|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Buty specjalne do zadań niespecjalnych
Dziewczyny, moje stopy są strasznie wrażliwe, zwłaszcza jeśli chodzi o letnie obuwie. Odczuwają każdą złą niteczkę, każdy źle sklejony pasek, jeśli wyściółka jest nieodpowiednia, kiedy jest upał to stopa mi jeździ. Nabyłam coś a'la meliski, ale o niebo o nich lżejsze jednak po paru wyjściach okazało się że sklejenia nad piętą spowodowały u mnie takie rany że chyba będę miała blizny do końca życia :/ Chciałabym kupić wreszcie wygodne buty na lato. Dlatego piszę do was (może znajdą się osoby które mają takie wrażliwe stopy jak ja) z prośbą o polecenie mi sklepów albo modeli butów, w których chodzenie nie będzie dla mnie męką
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Buty specjalne do zadań niespecjalnych
Polecam buciki Maciejka. Poszukaj w internecie gdzie możesz je znaleźć. Mam pantofle na obcasie (na tyle wygodne, że bezboleśnie chodzę w nich cały dzień) i cudowne, najwygodniejsze na świecie baleriny, które mogę nosić na bose stopy. Sandałków nie próbowałam, ale jeśli będę jakichś szukała, na pewno sprawdzę co ma do zaproponowania Maciejka.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Polecam skórzane balerinki z Reserved, takie najzwyklejsze z kokardką ( o takie: http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...roduct/2/P6506 ) Co prawda kupowałam je pod koniec maja więc nie wiem, czy jeszcze są w sklepach, ale są rewelacyjnie wygodne, jak skarpetki z podeszwą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Może zainwestuj w balerinki z Ecco. Ja moje noszę na gołą stopę już trzeci sezon i nic się z nimi nie stało, a są super wygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.