|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Specjalistyczna dieta od dietetyka! Zapraszam!
Cześć dziewczyny!
Mam do sprzedania dietę ułożoną przez dietetyka. Sama schudłam na niej 12 kg. Bez efektu jojo! To pierwsza dieta którą wspominam miło, ponieważ nie chodziłam głodna, mój metabolizm się świetnie zmienił. Dieta nie jest rygorystyczna, je się co 3-4 h. Dieta zawiera rozpisane jedzenia na 7 dni w tyg. Liczne wskazówki. Naprawdę polecam. Za dietę zapłaciłam 200 zł, odniosłam swój wymarzony efekt i teraz chcę pomóc wam. Cena diety : 60 zł!! Jeśli któraś z was jest chętna, proszę pisac na mój mail : martmalc@o2.pl Uzgodnimy wszytsko, dietę przesyłam w wersji elektronicznej. Naprawdę polecam, będziecie zachwycone!
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Specjalistyczna dieta od dietetyka! Zapraszam!
Cytat:
Po drugie: znając zdolności polskich dietetyków ![]() Po trzecie : dietę dobiera się indywidualnie o czym chyba Twój superuzdolniony dietetyk powinien Cię poinformować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.