|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przez niego popadne w depresje
acznę od tego, ze z moim związkiem jest coraz gorzeje..na początku myślałam ze to z mojej winy bo niestety tak to określał mój Tz. Teraz wiem ze jednak nie miał racji i robił to specjalnie aby wzbudzić we mnie poczucie winy ze nasze problemy to moja wina..tak przynajmniej mi się wydaje, wiec dlatego pisze to tutaj bo chce drogie wizażystki aby ktoś kto jest obiektywny powiedział, albo doradził o co tu chodzi.
Nie będę rozpisywała się o wszystkich naszych kłótniach napisze tylko o najważniejszych. 1. Miała miejsce kiedy ja leżałam w szpitalu....bylam troche smutna z tego powodu..zle się czułam byłam podłamana kiedy lekarz oznajmił mi ze jeszcze musze zostać kilka dni w spzitalu(sobota niedziela) bo muszę brać jakies leki..wiec troche często dzwoniłam do Tz, chciałam pogadac...on nie odbierał..kiedy zadzwonił był dziwny powiedział mi ze nie mogł gadac bo był zajęty..dziwne bo akurat wiedziałam ze to ściema, z daleka słyszałam odgłosy dziewczyn śmiejących się..zapytałam gdzie ejst powiedział ze w domu..byłam wściekła wiec nie chciałam się wypytywać(bo i tak by mi nie powiedział)..potem napisałam smsa do kolezanki jaka jest sytuacja.ze Tz cos kreci..jescze dostałam smsa od niego ze mnie nie odwiedzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. On cały czas sobie ze mnie głupkowato żartuje przy koledze ja się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Przez niego popadne w depresje
Przykro mi, ale nie zależy mu na Tobie. W ogóle!
p.s. chama cięzko zmienic, wiem co mówie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że najlepszym wyjściem jest stanowcze powiedzenie, że jeśli nie zmieni się jego zachowanie, to odejdziesz. Tylko może tego nie potraktować poważnie, skoro do tej pory wolno mu było wszystko, bo tak niestety bywało. Nie rozmiem też, dlaczego gdy wyszłaś ze szpitala, a on Cię tam nie odwiedził, sama poszłaś do niego. To on powinien Cię przeprosić! Jeśli tego by nie zrobił, to znaczy, że mu nie zależy. Wtedy nie ma co się zamartwiać, tylko cieszyć się, że to się teraz wydało, a nie później i zrobić coś dla siebie, np. nową fryzurę i znaleźć sobie innego, a na pewno byś kogoś znalazła, bo wydajesz się wartościową dziewczyną, tylko ten beznadziejny chłopak wpędził Cię w kompleksy. Może dlatego, że sam boi się, że zostanie sam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dla mnie byc z kims takim lub ratowac to NIE ma sensu - zupełnie! Szkoda zycia na siedzenie w relacji z tego typu ludzmi.. Ty tylko placzesz, klocicie sie.. on Cie nie szanuje. Ja nie wiem, ale czy kobiety nie potrafia zrozumiec, ze siedzenie z takim 'gniotem', to nigdy nic dobrego i, ze moga miec duzo lepiej i, ze wszystko zalezy od nich
![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2011-07-22 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie ze on jest z Tobą dla wygody także dla seksu wiesz dostaje kiedy chce i nie musi sie starac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Po co z nim w ogole jestes
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
po 1- ledwo zrozumiałam co piszesz;
po 2- jesteś z burakiem i chamem i jeszcze się łasisz do niego i prosisz o rozmowy i wyjaśnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Byłam z podobnym typem prawie rok. ZERWIJ Z NIM CZYM PRĘDZEJ ! Olej chama i prostaka, tylko Ci zostawi rany w psychice, których pozbycie się zajmie sporo czasu (teraz chodzę na terapię więc sama sobie tego nie wymyśliłam, pani psycholog mi o tym powiedziała). U mnie było to samo, wykręcanie się, zawsze moja wina...
Dziewczyno zerwij z nim i zacznij żyć !! Wytrwałości życzę !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Po 1. Nie wiem dlaczego Twojego faceta nie było w szpitalu? ( ok był raz, na dodatek z fochami) Jak mu zależy to siedzi cały dzień i pomarańcze przynosi a nie, Ty go prosić musisz, żeby przyjeżdżał.. No bez przesady
![]() Po 2. Obraża Cię na każdym kroku ( tyle z tego zrozumiałam). Mój facet kiedyś też ciągnął szydere ze mnie i było przykro, to mu wytłumaczyłam łopatologicznie i zrozumiał. Porozmawiaj z nim, choć szans na zmiane nie widzę. Po 3. On ma ewidentnie gdzieś Twoje potrzeby, wymagania oraz uczucia... no a z tym seksem to naprawdę... brak słów. Olej gościa, bo nie ma sensu, żebyś męczyła się z kimś tak... nierozgarniętym i chamskim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Ja bym go zostawila.
Lezysz w szpitalu a on ma Cie gdzies?Mowisz,ze nie chcesz a on na sile cos erobi? halo dziewczyno obudz sie i go zostaw! Ty zerwij! to nie ma najmniejszego sensu,zebys sie meczyla i myslala o co mu chodzi bo widocznie on sam tego nie wie,jeszcze Cię okłamuje.Bo watpie zeby wszystkie kolezanki wokol sciemnialy,ze on gdzies jest a go tam nie ma. Ja bym mu powiedziala na odchodne, ze jest niewyobrażalnie chamski,za dużo by widocznie chcial ode mnie i zycia i takimi sciemami moze karmic kogos innego.I tyle. ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
On Cie olewa, Ty masz zadatki na histeryczke.
Dopoki oboje sie nie zmienicie to ten zwiazek nie ma sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Nadszedł czas by wreszcie zatroszczyć się o siebie,przestać marzyć o rzeczach niemożliwych, zacząć żyć rzeczywistością, nie zaś w świecie iluzji przynoszącej tylko cierpienie. 22.07.2011 - Nowe życie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zachowuje się,jak idiota. nie widać, że Cię kocha.
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Leżysz w szpitalu,a jemu nie chce się przyjść w odwiedziny
![]() Ty nie masz ochoty na dany rodzaj seksu,pieszczot,a od do Ciebie mówi "głupia jesteś" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.