|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zniszczone końcówki,włosy długie,bez blasku
Mam długie brązowo-rudawe włosy prawie do pasa. Zauważyłam, że końcówki mam porozdwajane, ale nie chcę ich ścinać. Dodatkowo mam niewiele włosów, są cienkie i jest ich nie wiele. Włosy myję codziennie, bo się przetłuszczają. I moje pytania:
- W jaki sposób sposób przywrócić blask włosom? - Co zrobić na rozdwojone końcówki? - I co robić na przetłuszczające się włosy? Chciałabym same rady domowe. Słyszałam o cytrynie, o miodzie, oliwie, majonezie.. Macie jakieś sprawdzone domowe sposoby, z których jesteście zadowolone i możecie polecić? Muszę coś zrobić z tymi włosami, bo jest źle. Nie zetnę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zniszczone końcówki,włosy długie,bez blasku
Cytat:
![]() |
#3 |
✌
|
Dot.: Zniszczone końcówki,włosy długie,bez blasku
Muszę Ci z przykrością powiedzieć, że rozdwojone końcówki powinno się obciąć i wtedy nakładać na zdrowe włosy serum aby zabezpieczyć je przed kolejnym rozdwajaniem. Sama też nie chciałam odcinać swoich długich włosów, które były zniszczone, a przecież to im bardzo pomogło.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.