|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Przenoszenie się z uczelni na uczelnię.
Witam.
Mam pytanie odnośnie zmiany uczelni niepublicznej (w tym przypadku SWSM w Katowicach na AM). Chciałam się dostać na kosmetologię na Akademię Medyczną w Katowicach jednak matura nie wypadła zbyt dobrze . Nie mogę tracić roku, więc wybrałam kosmetologię na Śląskiej Wyższej Szkole Medycznej. Zamierzam poprawić maturę w następnym roku... i w związku z tym moje pytanie. Czy jest możliwość przeniesienia się ze studiów zaocznych z niepublicznej na państwową przy średniej wyższej od 4 z wyników egzaminów po pierwszym roku studiów? Mam pytanie także do studentek kosmetologii z Akademii Medycznych.... jakie specjalizacje oferują wasze uczelnie po tym kierunku? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 | |
|
.
|
Dot.: Przenoszenie się z uczelni na uczelnię.
Cytat:
co do przenosin - kazda uczelnia moze miec swoje wymagania. musisz sie dowiedziec w dziekanacie AM, czy jest taka mozliwosc |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
u mnie z tego samego kierunku z zaocznych na dziennie jest cięzko sie przeniesc, trzeb miec srednią min. 4,5
![]() z prywatnych nei da rady.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

. Nie mogę tracić roku, więc wybrałam kosmetologię na Śląskiej Wyższej Szkole Medycznej. Zamierzam poprawić maturę w następnym roku... i w związku z tym moje pytanie. Czy jest możliwość przeniesienia się ze studiów zaocznych z niepublicznej na państwową przy średniej wyższej od 4 z wyników egzaminów po pierwszym roku studiów? Mam pytanie także do studentek kosmetologii z Akademii Medycznych.... jakie specjalizacje oferują wasze uczelnie po tym kierunku? Pozdrawiam