|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- część IXWitam w kolejnej, dziewiątej już części naszego radosno- spamersko- włosowo- zakochanego wątku! ![]() A tu my i nasze małe historie miłosne: enamour - 14.02.2009 - E&K. Ona 20 lat, On 24 lata. Na początku 2008 roku zatańczyła z nim na dyskotece i się zakochała. Pół roku później znalazła go na portalu nk i tak rozkwitła miłość. Po kilku spotkaniach od godziny 23.59 dnia 14 lutego 2009 r. są razem. 18 października padł przed nią na kolana, wyjął pierścionek i zapytał: "będziesz moją żoną?" . Kochają się na zabój i nie umieją bez siebie żyć. *Catherrine* - 28.02.2009 - K&K. Ona 24, on rok starszy. Podkochiwał się w niej jeszcze w gimnazjum, ona była bardzo nieśmiała.. nie poznali się, ich drogi rozeszły się. On znajduje ją po 7 latach, spotykają się i odkrywają, że są dla siebie stworzeni. Mieszkają niedaleko siebie, ale chcieliby już razem... kawa_tylko_z_mlekiem - 13.03.2009 - K&K. Oboje mają po 22 lata. Poznali się przez Internet, studiowali na tej samej uczelni. Piątek 13 marca 2009roku stał się najszczęśliwszym dniem, bo zmienił ich dotychczasowe życie - połączył serca tych Dwoje. Ona: obecnie studiuje, On: inżynier. 17 grudnia 2011roku On się Jej oświadczył. Teraz oboje idą razem przez świat, by spełniać swe marzenia. ThinkOrange -01.04.2009 Isabelle_ - 03.04.2009 Paulaa6 -12.04.2009 - P&M. Popolka-17.05.2009 - O&M. Ona 21, on 27 lat. Oboje studiują. Ona przyszła księgowa, Oprzyszły prawnik. Poznali się przez Internet - pierwsze spotkanie było miłością od pierwszego wejrzenia. Od tamtego czasu wspólnie planują swoją przyszłość. Bez względu na wszystko pokazują światu swoją miłość i każdego dnia dziękują losowi że ich połączył. Michachacha (nasza założycielka) -29.05.2009- M&D. Ona lat 20, studentka ZIPu, mająca wiele zapału, chęci i pomysłów, jednak niemająca pieniędzy na realizację ![]() Pannanika - 01.06.2009 - W&B. 19 i 20 lat. Poznali się w liceum, on mat-fiz, ona humanistka, on zapalona gwiazda sportu, ona wręcz przeciwnie. Jednak jak wiadomo przeciwieństwa się przyciągają i po wielu perturbacjach zostali swoimi prezentami na dzień dziecka. Teraz oboje studiują dziennie, co utrudnia im kombinowanie nad dalszą wspólną przyszłością ale oboje są dobrej myśli asiula1306 - 05.07.2009 - J&A. 22 i 24 lata. Poznali się na studiach, skojarzeni przez pracę. On: fan motoryzacji, przyszły inżynier i manager. Fotograf. Ona: antropolożka i przyszła managerka. Kobieta pracująca. Fanka zwierząt, makijażu i seriali kryminalnych. Oboje: zgodni, żądni przygód, zakochani, chcą mieć trójkę dzieci i dom pod Wrocławiem. Właściwie się nie kłócą. Tylko obrażają do pierwszego spotkania i spojrzenia. Agus1315 - 25.07.2009 - A&J. Ona 20 lat, On rok młodszy. On studiuje, Ona stara się dostać na wymarzony kierunek. Poznali się przez przypadek na boisku przez wspólną znajomą. 25.07.2009 uczynił ją najszczęśliwszą dziewczyną na świecie i tak jest do dziś. Sylvviiaa - 31.07.2009 - S&D. Pysia1987- 05.08.2009- M&G. Ona lat 25, On 28. Poznali się przez internet i na drugiej randce pojechali na wakacje. Odtąd są razem. Ona pracuje w sklepie z ciuchami, jej pasją jest moda. On jeszcze studiuje i pracuje w dużej firmie jako informatyk. Jego pasją jak się można domyśleć sa komputery i gry wszelkiego rodzaju. Mają także wspólne zainteresowania: filmy i koty każdy ma po 2, więc razem mają ich 4 Ona jest bardzo towarzyską otwartą osobą, On raczej skryty w sobie. Planują zamieszkać razem w 2012 roku, a Ona po cichu marzy o ślubie w sierpniu 2013 tylko czeka nadal na pierścionek Ayrine - 11.08.2009 - A&P. 21 i 22 lata. Niczym Lily i Marshall z "How I Met Your Mother" (i żeby nie było, znajomi tak mówią!). Dużo śmiechu, dużo miłości, dużo szaleństwa. Absurdalne i śmieszne dialogi są na porządku dziennym, choć nie unikamy poważniejszych tematów. Najpierw byliśmy przyjaciółmi, ale