|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sex i zycie z nimfomanka
siemanko. zakladam ten post z ciekawosci bo jestem chlopakiem. Jak to jest byc nimfomanka, czy facetą trudno jest podolac pragnieniom ich partnerek? Co robicie by sie zaspokoic?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sex i zycie z nimfomanka
FACETOM.
Jak już. Nimfomanką nie jestem chociaż ochotę mam często. Nimfomanka to taka kobieta dla której każdy nowo poznany facet jest "celem". I chce aby większość kontaktów z mężczyznami kończyła się seksem. Jeśli chodzi o mojego faceta... nie narzekam.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nimfomania to zaburzenie psychiczne. Nimfomance jest obojętnie jaki będzie miała seks i z kim, więc zasadniczo każdy jakoś ją zaspokaja. Jej chodzi o maniakalne potwierdzenie własnej atrakcyjności. Nie zależy jej na stworzeniu związku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że jeśli obejrzysz sobie film "Dziennik Nimfomanki" (dostępny online na Playtube), wystarczająco zaspokoisz swoją ciekawość. Nimfomania to problem zbyt złożony, długo by go opisywać.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zal mi Ciebie. Podniecasz sie czyjas choroba, zalosne.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.ciekawa perspektywa mieć taką partnerkę. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Killing me softly
|
Chyba masz błędne pojęcie o ilości nimfomanek na tym forum
Jak również o samym znaczeniu tego słowa.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nimfomania to poważny problem. Nie polega on na tym, ze Twoja partnerka chciałaby non stop się z Tobą kochać, ale uzależniona jest od seksu w ogóle, nie ważne z kim i gdzie. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast to bardzo popularne u niedojrzałych chłopaczków chcieć mieć "nimfomankę" za dziewczynę... No cóż, niektórzy są bardzo ograniczeni
Wiek: 23 lata Wzrost: 165 cm Waga: Było: 83 kg Jest: 75,5 kg Będzie: 58 kg Edytowane przez andzia1989r Czas edycji: 2011-02-23 o 11:26 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
.
|
wysokie libido to jeszcze nie jest nimfomania
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety większość " chłopców " tak uważa
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie trzeba nic więcej dodawać. Mam nadzieję,że autor wątku zna teraz jedno słowo więcej,lepiej-on teraz zrozumie co to słowo znaczy.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Nie wydaje mi się, aby nimfomanka potrafiła stworzyć zdrowy związek z mężczyzną. Wtedy, kiedy by go nie było - szukałaby kogoś innego do zaspokojenia swoich potrzeb. Zapewne te potrzeby byłby silniejsze od jej zasad moralnych, od miłości.
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomijając absolutną nieznajomość rzeczy...
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
To najgorsze co mnie spotkało w życiu . Coś jakby odgórnie tobą sterowało , narzucało ... . Nie można nad tym do końca zapanować jeśli w ogóle ... . Wszelkie próby pracy czy nauki są bardzo cięzkie bo w głowie są myśli o zupełnie innej treści .
Mężczyzna nie kojarzy sie z kolegą czy człowiekiem tylko gadżetem który chcesz jak najszybciej użyć aby sobie troche ulżyć ale nie jest to znaczne polepszenie sytuacji , szukasz dalej to nieustanna pogoń za sexem . Jak heroinista daje sobie w żyłę tak ja musze siegnąc po kolejnego . Miejsce , często osoba nie sa ważne . Istotny jest sam wieczny popęd ... . Wykrusza sie grono przyjaciółek bo facet służy przecież tylko do jednego , wszelkie próby łudzenia sie ze jest inaczej konczyły sie w łóżku . Podupada opinia , na która po czasie nie zwraca sie uwagi choc to boli . Wyniszcza psychicznie i fizycznie . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

.
Jak również o samym znaczeniu tego słowa.