|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wizaż w komórce
przyszła pora i na mnie żeby się trochę do przodu techniczne posunąć
![]() kilka pytań nt wizażu w komórce: - wyłączyłam już opcję obrazków, ale czy otwierając wizaż on sam się dostosowuje do komórki? w sensie wielkości stron oraz ciężkości tychże stron - czy opcja "zapamiętaj użytkownika" z jego hasłem jest niedostępna przez telefoniczny internet? bo mój telefon nalega, żebym za kazdym razem wklepywała to samo i w ogóle może jakieś sekretne porady jak używać internetu w komórce? żeby było szybko a mało używało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: wizaż w komórce
Kilka porad z mojego doświadczenia:
- wyłącz w Ustawieniach na forum avatary, miniaturki zdjęć i podpisy - w przeglądarce komórki sprawdź, czy zapisuje pliki cookies (bez nich nie zapamięta dostępu) - dodatkowo zaznacz, aby komórka NIE usuwała cookies po zamknięciu przeglądarki (czasem się udaje) - bardzo pomaga wykupienie konta bez reklamy (wtedy strona waży mniej bo jest bez reklam i szybciej się ściąga). Przykro mi, ale wersja w 100% mobilna i dostosowana do idiotyzmów miliona różnych przeglądarek komórczakowych powstanie, jak ciocia Unia dorzuci trochę kasy; Wystąpiliśmy i czekamy na przepchanie wniosku ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-11-13 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dzieki wielkie, czyli w ustawianiach forum, ale na komputerze mam poustawic brak avatarow itp? czy na komorce mam to zrobic
jakas petycje wysmarowac do cioci uni?? mysmy juz wyraka rozebraly, wiec i kase na mobilny internet damy rady zalatwic ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- slowo ze szukalam na tym forum takiego watku, ale dopiero teraz widze ze jest tez taki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330484 ja niestety zostalam uraczona sonny ericsonem satio, ale nich mnie drzwi scisna jak go komus polece. wiesza sie, i zeby bylo smieszniej to wlasnie na necie najwiecej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam bladego pojecia jak sobie cos doinstalowac na komorce, wczoraj zrobilam postep bo doszlam do tego jk sie sprawdza ile zaladowalam internetu ![]() jest jakas strona dla obslugi komorki dla hmm tych mniej rozwinietych technicznie ludzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hmm ciezkie zycie bez kompa i smiganie po forum z komorki- przynajmniej mojej :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chcialam powiedziec ze moj tel Sam z siebie (no zaplacic musialam)wzial I zainstalowal taptalk
![]() Tzn moge wejsc na kwc przez strone internetowa ale czy ten magiczny program bedzie obslugiwal kwc? Ano.dodam ze.mam HTC I PYTANIE ostatnie:nie umim uzywajac taptalk znalezc klubow? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A u mnie w ogóle nie chce się włączyć forum w telefonie. Strona główna działa dobrze tylko żadne działy mi nie wchodzą
![]()
![]() |
#10 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego na taptalk nie mam dyskusji klubowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.