od 11.08. jesteśmy parą i oboje jesteśmy pewni, że jesteśmy dla siebie Jedyni. Caaalajaa - 11.08.2009 Kamona - 24.08.2009 - K&B. Ona - 18 lat, On - 24. Ona - tegoroczna maturzystka, lubiąca działać, realistka(pesymistka), kochająca zwierzęta, On - student Informatyki, wrażliwiec, optymista, który kocha spać. Poznali się w grze online, lubią gry karciane, ostrzejszą muzykę, komedie i filmy wojenne. Szczęśliwie zakochani od 24.08.2009, jednak dzieli ich 320 km. Ich marzeniem jest zamieszkać razem, codziennie zasypiać i budzić się razem. Candiess - 28.09.2009 - J&K. Poznaliśmy się przez wspólną koleżankę. Nie od razu między nami zaiskrzyło. Miłość rodziła się powoli i z dnia na dzień jest coraz większa. Zaręczyliśmy się 16 kwietnia 2011 i już niedługo zamieszkamy razem. Ja jestem molem książkowym, a mój K to zapalony informatyk, który kocha snowboard. Uwielbiamy razem bawić się w decoupage. Mamy wiele wspólnych marzeń, celów i pasji. bluesky89 - 18.10.2009 Maneo444 - 27.10.2009 - P&M. Oboje mają po 19 lat, "Rzadko, w czymkolwiek się zgadzali nieustannie się kłócili i co chwila któreś się obrażało, ale jedno ich łączyło- szaleli za sobą". Czarnooka_Paula - 29.11.2009 - P&Ł. On ma 25 Ona 24 lata. Ona zapalona pedagożka, on spokojny ekonomista. Poznali się na karaoke i tamta noc ich połączyła na zawsze Byli w sobie tak zakochani, że po pół roku zamieszkali już razem. A za kolejny rok, przy zachodzie słońca, na plaży w Jantarze, padł na kolana z pierścieniem mocy dla Niej. Za rok zabiją im dzwony weselne i marsz Mendelsona... I żyli długo i szczęśliwie. exist_ - 18.12.2009 - A&M. Ona 18, On 22. Znają się od września 2009, razem są od 18 grudnia 2009. M planuje zaręczyny na 2012 i roztacza wizję ślubu w 2014. Egocentryczna- 18.12.2009- B&K. Ona 19, on 21. Ona - marzy studiować kosmetologię, on - studiuje BN. Poznali się na zabawie szkolnej. Przetańczyli całą noc, a potem nie spędzili już żadnego weekendu osobno. Planuję wielki ślub i 4 dzieci - kiedy? zależy co przyniesie los. Agusiaczek1985 - 20.12.2009 - A&K. Ona 20 lat, on 26. Studenka i Pracuś. Po magicznych 100 dniach zaczęli być parą. Ona marzycielka z wielkimi planami, on tajemniczy realista. Oboje dążą do swoich osobistych i wspólnych celów. Z łatwością pokonują trudy codziennego dnia. Są na etapie początkowego planowania wspólnej przyszłości… Nie możemy oczywiście zapomnieć o naszej fantastycznej rodzynce ![]() Promyk03- 13.09.2008 - N&C. Ona prawie 22 lata, on prawie 25. Ona studiuje politologię, on robi magisterkę z pedagogiki. Poznali się pod koniec sierpnia na fotka.pl i jego determinacja doprowadziła do spotkania. Zakochali się w sobie niemal od razu. 13 września 2008 zaczeli być parą Cały czas udowadniają że 13-nastka przynosi szczęście Mają wspólne plany marzenia i chcą iść razem przez życie. I te, które były z nami i powinny zostać jeszcze przez długi czas ![]() [/COLOR] Just92 WeWlasnejOsobie (tu specjalne wyróżnienie, co by się nie gniewała!) Sylwiaxx Misislipy Nasze motto: nie nastawiać się na pierścionek! Ale kilka z nas już nie musi, bo pierścionek pięknie błyszczy im na palcu ![]() Candiess- zaręczona 16.04.2011
bluesky89 - zaręczona 03.05.2011 Czarnooka_Paula - zaręczona 05.07.2011 enamour - zaręczona 18.10.2011 Isabelle_ - zaręczona - 06.12.2011 Kawa_Tylko_z_mlekiem - zaręczona 17.12.2011 Co więcej, niektóre z nas już lada moment będą żonami ![]() Czarnooka_paula - sakramentalne "tak" powie 11.08.2012 bluesky89 usłyszy "ogłaszam was Mężem i Żoną" 18.08.2012 Żeby przybliżyć wszystkim naszą historię, zapraszam do lektury ![]() Część I Część II Część III Część IV Część V Część VI Część VII Część VIII Nie byłoby w porządku gdybyśmy nie przedstawiły naszej spamerskiej Hot Five!: ![]() pannanika 596 Promyk03 587 Czarnooka_Paula 510 candiess 449 kawa_tylko_z_mlekiem 420 I jeszcze taki mały ale wielki bonus od naszej Rodzynki: