|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Restauracja Biały Dom - Rybnik, Czerwionka
Cześć. Proszę o opinię osoby które miały kontakt z tą restauracją. Jakie wrażenia, jedzenie obsługa. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Restauracja Biały Dom - Rybnik, Czerwionka
Byłam na weselu tam obsługa bez zastrzeżeń na bieżąco talerzyki wymieniali, jedzenia tez smaczne klimat restauracji bardzo fajny jedyny minus to ze w czasie wesela za ściana odbywała się akurat stypa a tak to wszystko w porządku
![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokoje czyste i ładne ![]() Biały dom wybudował fajny nowy budynek w Chudowie - najlepsza lokalizacja chyba ze wszystkich trzech. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2013-07-10 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
niedawno byłam na weselu w Białym Domu w Czerwionce. Jedzenie bardzo średnie, mały wybór jedzenia ,żadnych rewelacji, z wesela wróciłam praktycznie głodna, nie polecałabym, tej restauracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Kiedyś to był fajny lokal, ale... coraz więcej słyszę negatywnych opinii o tej restauracji.
Wielkim minusem jest to, że naraz organizowane są 2 imprezy oddzielone ścianą (i jedna na górze na malej sali). Jedzenie takie sobie, dają "starą" zimną płytę (dawniej bardziej się starali). Wygląd - może być.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja była w sierpniu 2008 w czerwionce - i to bylo najlepsze wesele na jakim byłam
![]() jedzenia duzo i dobre, obsługa bardzo fajna sprytna i zaradna duzo miejsca do tańczenia i podłoga wcale nie śliska co do tych kilku wesel jednocześnie to byłam jak trwały 3 na raz bo maja trzy sale i zapewniam cie ze ani grama muzyki nie było słychac z innych sal!!! tak dobrze maja wygłuszone sale z tych trzech sal goście spotykają się tylko na ogródku no ale trudno zeby były trzy osobne ale tak to jest nikomu we wszystkim nie dogodzisz, zawsze sie znajdzie taki komu cos przeszkadza takiem moje zdanie uwazam ze to jeden z lepszych lokali w ktorych byłam na weselu a zaliczyłam ich sporo przez ostatnie 3 lata
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja byłam tam na weselu we wrześniu 2009, i tak samo jak Anika222 napisała, nie słychać było żadnej muzyki, ogólnie nie było żadnych problemów pomimo, że były tam jeszcze 2 inne wesela. Ale tak jak wcześniej wspomniałam, z jedzeniem się nie popisali..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
kurcze zmartwiłyście mnie bardzo tymi opiniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja tez bylam w sierpniu 2009 w czerwionce i bylo super! jedzenia bardzo duzo, bardzo smaczne, podloga nigdzie nie byla sliska! innych wesel nie bylo slychac!
jesli osoby planaujace wesele zamowily mniej jedzenia to nie dziwota, ze sie wrócilo glodnym! zobaczcie sobie menu na ich stronie! ile czego jest w standardzie! jedzenia zostalo nam po weselu ogromne ilosci! bo bylo to wesele brata ilosc jedzenia zalezy od osob ktore wynajmuja! to samo slyszalam o wenecji w zorach! ale tez tam jest fajnie! i nie ma malo jedzenia!oczywiscie o ile mlodzi nie zamowia mniej ![]() dlatego sama bede tam miec wesele ale w tym nowym w chudowie w 2011! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój 500 post ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
wejdz na strone bialego domu, reklamuja go!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Byłam we wrześniu zeszłego roku na weselu w Ochojcu. Byliśmy niestety na górze - mało miejsca a najgorsze były te przechodzenie pod spadami dachu - niejeden gość miał "przyjemność" porządnie walnąć się w głowę ( w tym i Pan Młody). Jedzenie w pierwszy dzień ok, ale w drugi beznadziejne. Miało się nieodparte wrażenie, że to resztki dnia poprzedniego (bądź z wesela które odbywało się poniżej). Wystrój sali ujdzie, chociaż bez rewelacji. Obsługa ok.
