|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Stres pourazowy
Witajcie,
długo już śledzę wizaż, jednak nie miałam okazji się jeszcze tu udzielić. Trenuję narciarstwo (głównie w ramach sekcji akademickiej). W lutym miałam ciężki wypadek na treningu, spędziłam miesiąc w szpitalu. W maju ostatecznie się wyleczyłam, jednak do teraz często przypominają mi się "klatki" z momentu wypadku. Niedługo zacznie się sezon zawodów, treningów itp.; samej jazdy na nartach, ani slalomu giganta się nie boję, jednak gdy myślę o tym, że ruszę na trasę slalomu, robi mi się słabo i wszystko powraca. Domyślam się, że jest to związane ze stresem pourazowym. Zastanawiałam się nad wizytę o psychologa, ponieważ bardzo zależy mi na kontynuowaniu mojej pasji ![]() Pozdrawiam ciepło! Edytowane przez Lhot Czas edycji: 2011-11-26 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Stres pourazowy
Sądze, że Tobie samej cięzko będzie poradzić sobie z tym (zwlaszcza, że od lutego minęło już duzo czasu, a tobie klatki z wypadku wracaja) i jezeli myslisz o psychologu, to moim zdaniem dobry pomysł.
Dziwi mnie, że nie zaproponowano Ci tego od razu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Chyba po prostu nie miał mi kto tego zaproponować, bo wszyscy myśleli, że to rzucę w kąt : ) dziękuję pięknie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Fajnie, że jesteś pasjonatką i nie chcesz rzuć w kąt tego co kochasz.
Trzymam za Ciebie kciuki i jezeli poza strefa psychiczna nie ma przeciwskazań, to zyczę Ci sukcesów i dobrej zabawy!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.