|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Potrzebna pilna zmiana! ;-)
Hej Dziewczyny
![]() hmm..może zacznę od tego, że kiedyś nie miałam w ogóle grzywki, w koncu zrobilam na bok i mam taką od jakis 2 lat, zaczęło mi się to nudzić. Bardzo bym chciała taką grzywkę dłuższą na półokrągło obciętą, zasłaniająca brwi, po bokach troszkę dłuższą. (starałam się zaznaczyć to na jednym ze zdjęć czerwoną kreską ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Potrzebnma pilna zmiana! ;-) Jutro fryzjer :)
Nikt nie pomoze ;(?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Jesteś uroczą dziewczyną! śmiało rób jutro grzyweczkę na półokrągło! A włosy wolisz zapuścić czy skrócić? wydaje mi się, ze pasowałyby ci takie ścięte na równo do brody lub na dłuższego boba. Ale równie dobrze możesz je dalej zapuszczać i tylko grzywkę zrobić.
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Eowino! Myślę, że będę dalej zapuszczała włoski
![]() ![]() Może wypowie się ktoś jeszcze ;-)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Włosy do wysokości brody idealnie by Ci odpowiadały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
I jak po fryzjerze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Potrzebuję zmian ! :)
Witajcie
![]() Tym razem ja potrzebuję porady..Zbliża się wiosna, potrzebuję zmian. Aktualnie odchudzam się. Nie podobam się sobie zupełnie, więc proszę o rady co do ścięcia, koloru włosów, makijażu ect. Mam naturalnie kręcone włosy, od czasu do czasu je prostuję, naturalnie mój kolor to mysi blond/brąz, farbuję na bardzo ciemny brąz, prawie czarny. Noszę soczewki, czasem okulary. Marzą mi się włosy w kolorze cieplego brązu z rudą poświata bądź jakiegoś karmelku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuję zmian ! :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jesli koniecznie chcesz zmienic zrob jasniejsze ale nie jestem do tego przekonana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie dużo lepiej Ci bez okularów, bo te Cię lekko przytłaczają. Co więcej, masz zbyt mocno wyregulowane brwi na zdj. 3, nie wiem jakie masz aktualnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładnie Ci w prostych włosach i bez okularów.
Co do koloru rozjaśniłam bym go na jakiś cieplejszy brązik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Dot.: Potrzebna pilna zmiana! ;-)
Piszesz, że Twój kolor to brąz- na taki postawiłabym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z opiniami, że musisz mieć jaśniejszy kolor włosów, ale... ja bym postawiła na zimną gamę kolorów, bo zdaje się, że masz chłodne niebieskie oczy, brwi faktycznie zbyt bardzo wyregulowane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Dzięki za rady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem brwi są ok (na 3 zdj chyba są po prostu jaśniejsze). Nie każdy ma gęste brwi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
bardzo ładna zmiana ;-) super wyglądasz.. jeszcze o paznokcie zadbaj ;-)
![]() |
#19 |
BAN stały
|
tak wiem. Dzisiaj kliknelam dwa nailteki i złotą sally hansen na allegro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Wakacyjna zmiana siedemnastolatki :)
Cześć
![]() I ja zwracam się do Was o pomoc w metamorfozie. Na poczatek może regulaminowe pytania: 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? Pierwsze spotkanie ze słońcem to czerwień na ciele, która po dwóch dniach brązowieje. Potem opalam się już na brąz. 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? Oczy mam niebieskie , czasami zielonkawe. Posiadają ciemniejszą obwódkę, kolor jest czysty. Brwi i rzęsy mam jasne. 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? Nie występują. 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? Skórę mam brzoskwiniową, rumienię się na różowo. 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? Naturalny kolor to bardzo popularny, mysi ciemny blond. Latem z jaśniejszymi refleksami. 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? Różowy 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Najlepiej czuję się w białym,beżowym, fuksji, czarnym, koralowym, natomiast okropnie w żółtym, czerwonym , zielonym. Potrzebuję zmiany, odchudzam się i formuję sylwetkę. Chcę zmienić kolor włosów, bo aktualny mi się już strasznie znudził, jestem po prostu nudna ![]() Jaki kolor włosków mi proponujecie? Czy rudy będzie do mnie pasował? a i jakim jestem typem urody? 1.Naturalny kolor 2.Grzywka + brąz 3.Rudy 4.Czarny 5.Czekoladowy brąz i proste włosy 6.Naturalny skręt 7.Zdjęcie sprzed 3dni. Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wakacyjna zmiana siedemnastolatki :)
przed ostatnie zdj. jest swietne tak ci bylo naj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.