|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LIPIEC Catrice, Essence, Ziaja, Eveline i inne
NIEAKTUALNE
Proszę o odpisywanie w moim wątku oraz o odpisywanie nawet, gdy nic u mnie was nie interesuje. Rzeczy wymienione/nieaktualne zaznaczam na szaro Wish lista kosmetyczna: - kremy do twarzy matujące (zwłaszcza apteczne) - miniaturki kosmetyków - koniecznie nowe! - perfumy Cacharel Amor Amor - perfumy Moschino Glamour Można mnie kusić innymi rzeczami, ale w kwestii kosmetyków będę wybredna. Możliwa wymiana za książki (patrz mój wątek książkowy). Nie interesują mnie ubrania. Na życzenie mogę zrobić zdjęcia ![]() Rzeczy, które mam na wymianę: Pielęgnacja: 1) Essence, 24h hand protection balm, white tea & grenadine. Winter edition. NOWY - apewu 2) Ziaja, Bloker. Użyty kilkukrotnie 3) Biotherm Homme, Total reactivator anti-aging gel care. Męska próbka 5ml Kolorówka: 1) Eveline, colour instant Fast dry & long lasting. Lakier do paznokci, odcień 601. Intensywny róż. NOWY 2) Sensique, Atłasowa pomadka do ust, nr 225. Użyta kilkukrotnie. Ważna do listopada. 3) Catrice, limitowana kolekcja Wonderland. Pędzel do cieni do powiek. NOWY - ana761 4) Lakier do paznokci Colour Alike, odcień 455 różowa pantera, NOWY - ana761 5) Catrice, limitowana kolekcja Wonderland, lakier do paznokci C04 Miracle Heaven. NOWY - ana761 Przewidziane dokładki ![]() Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2011-08-01 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Catrice, Essence, Ziaja, Eveline i inne
A jakiś link?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
właśnie miałam wkleić
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś za pędzelek z Catrice?
![]() (Ty piszesz u mnie, ja u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzelek Catrice?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post28055564 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety - nic z Amor Amor nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje Mnie :
Catrice, limitowana kolekcja Wonderland. Pędzel do cieni do powiek. NOWY 4) Lakier do paznokci Colour Alike, odcień 455 różowa pantera, NOWY 5) Catrice, limitowana kolekcja Wonderland, lakier do paznokci C04 Miracle Heaven. NOWY może coś wyszukasz ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Może być ![]() może jeszcze Ziaja, Bloker. bym przygarneła ![]() odnalzałam teraz tak 3/4 próbeczki Amor Amor --jak chcesz mogę dołożyć ![]() Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hey. Znajdziesz coś u mnie za:
2) Ziaja, Bloker. Użyty kilkukrotnie 2) Sensique, Atłasowa pomadka do ust, nr 225. Użyta kilkukrotnie. Ważna do listopada. ? Zależy mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.