|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Na zmiany nadszedł czas- czyli próba nauki zdrowego stylu życia :)
...
Edytowane przez gosiakpl88 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:21 Powód: l |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Na zmiany nadszedł czas- czyli próba nauki zdrowego stylu życia :)
Hejka
![]() Chociaż ja się nie odchudzam to staram się żyć w miarę zdrowo, więc z chęcią się przyłączę i podtrzymam na duchu. Bo wiem jak to jest ciężko ![]() Jeżeli chodzi o odżywianie, to ja również spożywam coś około do 1500 kcl, więc jeśli mogłoby to pomóc będę wklejała swoje codzienne jadłospisy z obliczonymi kcl ![]() Ogólnie jem to na co mam ochotę, organizm najlepiej wie czego mu brakuje. Zawsze pięć posiłków - regularnie. Jedyne co ograniczyłam to barwniki, sztuczne dodatki i smażone - ale to bardziej ze względu na alergie i żeby mieć ładną skóre i cere bez make up ![]() Trzy razy w tygodniu ćwicze trening karido biegowy ![]() Ja zawsze myślałam taką kategorią, że odchudzam się ćwiczeniami - spalam tłuszcz, a efekty potrzymuje regularną dietą. Bo sama redukcja jedzenia nas nie odchudzi, tracimy wtedy na wadze bo schodzi woda i spalają się mięśnie i tym samym jesteśmy bardziej otłuszczeni ![]() Wczorajszy jadłospis wyglądał tak: Ś: Kaszka kukurydziana na mleczku do tego ogóreczek kiszony i kawa. 291 Ś: Mięsko z udka kurczaka bez skórki gotowane z chlebkiem pszennym i pomidorkiem bez skóry i herbata czarna. O: Miseczka zupki pomidorowej z kluseczkami i herbata czarna. P: Kanapeczki z chlebka pszennego z paprykarzem szczecińskim z łososiem z ogóreczkiem kiszonym i herbata czarna. K: Kubeczek jogurtu naturalnego z owsianką i zarodkami pszennymi i sałatka z ogóreczków świeżych i herbatka zielona. Całość 1420 Ostatnio miałam dni kaszki kukurydzianej i paprykarzu:P Nie wiem, ale miałam taką ochotę, że ciągle jadłam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.