|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zaczynam panikować!!
Wesele 25 czerwca
![]() Czy któraś panna ma ochotę popanikować ze mną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaczynam panikować!!
Hej!
Moje wesele odbędzie się dopiero za 3 miesišce, ale - chociaż nie panikuję - nawiedzajš mnie co pewien czas "fantastyczne" ![]() ![]() Siedzę sobie w domu i czytam ksišżkę. Aż tu nagle spoglšdam na kalendarz i zegarek i... co się okazuje? Że włanie powinnam być na własnym lubie!!! Spanikowana pędzę do kosmetyczki i fryzjerki. Bardzo, bardzo się spieszš, a mi się nic nie podoba. W końcu przestaję patrzeć w lustro, bo po co się stresować? Po godzinie obie mówiš chórem: "JUŻ!" Patrzę w lustro, a tam... ...NIE MOJA GŁOWA!!! ![]() Nie martw się, przecież NA PEWNO nie może być tak le! Będzie przyjemnie i pięknie. Czego Ci serdecznie życzę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Azya]Hej!
Moje wesele odbędzie się dopiero za 3 miesišce, ale - chociaż nie panikuję - nawiedzajš mnie co pewien czas "fantastyczne" ![]() ![]() Siedzę sobie w domu i czytam ksišżkę. Aż tu nagle spoglšdam na kalendarz i zegarek i... co się okazuje? Że włanie powinnam być na własnym lubie!!! Spanikowana pędzę do kosmetyczki i fryzjerki. Bardzo, bardzo się spieszš, a mi się nic nie podoba. W końcu przestaję patrzeć w lustro, bo po co się stresować? Po godzinie obie mówiš chórem: "JUŻ!" Patrzę w lustro, a tam... ...NIE MOJA GŁOWA!!! ![]() A ja mam slub za równiutkie 2 m-ce (9 lipiec), ale jest spokój... a sny slubne nawiedzaly mnie czasami jak jeszcze slubu nie planowalam ![]() ![]() Mam nadzieje ze to nie byly złowieszcze sny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Nie panikuj za dużo :p Łatwo powiedzieć prawda? A tu tyle spraw na główce ale pamiętaj ze najważniejszą już masz na bank załatwioną - narzeczonego, przytul sie cczasem do niego i pogadajcia, napewno to Cię uspokoi ![]() A co do snów to mnie od czasu ustalenia daty ślubu nawiedza wciąż jeden zabójczy sen, że zapomniałam kupić buty i nie mam żadnych białych albo chociaż jasnych w domu, a sklepy wszystkie są zamknięte i ja muszę iść w czarnych do bialej sukienki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
Pamiętam jak ja panikowałam!
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Nasz slub za dwa i pol miesiaca. Praktycznie juz wszystko zalatwione. Tylko ze ja nie mam jeszcze sukienki
![]() ![]() A snilo mi sie ostatnio, ze ksiadz musial nam dac slub dzien wczesniej (oczywiscie my dowiedzielismy sie w tym dniu) i nikogo nie zdazylismy poinformowac o zmianie, wiec mielismy tylko 4 gosci ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszle zony! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]()
kochana ja tez mam slub 25 czerwca i wcale sie nie denerwuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
mi to jescze nie grozi ale te sny wasze sa fajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
Hejka.
Moniczko myślałam podobnie jak Ty. I mój zaskoczył mnie gdy najmniej sie tego spodziewałam...nie znasz dnia ani godziny...hihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
no ja mam taka nadzieje ze mnei zaskoczy bo takie zaskoczenie ejst najfajniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hmmm Tajusiu ... A nie czytalaś czasem "Jeżycjady" Musierowicz?? Bo tam był właśnie podobny motyw z butami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja nie panikuje jeszcze, bo ślubu to nawet na horyzoncie nie widzę, ale znam siebie i wiem jak bedę reagować. Oj mało będę spała z nadmiaru emocji. A noc przed to już w ogóle nie zmrużę oka hehehe. Trzymajcie sie ciepło przyszłe żony - tez uważam że to jeden z najpiękniejszych dni w życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ananke i inne dziewczyny, które swój ślub mają już tuż tuż - Gratuluje !! To po pierwsze a po drugie to.. tak naprawde nie ma co się stresować.
