|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
czy krotkie wlosy beda mi pasowac?
Witam, mam pytanie, czy byloby mi do twarzy w krotkich wlosach? myslalam o czyms a'la klasyczna rihanna. w wziazku z tym czy fryz wymaga modelowania? nie przepadam za piankami, lakierami i tego rodzaju pierdami wiec czy mozna miec taki efekt bez tego? boje sie tez ze grzywka na bok moze mi sie paletac po oczach i wkurze sie mnie bardzo szybko, a moze zrobic sobie po proatu gesta wysoka grzywke? doradzcie mi cos prosze , obecnie mam dluzsze wlosy z grzywka za szczeke. buzikai
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: czy krotkie wlosy beda mi pasowac?
Krótkie będa Ci pasować na pewno
trzeba będzie rano je troche poukłądać, ale uwierz - warto na początku daj dłuższą taką oapdającą grzywkę, jak będzie mocno przeszkadzac to zetniesz na wyższą
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem beda Ci pasowac, ale faktycznie zaczynalabym z dluzsza grzywka. A co do modelowania... To zalezy jakie masz wlosy, na poczatku na pewno bedzie trzeba im pomoc zanim sie nie "przyzwyczaja" do nowej dlugosci.
Odwazna jestes swoja droga, bo to duza zmiana moze byc... |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Będą pasować doskonale, zwłaszcza w stylu Rihanny.
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
tak tak mowcie mi tak dziwczyny to sie nakrece na 100 %
juz jestem mocno zdecydowana. a co do ukladania porannego to jak? na szczotke? o prostownice chodzi czy jak? i co z tymi utrwalaczami w sensie lakieru czy pianki? sa konieczne? wlosy raczej mam fajne do ukladania, geste i poddatne wiec czy wystarczy je uczesac po umyciu jak mi sie chce je miec i tak juz beda? buziaki
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam teraz cos w stylu Rihanny. Włosy niestety musze myc codziennie bo na drugi dzień wygląDAJA na strasznie przetłuszczone i mi sie to nie podoba. A czy bedziesz musiala układac to zależy od rodzaju włosów. Ja mam lekko kręcone i musze je troche po myciu przeprostowac
Używam też czasami lakieru zeby ta góra nie oklapnęła Mi się już znudziły wiec zapuszczam ale troche mi to cięzko idzie :/
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że krótsze włosy będą Ci pasować, ale takie, jakie masz teraz najbardziej mi się podobają. W krótszych mam wrażenie że będziesz wyglądać na starszą i mniej "dziewczęcą".
Ale to taka opinia z tą dziewczęcością kogoś, kto woli u kobiet długie włosy, więc tym się nie przejmuj ![]() ps. Właśnie, tak jak koleżanka wyrzej napisała, że znów zapuszcza, bo się znudziły. Dlatego lepiej się nad tym zastanów, bo zawsze łatwo ściąć, ale w chwilę się włosów nie zapuści
Edytowane przez Reddishh Czas edycji: 2011-06-27 o 01:34 |
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ja mam krótką fryzurke dopiero od 2 miesięcy a już chciałabym mieć włosy conajmniej do ramion
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

trzeba będzie rano je troche poukłądać, ale uwierz - warto
Mi się już znudziły wiec zapuszczam ale troche mi to cięzko idzie :/