|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Escada Incredible Me
Kupiłam wczoraj perfumy Escady Incredible Me, akurat trafiłam na maleńka obniżke ceny, a pozatym zapach bardzo mi sie spodobal, ze wzgledu na to, iż jestem fanką slodkich kobiecych zapachów
mam pytanie czy ktoś uzywal juz tych perfum, czy rzeczywiscie sa trwale, nie sa za ciezkie na lato? dzieki z gory za male info
|
|
#2 |
|
Matka buldoga
|
Dot.: Escada Incredible Me
Zerknij na KWC i poczytaj opini innych osob. A to, czy sa za ciezkie czy nie, to juz twoja indywidualna sprawa. Jesli uwazasz, ze cie dusza itp i zle sie z nimi czujesz w upal to nie uzywaj. Sama wyczujesz na jakie temp sie nadaja
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
hmm faktycznie poczytalam opinii na KWC na wizażu i nie zaluje zakupu
są mistrzowskie i goraco polecam kazdej kobiecie! doszlam tez do wniosku, ze poprostu nie bede w upaly na siebie cala ich lala w nadmiarze hihi
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A jaką pojemność i za jaką cenę nabyłaś?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Miałam te perfumy, jak dla mnie za ciężkie na lato. Chyba, że na wieczór na jakieś wyjście ale tak na upał to wg mnie odpadają:/
Ale trwałe są, trzeba przyznać, że jedne z najtrwalszych jakie miałam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

mam pytanie czy ktoś uzywal juz tych perfum, czy rzeczywiscie sa trwale, nie sa za ciezkie na lato? dzieki z gory za male info