Ja juz jestem po ślubie (21.08.2004).I było naprawde cudownie ![]() Pamiętam jak kilka miesięcy, tygodni przed panikowałam że coś pójdzie nie tak, np. że orkiestra nie dojedzie, że w kościele zemdleje, że się pomyle coś zle powiem, że kaseta się nie nakręci, itp. itd. Chyba u każdej panny młodej przed ślubem jest normalne że troche panikuje, bo każda z nas chce aby ten dzień był wyjątkowy i wszystko sie udało jak najlepiej, więc sie martwi niepotrzebnie. Ja jestem osobą wrazliwą i bałam się żeby na ślubie nie zacząć płakać (a płaczka ze mnie straszna wszystko mnie wzrusza) wcześniej myślałam że chyba z trzy noce przed nie prześpie i w dzień ślubu bede musiała się nafaszerowac tabletkami uspokajającymi. I co się okazało ? Płakać nie płakałam, spać też w miare mi się udało ![]() ![]() ![]() Poprostu dziewczyny pomyślcie, że nie warto się denerwować bo tak naprawde to jeden z najpiękniejszych dni w zyciu i nie warto go psuć nerwami i dużym stresem, bo i po co, ani z tego miłe wspomnienia nie pozostaną ani to nam w niczym nie pomoże. Poprostu trzeba troche wyluzować, bo przecież jesteście tego dnia połączeni więzem małżeńskim ze swoją ukochaną połówką, to z nią spędzacie ten dzień, tego dnia wyznajecie sobie wzajemnie miłość, a więc jeśli nasza ukochana osoba jest na nami to stres powinien być minimalny. ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
![]()
Denerwują mnie te wszystkie przygotowania. Możecie polecić jakieś tabletki, bo z tego stresu więcej pryszczy mi wyskoczy!! Poza tym wiele rzeczy poszło nie po mojej myśli
![]() ![]() I mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Ciekawe jest to, że zazwyczaj mam luźne podejście do wszystkiego i często mówię "wali mnie to", ale jakoś teraz się to nie sprawdza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ja na swój wzięłam połóweczkę Rudotelu- tabletki na receptę, moja mama aby nie ryczeć ze wzruszenia wzięła 1 tabl. Są dobre, kiedys już o tym pisałam ![]() I nie stresuj się [ nie stresujcie się], swego czasu byłam tak zakręcona, że zamiast wyrzucić smieci do śmietnika, poszłam z workiem do sklepu. Schudłam przez tydzień tyle co przez pół roku, snów nie pamietam ![]() Lecę spać, padam na nosek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Mój już 4 czerwca i powiem, że miesiąc temu denerwowałam się bardziej. Teraz jakby jest to już nieuniknione i jakoś bardziej się cieszę niż się martwię. Myślę, że będzie to jeden z najpiękniejszych dni mojego życia, a na pewno najważniejszy. Jak już to wszystko przeżyję to napiszę jak było i czy warto się denerwować
![]() A na razie się uspokój i ciesz tymi przygotowaniami i ostatnimi dniami swjego panieństwa, i tu przypomina mi się scena z filmu "Kogiel Mogiel" ... "oj, córciu, córciu już ty długo panienką nie będziesz... " i od razu robi się weselej ![]() Głowa do góry, jakoś to będzie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
My tak do konca jeszcze nie wiemy, kiedy to bedzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ru-do-tel... zapisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]()
A co ja mam powiedzieć? Ślub 28 maja br. Ale na szczęście nie mam czasu panikować, bo mam za dużo na głowie-praca, kupno mieszkania, kłopoty rodzinne. Ale jak pomyśle na spokojnie, to ogarnia mnie przerażenia, ale dlatego, że to wszystko takie nieodwołalne, bedę musiała liczyć się bardziej ze zdaniem mojego męża, a ja jestem taka Zosia Samosia. Moja kiecka jeszcze w proszku, ale buty mam sliczne.
