Wspierajmy się.. :) dziewczyny sportowców.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-11, 11:30   #1
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88
Thumbs up

Wspierajmy się.. :) dziewczyny sportowców..

Cześć dziewczyny
przeszukiwałam wizaż, ale niestety jest tylko wątek o znanych dziewczynach piłkarzy.. a co z nami..?
Chciałabym żebyśmy dzieliły się tutaj swoimi historiami, przygodami i życiem z naszymi sportowcami.. bo jak się okazuje.. ono wcale nie jest takie wyśnione jak się wszystkim wydaje.. obozy, koledzy, 'fanki', itd, itd.. jak sobie z tym wszystkim radzicie..? jak żyjecie..? piszcie..

Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem - i tak - wiecznie - aż do końca...

55->54->53->52->51 ..50?
irminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 12:11   #2
karotka1
Raczkowanie

Dot.: Wspierajmy się.. :) dziewczyny sportowców..

no ja bym mogla na ten temat sie baardzo dlugo wypowiadac:P Moj Tż jest pilkarzem... I to ze codziennie ma treningi to jeszcze wytrzymam to ze jest po nich czesto wykonczony tez wytrzymuje... najgorzej jest z jego kolegami... bo czasem mi sie wydaje ze oni sa wazniejsi ode mnie:P byl taki czas (juz na szczescie sie narazie zakonczyl) ze prawie codiennie sie z nimi widywal... szli na jakies piwko czy cos a moj tz chcial zebym z nimi chodzila.. to chodzilam ale ilez mozna:P Ale jak narazie problem z kolegami sie zakonczyl... 2 problemem hehe jest to ze on jakby mogl to calymi dniami by ogladal mecze a jak nie ma meczy w tv to jakies sporty (nie wazne jakie wazne zeby byl sprot:P) na szczescie nie ma u siebie w domu kanalow sprotowych bo gdyby mial to wyciagniecie go z domu graniczylo by z cudem:P
No i na koniec zostawialam sobie te "fanki" strasznie mnie to wkurza jak jakies panienki do niego wypisuja... jestem mega zazdrosna o mojego tz:P (oczywiscie probuje tego nie okazywac i mysle ze mi sie to udaje.. ale jak czasem sie wkurze to jest źle:P)

Bycie ze sportowcem nie jest latwe.. ale ja mojego sportowca baaaaaaaaaaaardzo kocham... Uwieliam zreszta od dziecka marzylam zeby miec faceta pilkarza

Oczywiscie sa plusy tego to ze jest wysportowany i ma za***iste cialko to ze ma przystojnych kolegow pilkarzy hihihi:P i wiele wiele innych ale juz sie nie bede rozpisywac:P hehe
karotka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 12:23   #3
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

zgadzam się z Tobą.. mój piłkarz co prawda rzadko wychodzi z kolegami.. i zazwyczaj sam.. właściwie to nie przypominam sobie kiedy (oprócz jakichś meczy) byłam gdzieś z jego kolegami.. ale wybaczam mu bo mieszkamy razem i musi trochę ode mnie odpocząć.. gorzej z tymi dziwuszyskami.. też jestem strasznie zazdrosna.. to chyba efekt uboczny każdego związku ze sportowcami.. lecą na nich i tyle, są znani, wysportowani, przystojni.. i czego im więcej trzeba..? ;] zazwyczaj zajęci, ale co to dla nich..? ;] grrrrrrrr..
i jeszcze dochodzą te ich obozy.. siedzę wtedy sama i zastanawiam się co robi.. niby trenuje, odpoczywa i trenuje.. ale i tak sobie wciskam, ż koledzy go na coś namawiają..

55->54->53->52->51 ..50?
Stary 2008-09-11, 16:45   #4
Marissa26
Raczkowanie

GG do Marissa26

No cos wiem o tych fankach. To jest chyba najgorsza zmora w ziazku ze sportowcem. najgorsze jest to ze nie rozumieja ze ktos jest zajety . Robia wszystko zeby rozwalic zwiazek. ja nie rozumie takich dziewczyn.wielokrotnie mialam taka sytuacje i nikomu jej nie zycze
Marissa26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 17:01   #5
201804200947
Konto usunięte

