Intymno¶æ.. czy jest sie czego wstydzic? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-07-30, 16:14   #1
gadulec1234
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15
Red face

Intymno¶æ.. czy jest sie czego wstydzic?

Jestem juz moim partnerem pol roku , wspó³¿yjemy etc ..
Jednak od niedawna zacz±³ miec ochote na pozycje od ty³u "na pieska" .
Jak ogladalam filmy dla doros³ych to podoba³o mi siê to, z pocz±tku cie¿ko bylo, zle sie ustawialam to a wysoko to za daleko to za nisko .. nie moglam sie wczuæ w to, przez to klimat sie psu³ a bardzo tego potrzebuje zebym mogla sie skupic i myslec tylko o tym co wlasnie robimy i oczywiscie chce przezyc orgazm , tego dnia juz odpu¶cili¶my tê pozycje bo juz zaczyna³am byc lekko poirytowana .. przy nastêpnej probie partner najpierw mnie spokojnie ustawil potem ustawil 'swojego' by byl sztywny i w miedzy czasie dokladnie palcem sprawdza³ czy moja cipka jest wilgotna etc . w tym momencie poczulam ze moja pochwa wypelnila sie powietrzem i az cale podbrzusze mi 'napêcznia³o" w tym samym momencie wszedl we mnie i zacz±³ robic swoje to bylo przyjemne ale doskwiera³ mi brzuch podbrzusza nie wiedzialam ze najgorsze wciaz przede mna . Gdy skoñczy³ wyj±³ go i polozyl sie obok mnie w tym momencie wyciagnelam nogi do tylu i polozylam sie na brzuchu .. w tym momencie rozkleg³ siê taki dzwiêk jakbym pu¶cila "b±ka" to bylo tak zenuj±ce.. bo glosne .. on myslal ze to poszlo z drugiej dziurki ; o probowalam mu powiedziec ale bylo mi tak glupio ze jezyk mi sie pl±ta³ i chyba wciaz mysli ze po prostu mi sie wymckne³o .. nie chce byc to sie jeszcze kiedys powtorzylo a podoba mi sie pozycja od ty³u i moj partner o tym wie .. od tamtej pory zaczelam mu odmawiac tego ..
co mam zrobic? do¶wiadczylyscie kiedys czegos takiego ?
gadulec1234 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-30, 19:28   #2
helynka3
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19
Dot.: Intymno¶æ.. czy jest sie czego wstydzic?

to normalne przy tej pozycji, Powietrze ie zbiera a potem uchodzi,. Trzeba chlopaka poinformowac i... korzystac z tej pozycji
helynka3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-30, 19:37   #3
Anethka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 852

Powiedz partnerowi, ¿e takie sytuacje mog± siê zdarzaæ, i ¿e jest to ca³kowicie normalne .

KLIK
Anethka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-30, 19:38   #4
mpt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 346

Nie trzeba byæ geniuszem, ¿eby domy¶liæ siê, ¿e wt³oczone powietrze musi jako¶ uj¶æ. Ja proponujê powiedzieæ mu, ¿e po ka¿dym dobrym orgazmie lubisz sobie waln±æ siarczystego b±ka. Niech siê zastanawia, dlaczego nie robi³a¶ tego wcze¶niej
Stary 2011-07-30, 19:42   #5
Brookit
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 584

To jest normalne.

Poka¿ ch³opakowi watek i sam zobaczy ¿e nie ty pierwsza i nie ostatnia.
Brookit jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-30, 20:09   #6
Madzialenka_21
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Powiedz swojemu facetowi, ¿e to ca³kiem normalne. Je¶li tego nie zrozumie lub w to nie wierzy, zrezygnuj z tej pozycji. Jak bêdzie chcia³, to sam to pojmie.

Madzialenka_21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-30, 20:13   #7
paranojewedwojee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 430

Dok³adnie tak jak mówi± dziewczyny - to normalne.
Gdy mi siê tak pierwszy raz zdarzy³o to przyznam, ¿e spanikowa³am, ale mój partner mnie uspokoi³, powiedzia³, ¿e to normalne, i¿ powietrze siê tam zebra³o i potem musia³o siê jako¶ wydostaæ. Ach
Stary 2011-07-30, 20:14   #8
201803080934
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 779

norma, my siê z tego ¶miejemy
201803080934 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-30, 20:26   #9
madelaine_16
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 684

Cytat:
Napisane przez mpt Poka¿ wiadomo¶æ
Nie trzeba byæ geniuszem, ¿eby domy¶liæ siê, ¿e wt³oczone powietrze musi jako¶ uj¶æ. Ja proponujê powiedzieæ mu, ¿e po ka¿dym dobrym orgazmie lubisz sobie waln±æ siarczystego b±ka. Niech siê zastanawia, dlaczego nie robi³a¶ tego wcze¶niej

Ale siê u¶mia³am ju¿ widzê minê tego Faceta
madelaine_16 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-30, 22:14   #10
manio
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 678

Cytat:
Napisane przez paranojewedwojee Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie tak jak mówi± dziewczyny - to normalne.
Gdy mi siê tak pierwszy raz zdarzy³o to przyznam, ¿e spanikowa³am, ale mój partner mnie uspokoi³, powiedzia³, ¿e to normalne, i¿ powietrze siê tam zebra³o i potem musia³o siê jako¶ wydostaæ. Ach

mia³am dok³adnie tak samo
manio jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-30, 22:40   #11
Kmee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 071

norma :P ale i tak jest to krêpuj±ce
Kmee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 22:49   #12
201605011933
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 811