Mam nadzieję, że wszystko bedzie ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ee tam, dziewczynki, mój ślub już w sobotę czyli 21 maja, (pozdrawiam odważną Paulę27
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Został mi równy miesiąc
![]() ![]() Nie wiem na jaki kolor kwiatów się zdecydować. Nie kupiłam sobie jeszcze nawet majtek ![]() A na koniec pytanie za 100 punktów: co robić przez te 30 dni, żeby cera była w najlepszej kondycji i stanie na ten dzień! Dzień kiedy wszyscy się rzucają do ognistych pocałunków (nie znoszę tego) i przy okazji liczą nam pory i zmarszczki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
miaugosiu pochwal się jak było
![]() Pokaż jakieś fotki ![]() pozdrawiam
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja jeszcze nie panikuje chyba ;-) ale podświadomie myśle o tym bo ostatnio śniło mi się że wyszłam do narzeczonego w czarnej sukni ślubnej z czarnym welonem brrrrrr. Suknia się szyje i na dobrą sprawę jeszcze nie wiem dokładnie jak będę w niej wygladać i stąd chyba te obawy. Czuję że do 23 lipca zdążę się jeszcze nadenerwować, a już taka ze mnie dusza, że przejmować się lubię wszystkim, pozdrawiam wszystkie przyszłe mężatki i cieszę się że nie jestem sama!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Moj slubik lada moment bo 25-go czerwca. Z czego strasznie sie ciesze, szczerze powiedziawszy mysllam ze bede sie bardziej dererwowac im bedzie blizej dnia slubu
![]() ![]() Pozdarwiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Ariczia]Moj slubik lada moment bo 25-go czerwca.
To tak jak mój ![]() Dziś przychodzą teściowie obgadać szczegóły. Ja jestem w trakcie robienia ozdób; parka na drzwi, kokardy na poręcze (na klatkę schodową), wizytówki na stół, karteczki do ciasta, pakowanie prezentu na konkurs dla gości. Jutro odbieramy obrączki, a za parę dni będzie gotowy mój komplet biżuterii. Jestem jeszcze w trakcie przymiarek, bo zdecydowałam się uszyć jeszcze jedną górę, taką na przebranie, bardzo prostą i wygodną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny! Ja mam jeszcze 2,5 miesiaca do slubu i coraz wiecej na glowie do zalatwienia. Zaczelam sie troche stresowac dopiero teraz, bo skonczylam egzaminy i moge juz w pelni zajac sie przygotowaniami do slubu. No i ostatnio mialam swietny sen,ze moja suknia jest w kolorze... zielonym i bardzo zastanawialam sie nad tym jak ja zaloze biale buty do zielonej sukienki. Na szczescie to byl tylko sen, a jak bedzie w rzeczywistosci, zobaczymy.Pozdrawiam goraco wszystkie forumowiczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
A ja tez mam 25 czerwca... w sumie wiekszosc na ostatnia chwile, bukiecik robi znajoma florystka, wiec zdaje sie na nia... samochod tez ona przozdobi, zostala wódeczka, ktora musimy kupic w tydzien przed... i soki i w sumie wszystko juz bedzie... no i jeszcze zostaje nam... rozmowa z ksiedzem... ostatnia... i tylko zabawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witajcie! U mnie stan paniki zaczyna osiągać apogeum. Jeszcze tydzień do 18,06. Ja jak myslę o tym wszystkim to dostaje rozstroju zołądka i trzęsawki rąk. A jeszcze czeka mnie tydzień "u mamy" to znaczy w rodzinnym domu. Nie wiem jak to przezyję. Dzis popołudniu juz jedziemy. W poniedziałek przymiarka sukni. Tego jest teraz tak duzo, aaaaaa.....
Panika ![]() Do zobaczenia juz raczej po 18.06. Papapa.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
cześć, ja również biorę ślub 25 czerwca i chyba też sobie trochę popanikuję!
![]() ratunku! ![]() ![]() mam sukienkę ecru z beżowymi różyczkami, blond włosy,półdługie, cieniowane. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.