|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Niewiadoma
Cześć dziewczyny! Pisze tu, chociaż może nie powinnam w tym wątku, ale tu jest Was najwięcej, więc liczę, że może któraś mi pomoże. Po nieprzespanej nocy, z telefonem w dłoni i z ogromnym bólem głowy, chyba przez stres, siedzę na łóżku i nie wiem co robić, co myśleć. Mój Tż pojechał dziś do szpitala, niby na zwykłe badania, bo od jakiegoś czasu miał takie nagłe i dość silne napady bólu brzucha. Ja oczywiście już sobie sama zaczęłam wkręcać, że jeśli to będzie coś poważnego, co wtedy? No bo bez powodu albo z byle błahostki tak by go nie bolało. I dzięki temu miałam noc z głowy. Po 9 telefon od Tż, że już leży na sali, wszystko, czego potrzebuje, to ma, itd. Zapytałam o badania, czy miał jakieś, co lekarz powiedział, a on odp. że żadnych badań jeszcze nie miał, ale jutro będzie miał taki mały zabieg, nic strasznego. No a ja oczywiście już panika, jaki zabieg? I dopiero po paru minutach wypytywania, powiedział, że będzie miał zakładane szwy gdzieś na kiszce albo jelitach. Moja głowa, jak na zawołanie zaczęła pulsować, tętno podskoczyło mi chyba dwukrotnie, ale to teraz bez znaczenia. I właśnie dlatego mam do Was pytanie, czy spotkałyście kiedyś z czymś takim? I wiecie, jaka może być tego przyczyna? Jadę do niego jutro, ale przecież zwariuję do tego czasu... Przeszukałam internet, ale nie znalazłam nic, co odpowiadałoby takiemu opisowi zdarzeń. Pomóżcie, proszę!
![]()
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Niewiadoma
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przepuklina jelitowa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze mial jakis wstydliwy problem i nie chiał mówić. Powie Ci moze jak juz bedzie po.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Oliath: Dziękuję, zaraz poczytam o tym coś więcej
![]() Nie wydaje mi się, żeby to miało jakieś intymne podłoże. Zastanawiam się, czy mogło mieć na to wpływ, to, że ostatnio dość często chodził na siłownię i wydaje mi się, że może trochę przesadził :/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.