Mają być tutaj tylko dziewczyny piłkarzy czy może innych sportowców także

-zgłasza się dziewczyna koszykarza.
Jak sobie radzę?
Świetnie bo wspieram Go całym sercem.
Czasem tylko coś mnie trafia,kiedy okazuje się,że niestety z jakiegoś wyjścia nici bo -mecz,trening itd.
Dziś własnie sobie uświadomiłam,że w domu-który jest w trakcie wykańczania-chyba braknie miejsca bo Tz posiada kilkanascie par butów do kosza,piłek,pucharów i innych tego typu,w związku z czym trzeba będzie gdzieś to ulokowac..
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 18:29   #6
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

zapraszamy.. mysle, ze dziewczyny wszystkich sportowcow sa w dosc specyficznych zwiazkach dlatego wszystkie sa tu milewidziane..
no wlasnie.. jak radzicie sobie z 'podporzadkowywaniem' zycia dla nich..? tak to ujelam,bo ja wlasnie tak zrobilam.. rzucilam wszystko i przyjechalam za nim do warszawy.. ja znajde prace wszedzie,a on klub niekoniecznie.. tez mam problem z imprezami;/ wlasciwie prawie w ogole nie wychodzimy, oczywiscie pozostaje nam kino, zakupy.. ale to nie to samo..

55->54->53->52->51 ..50?
Stary 2008-09-11, 19:56   #7
vanesia1
Zadomowienie

Ja tez jestem dziewczyna pilkarza. Zanim zaczelismy byc razem, to oczywiscie treningi prawie codziennie, mecze w tv i spotkania z kolegami z druzyny

Natomiast teraz, treningi sa gora 2 razy w tygodniu, czasem w weeknd jakis mecz, i nie dzieje sie tak dlatego ze ja zabraniam- po prostu jestem (mam nadzieje ) ciut wazniejsza od piłki

Tym razem to będziesz TY!

vanesia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 20:13   #8
Schocolatkee
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Schocolatkee

A jako córka maniaka piłki nożnej chyba się też mogę wypowiedziec?
Koszmar istny.. Piłka na pierwszym mijescu od zawsze na zawsze... Moja mama sie smieje ze ojciec prosto z jej pogżebu pojechał by na mecz W domu ciagle awantury o to itp... I wiem , że na pewno mój mąż nie bedzie sportowcem, chyba , że na prawdę bedzie umiał podzielić pasję i dom ...

Mateusz Ziólko

Schocolatkee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 21:27   #9
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

A ja jestem ciekawa czy wasi TZ to znani sportowcy
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 08:07   #10
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

moj tz jest mlodziutki.. jeszcze nie znany ale gra w znanym klubie.. za to jego ojciec-tez pilkarz jest..

55->54->53->52->51 ..50?
Stary 2008-09-13, 19:42   #11
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

wlasnie sie dowiedxzialam, ze podczas mojego wyjazdu do rodziny na weekend on poszedl sie pobawic z kumplami.. kiedy ja chce isc on nigdy nie moze, bo ma trening, mecz ble ble ble.. a kiedy mnie tylko nie ma leci z kumplami, bawi sie w najlepsze i wydaje tyle kasy, ze dzis kiedy go prosilam zebysmy gdzies wyszli to wlasnie sie dowiedzialam ile wydal ostatnio.. super.. jestem wsciekla.. nawet nie wiem co tam robil.. wrrrrrrrr..

55->54->53->52->51 ..50?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-15, 12:05   #12
karotka1
Raczkowanie

Moj "kopocz" nie jest znany.. no chyba ze w moim miescie i okolicach bo tu go wszyscy znaja :P
No i moj tz nie moze sobie nie isc na trening i np. zostac ze mna (bo ja jestem wazniejsza:P) gdyz gdyby nie poszedl na trening to dostalby kare pieniezna... a jakby sie to czesciej zdazalo to mozliwe ze najzyczajniej by go wywalili z klubu...

A co do "podporzadkowania mojego zycia do jego" to na szczescie narazie nie musze tego robic... bo caly czas gra w miescie w ktorym mieszkamy(tzn mieszkamy osobno ale w tym samym miescie...bo jeszcze mlodzi jesesmy)
Ale wiem na 100% ze kiedys nadejdzie ten moment ze moj ukochany dostanie propozycje grania w lepszym klubie... i zapewne sie kiedys zgodzi.. juz mial wiele takich propozycji tylko narazie jest w takim wieku ze klub wlasciwie decyduje o jego losie pilkarskim daltego narazie klub go trzyma przy sobieP:P Ale powiem szczeze ze gdyby on musial sie przeniesc to ja bym mogla razem z nim...
Stary 2008-09-15, 12:34   #13
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

czytając to cofam sie pamięcią jakieś dwa lata wstecz.. wtedy napisałaby dokładnie tak samo.. im starszy tym gorszy.. :P heheh

