|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Technik farmacji warszawa , która szkoła omega czy stopka ??
Witam serdecznie..
Nie wiem czy był już taki wątek , szukałam , nie znalazłam ![]() Mam pytanie jak w tytule . Wybieram się do Studium farmaceutycznego , tylko zastanawiam się czy Omega czy Stopka ? Która ma większe doświadczenie w kształceniu farmaceutów ? Która jest bardziej uważana przez pracodawców , jeśli jest w ogóle coś takiego ![]() Która ma lepszy sprzęt ? Laboratoria i materiały do nauki ? Liczę na Wasze wiadomości , i doświadczenie w temacie ![]() Będę dojeżdżać od strony Puław więc Omegę jeśli o dojazd chodzi mam zdecydowanie bliżej i łatwiej , czy własnym pojazdem czy autobuskiem , Stopka ponad 20 km dalej ![]() ![]() No i stopka ma naukę piątek , sb , ndz . Omega pon , środa i chyba sobota ![]() Czekam na wasze odp . Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Technik farmacji warszawa , która szkoła omega czy stopka ??
Podnoszę , bo to dla mnie ważne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Marta ja nie pomogę ale też jestem zainteresowana (od niedawna) taką szkoła policealną i własnie technik farmacji mniej najbardziej zainteresował.
Nie mam pojęcia czy się tam dostane, nie wiesz może jak to jest z rekrutacją?? Ja zdawałam mature z biologii rozszerzonej i podtawe z chemi. Nie bede miała najgorszych wyników, ale oceny na świadectwie mam tragiczne:/ bardziej sie przykladałam do matury niz ocen bieżących. Wiesz może jak to z tym jest? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To zaoczna policealna szkoła
![]() ![]() Czekam na opowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez soulshine Czas edycji: 2013-10-27 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja rowniez mam ten dylemat, ktora wybrac... jesli ktos ma jakies doswiadczenia to podzielcie sie z nami
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
My biedne czekamy na odpowiedzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No właśnie ja tez mam zamiar w tym roku zapisać się do "Stopki" ze względu na to, że zajęcia odbywają się w weekendy (studiuje dziennie). Dzwoniłem dzisiaj i babeczka powiedziała mi, ze miesięcznie płaci się 330 zł + jednorazowa opłata rekrutacyjna w wysokości 250 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
No właśnie ja też mam zamiar w tym roku zapisać się do "Stopki" w Warszawie głównie ze względu na to, że zajęcia odbywają się w weekendy (studiuje dziennie). Dzwoniłem dzisiaj do biura i babeczka powiedziała mi, że miesięczne czesne kosztuje 330 zł + jednorazowa opłata rekrutacyjna w wysokości 250 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.