|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Spodnie "DG"
Już parę osób na mieście widziałam w bardzo fajnych jeansowych spodniach, które z styłu na kieszonce miały dużą naszywkę "DG". Tak się zastanawiałam czy to nie są spodnie Dolce&Gabana ale raczej nie. czy ktoś wie gdzie moge je kupić w LUBLINIE
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Spodnie "DG"
widziałam kiedys DG na bazarze na tysiaclecia tam gdzie sie schodzi pos spozywczak do butików. Nie wydaje mi sie zeby orginalne D&G sprzedawali na targu... pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
to tak zwane "pod☠☠☠ki" heheh jest ich pelno w sklepach poczekaj jeszcze miesiac dwa a zobaczysz jak powstanie plaga
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ma moze ktos fotki tych spodenek
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Heh u mnie poł miasta chodzi w takich spodniach i to nie są oryginalne spodnie napewno, bo takie to kosztowały by z 1000 zł, jest duzo miejsc w których mozna dostać takie spodnie, nie koztuja duzo cena waha sie w okolicach 80 zł
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
tu sobie zobacz http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=5473
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
No na bank to podróby są bo w Polsce generalnie ciężko dostać spodnie oryginalne nawet w niby firmowych sklepach
gdzie Dolce&Gabana czy Versace kosztuja 200zł np to raczej podróbki heheh ;P
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hihi ja jestem z okolic LBNa, ale jeżdże tam codziennie do szkoły i powiem ci,że pełno takich spodni jest na targu na ulicy Ruskiej u wietnamców itp. wiem, bo często jestem na tym targu (mam bliziutko ze szkoły
) i czasem po lekcjach oglądam co tam jest
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ja też często widuję takie spodnie,są to oczywiście podróbki, mozna je kupić np. w sklepie THERAPY,przynajmniej w Łodzi.Kosztują coś koło 100złotych więc z cała pewnością nie są oryginalne.Zreszta w tym sklepie widzialam jeszcze parę rzeczy z logo podobnym do chanel czy diora.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w miescie panuje teraz taka moda, że wszyscy nosze te ciuchy z logo sławnych projektantów, oczywiscie podróby.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Te podróbki zaczynają się powoli stawać plagą
Szczerze mówiąc, ja już nie mogę na to patrzeć, ale jak ktoś lubi... Szukaj na bazarkach.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
po cholere ubierac sie cos w czym polowa miasta lata a do tego podrobeczki ?? lepiej poszukac czegosc innego oryginalnego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

Szczerze mówiąc, ja już nie mogę na to patrzeć, ale jak ktoś lubi...