzo w porzadku, z ktorymi bedziesz sie swietnie dogadywac... albo beda sie wiecznie klocic i seksic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Może umów się z nimi,pogadaj i zobacz jacy są.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To samo chcialam napisac, choc jednorazowe spotkanie nie da zbyt wiele, bo nie poznasz ich po tym, mozesz jedynie ocenic poprzez pierwsze wrazenie. Ja tez chyba wolalabym mieszkac z singlami, niz z para.
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja mieszkałam z parą i nigdy więcej już... Akurat pomijając seks bo byli w tym cisi
![]() Wcześniej mieszkałam z dziewczynami, i z singielkami i nie. I jakoś lepiej było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ja pomieszkuję z trzema facetami (jeden mój, prywatny
![]() Kompletnie nie przeszkadzają mi imprezy (choć sama nie biorę w nich udziału) i dziewczyny, które zostają na noc u naszych współlokatorów. Nie wchodzimy sobie do pokoi, mamy swoją prywatność. Jedyne co jest dla mnie trudne do zaakceptowania to fakt, że 3 facetów w domu równa się duży bałagan w kuchni. Stosy talerzy i kubeczków w zlewie, których nikomu nie chce się pozmywać ![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ja mieszkałam z gejem i jednym singlem,zaczęłam od razu po ukończeniu liceum. Wspominam ten okres jako najlepszy w moim życiu.
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Mieszkalam przez 2 lata w akademiku, z czego rok z samymi facetami-do dwoch ciagle przychodzily dziewczyny....a poniewaz wiadomo, w akademiku ciezko o pusty pokoj pary te chodzily pod prysznic-taki za zaslonka, w ogolnodostepnej lazience
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.