|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Starani
Hej
![]() Jestem tu nowa i nie wiem gdzie pisac jak narazie ![]() Krótko o mnie od dóch lat jestem szczęsliwą męzatka a od 6 miesięcy z mężem staramy sie o dziecko tylko nam nie wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starani
Na głównej str. wizażu są różne wątki, wyszukaj ginekologiczny, wejdź w niego i wpisz w okienko(obok szukaj) słowo klucz np.prolaktyna i wyskoczą ci wątki w których ten problem jest poruszany, tam znajdziesz wizażanki, które ci pomogą
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba nie bardzo rozumiem o co wogóle chodzi???mamy Cię upewnić czy napływające śliny w ustach to oznaka ciąży????czy powiedzieć,że napewno nie???
jak ktoś domyśla się,że może być w ciązy to robi test,albo idzie do laboratorium na bete i tyle ![]() ![]() ja chyba żyję w innym świecie ![]() ps.tak wcześnie to chyba żadnych objawów nie ma ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Lulka nie rozumiem wypowiedzi
![]() 6 miesięcy to krótko, ot, standard... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
lulka 265, chyba chodziło ci o odp do innego wątku...który na liście na dole jest tuz pod tym..
Edytowane przez Psotnika Czas edycji: 2011-08-03 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28527164]Lulka nie rozumiem wypowiedzi
![]() 6 miesięcy to krótko, ot, standard...[/QUOTE] tak,przepraszam dziewczyny źle odpisałam!!! ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do pytania to chyba każdy organizm inaczej reaguje i u jednej będzie to szybciej a u innej leczenie będzie trwało dłużej.
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
wejdz na watek starajacych sie tam ci dziewczyny pomoga.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.