|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak zatuszować......?
W jaki sposób zatuszowac podkowy pod oczami?
Wyglądam okrpopnie z takimi ciemnymi"worami" pod oczami!!!!Pomózcie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zatuszować......?
Maddziu, zatuszować możesz tylko korektorem. Jakim - to zależy głównie od zasobności kieszeni. No i warto sprawdzić, czy te cienie nie wynikają z jakiegoś choróbska, z którego możesz nawet nie zdawać sobie sprawy!
PZDR. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Ostatnio jestem troszeczkę przemęczona.....praca,dom .....moze dlatego ma te podkowy.....sama nie wiem?!
A możesz mi polecic jakis korektor??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobry jest ArtDeco "kamuflaż" (jaśniutki zółtawy). Tylko należy go używać go bardzo oszczędnie, bo łatwo przesadzić! Polecam też "disapira"
![]() Nie wiem jaki jest stan Twych finansów, ale uwierz mi, że na dobry korektor nie ma co żałować ![]() No i - przede wszystkim - wypocznij, wysypiaj się!!! PZDR. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Mozesz mi napisac ile kosztują? Moj budzet jest dosyc skromny!Z gory dziękuję i pozdrawiam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ArtDeco ok. 50 zł., EL ok. 100 zł. Wiem, że może te ceny wydadzą się wysokie, ale - wierz mi - będziesz zadowolona! I dłuuugooo potrwa zanim je zużyjesz, bo są ogromnie wydajne! Nie będziesz musiała kupować korektora przez długi czas
![]() Zerknij może też na wizażowe "targowisko" - może ktoś będzie miał taniej ![]() Zerknij też na KWC - oceny korektorów. Może będzie odpowiadał Ci jakiś tańszy zamiennik. Tylko przed ewentualnym kupnem - wypróbuj w perfumerii i "pochodź z nim" kilka godzinek - sprawdzisz trwałość, na ile się osadza w zmarszczkach mimicznych (bo jednak każdy, choćby minimalnie się osadza) i czy Cię nie uczula. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.