Tżtówki raz przysiadły I na pewnien pomysł wpadły By założyć wątek nowy taki piękny kolorowy Każda z Nas TŻta ma od 2009 roku Kocha go od rana do zmroku W nowej części pospamują I opinię podratują Kilka narzeczonych jest juz z Nami Będą się cieszyć zaraz ślubami Mamy nawet z wyznaczoną datą To Nasze Paula co wy na to?? Ja tu nie wiem co wogóle robię Poprostu siedzę i piszę sobie Poimimo innego roku Chcę z nimi spamować od świtu do zmroku. Bo to super są laski!! Razem przechodzimy przez smutki i radości, przez chwile gorsze i lepsze. Jesteśmy przyjaciółkami, powierniczkami, pocieszycielkami. Chcesz do nas dołączyć? Chcesz być jedną z nas? Zapraszamy wszystkie Wizażanki zakochane w tym Jednym Jedynym od 2009 roku! Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2012-04-19 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jeeest! długo wyczekiwana nowa część
![]() ![]() ![]()
#5 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się!
![]() Jak będe miała czas to prześle ci jakiś opis do mojej osoby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Witam w nowej części.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
łał, Asiula, super robota
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zmykam polożyć się obok Tż.
![]() ![]() Zajrzę do Was później. ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja muszę zjęśc jakieś śniadanko, bo głodna się zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
enamour, nie wymęcz go za bardzo
![]()
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
a mi sie nudzi i wymyślam gdzie zrobić miejsce na kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Ja chcę sobie zrobić listę kosmetyków do włosów, które mam zamiar używać(zgodnie z tym co piszą na włosowym dla kręconych)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja w weekend wywaliłam 2 torby kosmetyków bo były przeterminowane a większości raz albo dwa uzyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a mi się nic nie chce, o! w brzuchu mi burczy ale jakoś do lodówki daleko
![]() mi by się przydało zacząć regularnie dbać o te kudły bo takie moje aktualne dbanie to o kant d.py można rozbić ![]()
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Ja raczej używam wszystko co mam na stanie.Jak mi coś nie podpasuje to podrzucam mamie
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
i znów ani słowa o mnie w pierwszym wątku
![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ta systematyczność moja... albo jej brak raczej ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, jest kilka osób które nie podały szczegółów a istnieją w pierwszym poście
![]() to już drugi wątek, w którym zostałam pominięta, i to trochę nie fair bo jestem od początku i można powiedzieć że przyczyniłam się dużo do rozkwitnięcia tżtówek 2009 ![]() ale skoro wiecznie coś nie tak, to po prostu się z wami żegnam, mam nadzieję że w końcu znajdę wątek w którym i ja poczuję się 'swojo' a nie tylko że wiecznie zapomniana z pozdrowieniami WWO ![]()
#22 |
Wtajemniczenie
|
WWO nie opuszczaj nas
![]() Ja zawsze pamiętam o Tobie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jeśli WWO odeszła przeze mnie to ja też powinnam odejść
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
asiula to nie przez ciebie
![]() po prostu czuje sie tu jak intruz a przez 3 wątki spamowałam najwięcej więc nawet nie zauważycie że mnie ni ma :P
#25 |
Wtajemniczenie
|
Ja zauważę!
Musisz być z nami i już! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
WWO nie ma opcji w ogóle żebyś 'se' poszła
![]() ![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
uroczyście ogłaszam, że WWO została przegłosowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ależ doskwiera mi brak pieniędzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam tej cholernej pracy i ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.