|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
seriously? no.
|
ekstrawertyk vs introwertyk :D
jak myślicie, czy taki związek ma szanse przetrwać?? właśnie znalazłam się w takiej sytuacji... jestem z natury introwertyczką... spokojna, małomówna itd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ekstrawertyk vs introwertyk :D
U nas akurat jest odwrotnie - ja ekstrawertyczka, mój mąż introwertyk. Jak widać taki związek może sie udać. Powiem wiecej, z czasem te róznice sie nieco wyrównały. On sie otworzył i nauczył mówic o swoich uczuciach a ja uspokoiłam. Nie bój się na zapas i ciesz się swoim związkiem. Powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seriously? no.
|
dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() kochana przeciwienstwa sie bardzo przyciagaja ![]() kultura , religia, jezyk , pochodzenie, on lubi spokuj , ja gadam za 5 osob, wiek, on na ostro , ja na slono...nawet kiedy kupujemy czekolade to o innych smakach, wyksztalcenie , jak bys popatrzala na moj zwiazek to podsumowujac laczy nas tylko milosc i praca ... tylko z tym sie zgadzamy ...ale to najwazniejsze dogadujemy sie, , kochamy i szanujemy .... mimo ze az tak sie od siebie roznimy spedzamy ze soba kazda minute , czy to dzien czy noc ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jasne,że może przetrwać
![]() Ja i mój tż to totalne przeciwieństwa a żyjemy sobie szczęśliwie od 3 lat.
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Myśle,że taki związek ma szanse przetrwac,bo wkońcu przeciwieństwa się przyciągają i się nawzajem uzupełniacie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
seriously? no.
|
dzięki Dziewczyny za dobre słowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
byłam 2 razy w podobnym związku i niestety nie przetrwał, za dużo nas dzieli aby mogło łączyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
z tym, ze to nie jest tak, ze jak ktos jest cichy i spokojny to introwertyk, a jak ktos jest wesoly i wszedzie go pelno to ekstrawertyk.
to jest bardzo często popełniany bład ![]() raczej chodzi o sposób postrzegania wlasnego ja. jesli patrzysz na siebie przez pryzmat innych, to jestes ekstrawertykiem. jesli bardziej sie skupiasz na własnym ja, stąd czerpiesz poczucie własnej wartosci, to jestes intrawertykiem. nie raz sie zdaza, ze wygadana, zwywiolowa osoba jest intrawertykiem i na odwrót ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
kiedys na wykładzie z psychologii dowiedziałam się że przeciwieństwa są swietnym materiałem na pary - powód - uzupełniaja sie
![]() wykładowca podał w przykładzie kilka małżeństw (także swoje) na podstawie obserwacji tez jestem tego zdania... oczywiście nie zawsze taka zasada ma miejsce ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest odwrotnie, ale się dogadujemy już od 3 lat, chociaż mieliśmy lepsze i gorsze momenty to jest wszystko w porządku
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Przeciwieństwa się przyciągają
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Od niedawna związałam się z chłopakiem, który jest bardzo ekstrawertyczny. Zaimponował mi tym, że jest taki spontaniczny i gadatliwy, a jemu spodobało się to, że jestem tajemnicza i małomówna. Na początku oczywiście. Ostatnio jednak bardzo się zdenerwował na mnie. Pytał się dlaczego jestem taka "przymulona" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.