|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Benefit system
Witam, z góry uprzedzam, że nie wiem czy w dobrym dziale ten wątek umieściłam i czy gdzieś taki już istnieje (korzystałam z wyszukiwarki, ale nigdzie nie ma), ale nie jestem za bardzo obeznana w forum, także z góry przepraszam, w każdym razie chodzi mi o to czy któraś z Forumowiczek korzysta z systemu Benefitu (karty Multisport)? I co się z tym wiąże, czy byłaby w stanie załatwić kartę dla osoby towarzyszącej? (proszę o kontakt na priv albo na e-mail goldys@wp.pl )
I drugie pytanie, bo nie znam się za bardzo na tym systemie, tzn. wiem na czym generalnie polega, ale zastanawiam się czy kupno takiej karty np. tu: http://allegro.pl/karta-benefit-milt...251585621.html ma sens czy to jakiś przekręt? ![]() ![]() Przepraszam bardzo za marudność, ale "wiem, że nic nie wiem", a Benefit w moim przypadku byłby super rozwiązaniem i dużym odciążeniem portfela... ![]() Edytowane przez goldys Czas edycji: 2010-10-05 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Benefit system
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
karta jest imienna, wiec pewnie musiałabyś podać kupującem swoje dane i poczekać ok 7 dni na kartę tylko to się wiąże z tym,że opłata 180 zł to za miesiąc -zreszta tak jest napisane na karcie lepiej popytaj znajomych czy nie mają z zakładu pracy- wiem,że ceny są od 40 zł do 150 zł najdrożej ja bardzo polecam, mam już od prawie roku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja mam za 5 zł
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jestem zainteresowana odkupieniem od kogoś karty Multisportu (oczywiście za odpowiednie odstępne). Jeśli któraś ma szansę wykupienia takiej karty dla osoby towarzyszącej, chętnie skorzystam. Kartę będę wykorzystywała we Wrocławiu.
Proszę o kontakt na priv. zofia.kubit@gmail.com Edytowane przez Zoha11 Czas edycji: 2010-10-11 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej, jeżeli ktoś mam możliwość załatwienia karty Benefit System w Warszawie bardzo proszę o kontakt na lilu3x@wp.pl.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam,
Poszukuje osoby, która ma możliwość załatwienia aż 3 kart MULTISPORT. Kontakt: naciama@autograf.pl P.S. proszę o wiadomości od ludzi poważnych (najlepiej Warszawa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej ja z takim pytaniem -moja mama ma mozliwosc dostania takiej karty z pracy wiem ze jest na innego uzytkownika - ale jesli bym pokazala jej dowod to jak myslicie? przeszloby?
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
witam,
dzwoniłam kiedyś na infolinię Benefit System i okazało się że osoba indywidualna nie ma możliwości zakupić tej karty. Jest ona przeznaczona dla firm które zatrudniają na umowę o pracę min 10 lub 15 ( nie pamiętam dokładnie ) pracowników i minimalna ilość kart jaką pracodawca musi zakupić to właśnie te 1o lub 15. Oczywiście w gestii pracodawcy jest czy zamówi jedynie karty dla pracowników czy będzie partycypował w kosztach ( i w jakim zakresie )
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Poszukuję również karty Multisporu we Wrocławiu z gwarancją kupna co miesiąc jeśli będzie możliwość. Proszę o kontakt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam, czy ktoś ma możliwość dodania mnie do programu "benefitsystem" "oksystem" lub podobnych na terenie Poznania (tani dostęp do Niku, Remplusa, Redfitness)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Abonament Ok System można sobie wykupić indywidualnie, ale wtedy koszt jest trochę większy - zależy na jaki okres miesięcy. Na pół roku koszt 194 zł, jak na miesiąc to 220 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jest może ktoś jeszcze gotów załatwić bądź odstąpić kartę Multisport? Pilnie poszukuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.