Nie wybrałabym tej sali na swoje wesele.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
sale na gorze wygladaja na hmm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja co prawda bylam tam na studniówce nie weselu, ale mogę powiedzieć, że jedzenie mi w ogóle nie smakowało, kelnerzy byli mało uprzejmi no i ta śliska podłoga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
no tak ale dla mnie studniówka a wesele to coś innego
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wesele we wrześniu tego roku w Ochojcu, jak na razie wrażenie pozytywne, a co do jedzenia - zawsze się zdarzy, że nie będzie komuś smakować. Nie po to się chodzi na wesele by się nażreć, tylko się dobrze bawić i dzielić się radością pary młodej.
![]() Ja już się nie umiem doczekać. ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam, że Biały Dom w Ochojcu był lub miał być zamknięty, bo na paru komuniach ludzie zatruli się salmonellą... Ale nie wiem czy to sprawdzona informacja czy po prostu wiejskie plotki
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ooo a to ciekawe, ale wszędzie się to może zdarzyć i nie mam na to wpływu, sala zaklepana.
![]()
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Hmm.. byłem ostatnio na stypie w Białym domu w czerwionce bez rewelacji.
obsługa okey Jedno co mnie zastanawiało ze pisze i mi mówił menager ze będą rolady śląskie a w tej roladzie co sostalismy było jakies mięso mielone ... i małe kawałki ogórka.. Wystrój sali okey |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witam,
Byłam na tej sali na weselu nie polecam. Jedzenia bardzo mało tylko jedna ciepła kolacja, obsługa niezbyt miła do kawy i deseru z lodów dają jedną łyżeczkę na moją prośbę o dodatkowa łyżeczkę do kawy usłyszałam " łyżeczki były już dawane". Do obiadu chodzili kelnerzy i proponowali wino pomijam fakt, że kelner nie wiedział jakie wino proponuje ale kiedy już zapoznał się z etykietami znajdującymi się na butelkach okazało się że wina białego brakło poszedł po nowa butelkę i już nie wrócił. na sale trwafiały brudne i poobijane talerzyki. Kolejnym absurdem sali jest to że po wyjściu z sali trafiamy od razu do Biedronki. Mam nadzieję że maiłam ta nieprzyjemność bycia gościem na tej sali pierwszy i ostatni raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam! W restauracji Bialy Dom w Czerwionce mielismy juz okazje zabawic i zjasc kilka razy. Niestety nie bylo to najlepsze doswiadczenie a wrecz przeciwnie.
Obsluga wydaje sie byc mila ale niestety jest niedouczona i nie umie sie zachowac. Na stole znalezlismy strzaskane szklanki a w salacie zywa i bardzo aktywnie ruszajaca sie dzdzownice. Co wiecej brak obycia ze strony obslugi jest wrecz smieszny. Przy zgloszeniu, ze w jedzeniu znalezlismy zywa istote (co hmm no, jakby nie bylo zdazyc sie moze..) Pani kelnerka podeszla i na serwetce wyniosla dzdzownice nie mowiac ani slowa.. Nie marze nawet o wymianie posilku na swiezy, upuscie ceny, szklance wina czy poprostu o zwyklych przeprosinach. Lecz czego mozna sie spodziewac jesli w dniu slubu na zdjeciu sprzed hotelu okazuje sie, ze "H" zniknelo.. moze wlasnie bylo wymieniane na "M"?? Nie polecam, wrecz odradzam! Doswiadczenie kolejne.. po 24 godz podrozy, przyjezdzamy do H(M)otelu, po godz 17 pokoje okazuja sie nie tylko nie gotowe..cieple kolderki poprzednich gosci, ladnie sie prezentowaly na niezascielonych lozkach! No coz, troche mi sie zrobilo wstyd. W koncu to ja zaprosilam swoich gosci do tego wlasnie hotelu. No nic, na pewno ostatni raz.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.