|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Mam 15lat i dziwny styl. Pomocy
Czesc dziewczyny. Tak jak powyzej napisalam, mam 15 lat. Moj problem polega na ubieraniu sie. Bo jestem w 3gim i wiekszosc dziewczyn ubiera sie dosc wyzywajaca , robia sobie mocne makijaze itp. Ja za to bardzo lubie ubierac sie dosc elegancko.np. Jakis dzins, bialy t-shirt i czarny zakiecik. Nie lubie jakichs koszulek z dziwnymi nadrukami, spodenek ktore odslaniaja tylek i przez to wiele dziewczyn dziwi mi sie. Starsza siostra stwierdzila zebym nie robila z siebie takiej powaznej.. I teraz pytanie to was, drogie Panie. Czy powinnam zmieniac cos w swoim stylu czy ubierac sie tak jak lubie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
O RLY?
|
Dot.: Mam 15lat i dziwny styl. Pomocy
Ubieraj sie tak jak lubisz. End of story.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Nic się nie przejmuj opiniami innych
jak widzę dziewczyny z tapetą na twarzy, piersiami albo tyłkami na wierzchu że tak ujmę to aż mi niedobrze. Ogólnie uważam że każdy ubiera się jak chce ale te osoby, które pokazują za wiele nie powinny później się dziwić niefajnemu traktowaniu Ja uwielbiam ubierać się elegancko i też nieraz słyszałam że to za poważnie i w ogóle ale jak przychodzi co do czego to wiele osób w środku na pewno Ci zazdrości że potrafisz ładnie wyglądać i nie musisz do tego celu pokazywać nie wiadomo czego lub nakładać tapety na twarz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
I słusznie. Nic nie zmieniaj, zwłaszcza nic na siłę.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za rade :-D :-D
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
To Ty masz się czuć dobrze w swoim stylu. I jeśli czujesz się dobrze to nie zmieniaj, bo komuś się nie podoba. Przecież zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie podoba
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#7 |
|
lokalna gwiazda
|
Fajnie jest mieć odmienny styl. Wyróżniasz się z tłumu.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jeśli się dobrze czujesz w swoim stylu, to po co masz coś zmieniać?
Choć taki śmieszny tshirt połączony z żakietem często wygląda fajnie, ja bym to przemyślała
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
W moim liceum wyglądałabyś jak połowa lasek. Cierpliwości.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny :-D. Przynajmniej bede sie troche wyrozniac :-D
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ale białe t-shirty, jeansy i żakieciki to bardzo fajny styl. Z klasą, która ta nie zna wieku
Przynajmniej jest to gustowne i pasuje prawie na każdą okazję. Jeśli bardzo chcesz coś zmienić albo się zainspirować, mogę podać namiary na dobry blog modowo-lifestylowo-fiozoficzny. Autorka pokazuje swoje ciuchy, ale opisuje wiele innych opcji, daje bardzo uniwersalne porady dotyczące podejścia do tworzenia własnego wyczucia stylu i uzupełniania go. Każdy ma swój komfortowy mundurek. Jeśli czujesz się dobrze w tym w czym chodzisz, nie zmieniaj się na siłę. Ale zawsze można podrasować to jakością, dodatkami, drobnymi niuansami.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
A noś co chcesz. Dobrze, że z makijażem nie przesadzasz, bo zbyt mocny makijaż, nieumiejętnie robiony i usuwany, prowadzi do problemów ze skórą. Może ominie cię trądzik.
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Ja lubię elegancki styl, także nie zmieniałabym.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

jak widzę dziewczyny z tapetą na twarzy, piersiami albo tyłkami na wierzchu że tak ujmę to aż mi niedobrze. Ogólnie uważam że każdy ubiera się jak chce ale te osoby, które pokazują za wiele nie powinny później się dziwić niefajnemu traktowaniu