55->54->53->52->51 ..50?
Stary 2008-09-15, 12:38   #14
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
A ja jestem ciekawa czy wasi TZ to znani sportowcy
Ola,znając Twoje zamiłowanie do sportowców bezpieczniej tego nie zdradzać
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 15:22   #15
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Ola,znając Twoje zamiłowanie do sportowców bezpieczniej tego nie zdradzać
Hihihi na pewno nie bede dziewczyn zameczac
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-03, 08:20   #16
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

dziewczyny, a czy nie macie tak, ze wkurza Was ich pewnosc siebie..? tzn to bardzo dobrze, ze sa pewni siebie.. w ich zawodzie jets im to potrzebne.. ale w zyciu uczuciwoym mogliby troche odpuscic.. pytam, bo ja tak mam przynajmniej, ze moj pilkarz jest nieugiety.. zawsze wie ze bedzie tak jak chce..;/ ze mna tez..;/ i kurcze.. nie lubie tego strasznie.. nie wiem jak mam to troszke ograniczyc..

55->54->53->52->51 ..50?
Stary 2008-10-14, 10:33   #17
karotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez irminek88 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a czy nie macie tak, ze wkurza Was ich pewnosc siebie..? tzn to bardzo dobrze, ze sa pewni siebie.. w ich zawodzie jets im to potrzebne.. ale w zyciu uczuciwoym mogliby troche odpuscic.. pytam, bo ja tak mam przynajmniej, ze moj pilkarz jest nieugiety.. zawsze wie ze bedzie tak jak chce..;/ ze mna tez..;/ i kurcze.. nie lubie tego strasznie.. nie wiem jak mam to troszke ograniczyc..
powiem CI ze moj tz tez taki jest(chociaz na poczatku tego nie bylo no ale byl jeszcze mlody a teraz to juz mu chyba w krew weszlo:/) :P zaczynam myslec ze chyba wszyscy pilkarze (sportowcy?)sa tacy sami:P
Stary 2011-01-11, 19:21   #18
xwomanxx
Przyczajenie

ehh..no i skąd ja to znam.. czasami mam już tego dość. zawsze jego zdanie na wierzchu, wieczne podporządkowywanie się bo on ma mecze,treningi..nie obchodzi go to ze ja też mam jakieś zajęcia, studia..no i oczywiście imprezki/beze mnie/ niby pyta czasem czy wyjdę gdzies z nim ale wiem ze woli iść z kumplami. a co tam się dzieje to już nie chcę się rozpisywać, z tego co zauważyłam to sportowcy oprócz tej pewności siebie to niezłe cwaniaki;p kilkoma gestami,słowami potrafią sprawić że dziewczynie kolana miękną /i serduszko;p
xwomanxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-24, 13:42   #19
_Caramel
BAN stały

Przeglądałam Wizaż i nagle trafiłam na ten wątek - jakby dla mnie. Ale widzę, że tu pustki...
Są tu jeszcze jakieś dziewczyny sportowców, czy nie dałyście z nimi rady?
_Caramel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 22:58   #20
Pralinka94
Raczkowanie

.

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Edytowane przez Pralinka94
Czas edycji: 2012-08-14 o 23:59
Pralinka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-11, 18:08   #21
Elwira1994
Przyczajenie

Hejka
Ja dla odmiany opowiem wam o moim sportowcu , tenisiście .
Ogólnie facet jest bardzo zaangażowany w swoją pasje , przy okazji chodzi na siłke i utrzymuje zróżnicowane diety , ta część życia to także jego hobby.

Jeżeli chodzi o "fanki " narazie nie mam z tym problemów albo nie widze tego na żywo , nie wiem czy chciala bym to zobaczyc jak na silce jakaspanna go rwie ale jestem dumna ze mam faceta z pasja i ze cos wnosi do swojego zycia a nie piwkuje i na imprezy lata .

Moim problemem jest to ze widze jak bardzo sie poswieca diecie wlasnej , ostrym ćwiczeniom i widze ze jest mu naprawde ciężko . Czasami nie wiem do końca co zrobić by go wesprzeć . Wspieram go oczywiście , ale mam ciężki przypadek i nie chce tego zawalić.

Pozdrawiam. Może posiada ktos jakies pomysły
Elwira1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości