|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam DOBREGO salonu tatuażu, piercingu!
Witam,
Piszę głównie do mieszkanek Torunia ![]() Proszę podzielcie się swoimi wrażeniami odnośnie salonów tatuażu i piercingu Przygotowuję się do przekłucia jęzorka i chciałabym zebrać na ich temat trochę informacji od osób które korzystały już z takich przybytków ![]() Dziękuję i błagam ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam DOBREGO salonu tatuażu, piercingu!
Hej
![]() Polecam studio Niuans na ul. Moniuszki 30, znajoma robiła tam tatuaż (jak ja robiłam swój to ich jeszcze nie było i pojechałam do Grudziądza) była bardzo zadowolona, ja się zbieram do zrobienia drugiego i już zdecydowałam, że tam idę. Ogólnie w Toruniu ostatnio wysypało się sporo salonów, nie polecam Din Gir. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no dokładnie, jest ich bardzo dużo i no nie sposób do każdego wejść i zobaczyć jak obsługują^, dlatego dziękuję za opinię
![]() A mogę wiedzieć czemu nie DinGir?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Brat tam robił tatuaż i miał straszny stan zapalny skóry :/ ogromne strupy i długo goił swój tatuaż. Ze znajomą byłam potowarzyszyć, bo robiła kolczyka w pępku, koleś wyjął kolczyka z gablotki i wkładał w świeże przekłucie [kolczyk musi być wysterylizowany przed założeniem!! - poznasz to po tym, że jest w takim opakowaniu jak igła u góry folia na dole papierek]. Piercer przy Tobie powinien otworzyć kolczyk!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź, poszukałam jeszcze w internecie i faktycznie ludzie potwierdzają Twoje słowa
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No to powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.