|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Powód braku krwawienia
Z powodu wyjazdu na wakacje połaczyłam dwa ostatnie opakowania tabletek. W połowie drugiego, tuż po przyjeździe dostałam okropnego zapalenia, nie mogłam się nawet dotknąć.
Lekarz przepisał tabletki doustne, globułki i maść. Zapalenie przeszło akurat w dniu wzięcia ostatniej tabletki. To było we wtorek. Niby mam jeszcze czas, ale zawsze spokojnie pojawiało się dwa dni po odstawieniu. Dzisiaj sobota i krwawienia nie ma, poza dwoma lekkimi zabrudzeniami. Czy takie opóźnienie może być spowodowane połączeniem opakować i tym zapaleniem? Może być tak, że wogóle się nie pojawi? Może marudzę, ale jakoś tak mi nieswojo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powód braku krwawienia
Tak, po chorobie jak najbardziej możesz nie mieć krwawienia.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak jak ostatnio połączyłam opakowania, to kolejne krwawienie nadeszło ze zdwojoną siłą, jak regularny, nietabletkowy okres, włącznie z bólem brzucha, powodzią i tak dalej, co się przy tabletkach normalnie nie zdarza. (3 dni krwawienia-widmo i do widzenia).
Łączenie opakowań jest jednak zdradliwe, koleżanka też miała kataklizm. Myślę, że po zapaleniu i połączeniu opakowań nie masz się czym przejmować, swoją drogą, skoro co jakiś czas opakowania można połączyć (mi się zdarzyło pierwszy raz od półtora roku), to dlaczego i tak później są lekkie zawirowania?
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja biore od zawsze 3 pod rzad (jak zreszta lekarz mi zalecil) - poza pierwszymi trzema opakowaniami oczywiscie - gdy mam jakies plany i nie chce lazic z podpaskami - wtedy przerwa blister wczesniej, albo w naglych wypadkach gdy wyskoczylo cos nieplanowanego biore nastepne opakowanie (czwarte z rzedu). Mam okres jakies 4 razy w roku, nie przytylam ani grama, nic mnie nie boli, nie mam dolów ani spadku libido. I nigdy nie spotkalam sie z tym co opisujesz. Choc takie potoki zdarzaly mi sie jak zbyt duzo pilam i zazywalam w danym miesiacu ![]()
![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-07-25 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja połączyłam 2 opakowania i okres miałam skąpy, aż się bałam, że zaszłam, ale robiłam 2 testy i oba negatywne. Widocznie tak bywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.