Jak się z tego otrząsnąć? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-25, 08:21   #1
lukaszk1985
Przyczajenie

Jak się z tego otrząsnąć?

Witam, wiem, że to forum jest przeznaczone dla kobiet, ale pomyślałem, że wy drogie Panie pomożecie mi to zrozumieć..

Kilka miesięcy temu poznałem na czacie pewną dziewczynę, pisało nam się bardzo fajnie i po tygodniu takich rozmów postanowiliśmy się spotkać, spotkanie wyszło bardzo fajnie później były kolejne i kolejne.. Po dwóch miesiącach takiego spotykania się, oboje coś poczuliśmy i postanowiliśmy spróbować być razem, było bardzo fajnie, ona zaczęła mówić mi, że ja jestem dla niej najważniejszym mężczyzną na świecie, że bardzo mnie kocha, i jest pewna, że z każdym miesiącem będzie to uczucie coraz mocniejsze, podobno dzięki mnie uwierzyła, że ma szczęście w miłości..

Ewa bo tak ma na imię ta dziewczyna, studiuje tylko w mojej miejscowości, wiec pod koniec czerwca wyjechała na wakacje do domu rodzinnego, ale utrzymywaliśmy codziennie kontakt telefoniczny i na gg. Nie widzieliśmy się przez 3 tygodnie, i po tym czasie pojechałem do niej, oczywiście na zaproszenie jej mamy, aby ją poznać i odwiedzić dziewczynę, kiedy przyjechałem bardzo się ucieszyła mówiła, że nie chce już więcej tak długich rozłąk, spędziliśmy bardzo miło wieczór, na następny dzień pojechaliśmy do jej matki aby ja odwiedzić w pracy i na małe zakupy, wtedy także bardzo miło spędziliśmy wieczór. Ale na trzeci dzień mojej wizyty stała się zupełnie inna, taka całkiem zimna dla mnie, dwie godziny do mojego wyjazdu a ona siedzi sobie na facebooku i gra, poczułem się wtedy bardzo dziwnie jak taki intruz który nie wiadomo to tutaj chce, zapytałem ją o powód tego zachowania, to powiedziała, że źle się czuje, wiadomo każdy może mieć słabszy dzień, wiec nic już nie mówiłem, dałem jej spokój..

Kiedy wróciłem do domu, i mieliśmy wieczorem porozmawiać, dostałem wiadomość na gg, że to koniec naszego związku, że ona tak naprawdę udawała to wszystko dla własnych korzyści, bo czuła się samotna, znajomi kogoś mają, z kimś się spotykają a ona tak nie miała, i wtedy pojawiłem się ja osoba która dała jej zainteresowanie, czułość, spędzanie razem wolnego czasu, i w tedy liczyło się dla niej tylko to co ona czuje, moje uczucia w tym wszystkim się nie liczyły. Byłem chyba tylko taką zabawką na poprawę humoru, która teraz nie wiedzieć dlaczego coś czuje. W tym momencie czuje się jak taka nie warta nic osoba, bo co ja sobie wyobrażałem że ktoś może mnie pokochać? Proszę powiedzcie mi co sądzicie o taki zachowaniu? Jak się po tym wszystkim podnieść?
lukaszk1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 13:37   #2
karolynka90
Zakorzenienie

Dot.: Jak się z tego otrząsnąć?

Cytat:
Napisane przez lukaszk1985 Pokaż wiadomość
Witam, wiem, że to forum jest przeznaczone dla kobiet, ale pomyślałem, że wy drogie Panie pomożecie mi to zrozumieć..

Kilka miesięcy temu poznałem na czacie pewną dziewczynę, pisało nam się bardzo fajnie i po tygodniu takich rozmów postanowiliśmy się spotkać, spotkanie wyszło bardzo fajnie później były kolejne i kolejne.. Po dwóch miesiącach takiego spotykania się, oboje coś poczuliśmy i postanowiliśmy spróbować być razem, było bardzo fajnie, ona zaczęła mówić mi, że ja jestem dla niej najważniejszym mężczyzną na świecie, że bardzo mnie kocha, i jest pewna, że z każdym miesiącem będzie to uczucie coraz mocniejsze, podobno dzięki mnie uwierzyła, że ma szczęście w miłości..

Ewa bo tak ma na imię ta dziewczyna, studiuje tylko w mojej miejscowości, wiec pod koniec czerwca wyjechała na wakacje do domu rodzinnego, ale utrzymywaliśmy codziennie kontakt telefoniczny i na gg. Nie widzieliśmy się przez 3 tygodnie, i po tym czasie pojechałem do niej, oczywiście na zaproszenie jej mamy, aby ją poznać i odwiedzić dziewczynę, kiedy przyjechałem bardzo się ucieszyła mówiła, że nie chce już więcej tak długich rozłąk, spędziliśmy bardzo miło wieczór, na następny dzień pojechaliśmy do jej matki aby ja odwiedzić w pracy i na małe zakupy, wtedy także bardzo miło spędziliśmy wieczór. Ale na trzeci dzień mojej wizyty stała się zupełnie inna, taka całkiem zimna dla mnie, dwie godziny do mojego wyjazdu a ona siedzi sobie na facebooku i gra, poczułem się wtedy bardzo dziwnie jak taki intruz który nie wiadomo to tutaj chce, zapytałem ją o powód tego zachowania, to powiedziała, że źle się czuje, wiadomo każdy może mieć słabszy dzień, wiec nic już nie mówiłem, dałem jej spokój..

