|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze raz o rozświetlaczach...
Wiem, że temat ten był szeroko dyskutowany na forum, niemniej jednak mam jeszcze pewne wątpliwości...
Chciałabym kupić dość dobrze oceniany Skinlights Face Illuminator Lotion Revlona. Jaki odcień będzie pasował do mojej lekko opalonej skóry, zważywszy na fakt, ża na codzień używam kosmetyków kolorowych w chłodnej tonacji kolorystycznej (przydymione fiolety, beże)? Nie przepadam za złocącymi się odcieniami. Czy jest chłodny odcień tego specyfiku (np. delikatny róż) i czy będzie współgrał z opalenizną na twarzy??? Bardzo proszę o radę...
|
|
#2 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Jeszcze raz o rozświetlaczach...
Witaj Bazylio [img]icons/icon7.gif[/img]
Przecztaj sobie ten artykuł, znajdziesz tam dokładne kolorki Revlona : http://www.wizaz.pl/makijaz_i_kosmetyki_wiosna_2002.php I jak najbardziej nie musisz używać złota, żeby rozświetlic buzię. Mogą to być te delikatne róże z początku gamy kolorystycznej. One również bedą ślicznie wygladały na opalonej skórze [img]icons/icon7.gif[/img] Pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Re: Jeszcze raz o rozświetlaczach...
Dziękuję bardzo!
Szalenie spodobał mi się ten delikatny odcień Natural Light. Jutro wybieram się na zakupy i przyglądnę się bliżej temu cudeńku - od czego mamy testerki!!! A moje wątpliwości co do opalenizny - skutecznie rozwiałaś...
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.