Mo¿e jestem podejrzliwa, ale to dzi¶ 3. w±tek o dziwnych odg³osach z pochwy
201605011933 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-31, 06:02   #13
ulinkaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 881

Cytat:
Napisane przez Kmee Poka¿ wiadomo¶æ
norma :P ale i tak jest to krêpuj±ce
serio, dla mnie nie, powiedzialabym nawet, ze rozluzniajace

Cytat:
Napisane przez Grin Poka¿ wiadomo¶æ
norma, my siê z tego ¶miejemy
my tez
w nico¶ci za oknem, gdy budz± siê mg³y...
ulinkaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-31, 09:05   #14
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

Cytat:
Napisane przez gadulec1234 Poka¿ wiadomo¶æ
Jestem juz moim partnerem pol roku , wspó³¿yjemy etc ..
Jednak od niedawna zacz±³ miec ochote na pozycje od ty³u "na pieska" .
Jak ogladalam filmy dla doros³ych to podoba³o mi siê to, z pocz±tku cie¿ko bylo, zle sie ustawialam to a wysoko to za daleko to za nisko .. nie moglam sie wczuæ w to, przez to klimat sie psu³ a bardzo tego potrzebuje zebym mogla sie skupic i myslec tylko o tym co wlasnie robimy i oczywiscie chce przezyc orgazm , tego dnia juz odpu¶cili¶my tê pozycje bo juz zaczyna³am byc lekko poirytowana .. przy nastêpnej probie partner najpierw mnie spokojnie ustawil potem ustawil 'swojego' by byl sztywny i w miedzy czasie dokladnie palcem sprawdza³ czy moja cipka jest wilgotna etc . w tym momencie poczulam ze moja pochwa wypelnila sie powietrzem i az cale podbrzusze mi 'napêcznia³o" w tym samym momencie wszedl we mnie i zacz±³ robic swoje to bylo przyjemne ale doskwiera³ mi brzuch podbrzusza nie wiedzialam ze najgorsze wciaz przede mna . Gdy skoñczy³ wyj±³ go i polozyl sie obok mnie w tym momencie wyciagnelam nogi do tylu i polozylam sie na brzuchu .. w tym momencie rozkleg³ siê taki dzwiêk jakbym pu¶cila "b±ka" to bylo tak zenuj±ce.. bo glosne .. on myslal ze to poszlo z drugiej dziurki ; o probowalam mu powiedziec ale bylo mi tak glupio ze jezyk mi sie pl±ta³ i chyba wciaz mysli ze po prostu mi sie wymckne³o .. nie chce byc to sie jeszcze kiedys powtorzylo a podoba mi sie pozycja od ty³u i moj partner o tym wie .. od tamtej pory zaczelam mu odmawiac tego ..
co mam zrobic? do¶wiadczylyscie kiedys czegos takiego ?
to normalne

Cytat:
dobre
skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-31, 09:14   #15
OtTakaJa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 331

Tak jak dziewczyny pisz± to normalne i siê zdarza. Ale zwróci³o moj± uwagê raczej to, ¿e tak strasznie siê wstydzisz, krêpujesz swojego faceta. No a gdyby faktycznie Ci siê zdarzy³o pu¶ciæ tego b±ka przy facecie to to takie strasznie upokarzaj±ce? Oczywi¶cie nie mówiê, ¿e ja sobie chodzê i puszczam b±ki przy swoim facecie, ale uwa¿am, ¿e je¶li siê jako¶ tak zdarzy to nie jest to powód do zamartwiania siê i prze¿ywania. Sorki za mój wywód

OtTakaJa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-31, 09:21   #16
letik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 181

No to¶ mnie rozbawi³a z rana nie wy¶miewam Cie broñ bo¿e, ale komentarze dziewczyn s± zabawne
Tak jak pisa³y, jest to normalne, wiêc nie przejmuj siê
A jak ch³opak na to zareagowa³? Bo chyba nie robi³ Ci g³upich uwag
¯ycie jeszcze nie raz Cie zaskoczy,a raczej Twoje cia³o Nie mo¿na wiedzieæ wszystkiego...
Stary 2011-07-31, 09:27   #17
Kaja-ja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 481
GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Poka¿ wiadomo¶æ
Tak jak dziewczyny pisz± to normalne i siê zdarza. Ale zwróci³o moj± uwagê raczej to, ¿e tak strasznie siê wstydzisz, krêpujesz swojego faceta. No a gdyby faktycznie Ci siê zdarzy³o pu¶ciæ tego b±ka przy facecie to to takie strasznie upokarzaj±ce? Oczywi¶cie nie mówiê, ¿e ja sobie chodzê i puszczam b±ki przy swoim facecie, ale uwa¿am, ¿e je¶li siê jako¶ tak zdarzy to nie jest to powód do zamartwiania siê i prze¿ywania. Sorki za mój wywód
No dok³adnie - ja rozumiem w t³umie obcych ludzi, ale przy swoim partnerze?
A sytuacja jest normalna. Fakt, ¿e taki odg³os mo¿e... zaskoczyæ Ale to nic strasznego. Jak u mnie siê to zdarzy³o, to oboje byli¶my zaskoczeni, ale jak wyja¶ni³am sk±d to siê wziê³o, to dostali¶my ataku ¶miechu... Klimat znik³, ale i tak by³ ubaw
Kaja-ja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-31, 09:42   #18
buszmenkaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 262

Cytat:

swojemu tak powiem: hahaha:
buszmenkaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.