Kiedy wróciłem do domu, i mieliśmy wieczorem porozmawiać, dostałem wiadomość na gg, że to koniec naszego związku, że ona tak naprawdę udawała to wszystko dla własnych korzyści, bo czuła się samotna, znajomi kogoś mają, z kimś się spotykają a ona tak nie miała, i wtedy pojawiłem się ja osoba która dała jej zainteresowanie, czułość, spędzanie razem wolnego czasu, i w tedy liczyło się dla niej tylko to co ona czuje, moje uczucia w tym wszystkim się nie liczyły. Byłem chyba tylko taką zabawką na poprawę humoru, która teraz nie wiedzieć dlaczego coś czuje. W tym momencie czuje się jak taka nie warta nic osoba, bo co ja sobie wyobrażałem że ktoś może mnie pokochać? Proszę powiedzcie mi co sądzicie o taki zachowaniu? Jak się po tym wszystkim podnieść?
Co sądzę? No nieładnie się zachowała, jak gówniara, ale co na to poradzisz?

Jak się podnieść? Normalnie. Nie łączy Was dziecko, nie jesteście małżeństwem, nie macie wspólnych kredytów.
To tylko kilka miesięcy znajomości z osobą, jak widać, niewartą aby po niej się udręczać.
Głowa do góry.
Stary 2011-08-25, 16:10   #3
Stokrotek90
Wtajemniczenie

Może problemem jest właśnie ta wakacyjna odległość? Może po tych 3 tygodniach które dla dziewczyny były trudne, boi się kolejnych tygodni rozłąki i łatwiej jej bez tego ciężaru. To tylko hipoteza... nie wiadomo na ile można ufać szczerości dziewczyny i jej prawdomówności. A może zrobiłeś jej coś... nieświadomie?

Żyje się dalej. Głowa do góry.
Stary 2011-08-25, 16:16   #4
agison
Zakorzenienie

dziewczyna zachowala się jak podła egoistka, nie ma w tym Twojej winy, i nie powinieneś czuć się źle ... a jak się otrząsnąć? cóż, stara jak świat metoda - klin klinem trochę to może okrutne, ale dziala. Nie trać czasu na coś co nie jest tego warte, nie rozpamietuj, życie jest krótkie

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 20:46   #5
Honey7
Zakorzenienie

Egoistka z niej i tyle !
A Ty młody, piękny i zdolny jesteś więc jeszcze spotkasz tą prawdziwą miłość, a o niej zapomnij
Stary 2011-08-31, 11:03   #6
Ania09121983
Zadomowienie

zapewne to jakas gowniara a jesli nie, to dorosła osoba o mentalnosci nastolatki. ''a bo tak chce'' nie zawracaj sobie nia głowy pewnie sama nie wie czego chce tak naprawde

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 19:43   #7
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Na pewno niczym jej nie uraziłeś? Nie powiedziałeś czegoś niemiłego? Przypadkiem nie dostałeś jakiegoś telefonu od koleżanki albo jakiegoś niejednoznacznego sms'a?
Dziwne, ze w momencie, stosunkowo bez powodu, dorosła dziewczyna, nagle zmieniła się o 180 stopni. Coś musi w tym być....

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 19:45   #8
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zakochana19 Pokaż wiadomość
Na pewno niczym jej nie uraziłeś? Nie powiedziałeś czegoś niemiłego? Przypadkiem nie dostałeś jakiegoś telefonu od koleżanki albo jakiegoś niejednoznacznego sms'a?
Dziwne, ze w momencie, stosunkowo bez powodu, dorosła dziewczyna, nagle zmieniła się o 180 stopni. Coś musi w tym być....

"dorosła" jesli by była dorosła mozna by było sie dziwic

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 19:49   #9
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
"dorosła" jesli by była dorosła mozna by było sie dziwic
skoro studiuje chyba jest dorosła. Rozróżniajmy pojęcie dorosła i dojrzała.

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-01, 14:04   #10
Kalinaa1982
Przyczajenie

A ja powiem tak - lepiej teraz niż miałbys być z nia 10 lat i po 4 latach małżeństwa powiedziałaby Ci, że nie przemyślała tego, nie dorosła do bycia żoną i odchodzi ...

Podniesiesz się. Na początek - zajmij się czymś i nie rozpamiętuj. Nie warto.

Pozdrawiam
Kalinaa1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości