|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Serpień - kilka porduktów na wymianę.
Cześć wszystkim
![]() Z tej strony Wasza stara FantasiaceOut- a teraz OjosDeCielo0510. ![]() Przychodzę do Was z propozycją wymianki. Dziś postanowiłam zrobić mały porządek i znalazłam parę produktów, które są nowe i nieużywane przeze mnie, albo użyte raz w celu wypróbowania. Produkty: Oliwka do ciała (125ml) - MONOI DE TAHITI - YvesRocher (użyta raz) Perfumy (30ml) - TRUE LOVE - Elizabeth Arden (psiknięte raz czy dwa) Podkład (30ml) - MATUJĄCY PODKŁAD KRYJĄCY - AA MakeUp (jeśli ktoś chce na wypróbowanie, ponad połowa opakowania) - kolor 2Piasek Podkład (30ml) - NEW PURE.LIQUID MINERAL- Maybelline NY (nie umiem określić ile jeszcze go zostało, ale po ciężkości można stwierdzić, że dużo:P ) -kolor Fawn 040 Jak na razie to tyle, będę robić dalsze porządki i pewnie coś tu jeszcze umieszczę. xoxo Fantasia ![]() Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-08-03 o 06:43 Powód: złamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Serpień - kilka porduktów na wymianę.
Coś za Arden?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chętnie bym przygarneła Oliwka do ciała (125ml) - MONOI DE TAHITI - YvesRocher (użyta raz) ... może znajdziesz coś u mnie ??
Odpisz u mnie w kosmetycznym... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za true love?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Perfumy Elizabeth Arden - to zapach taki hmm mydlany, nie każdemu może odpowiadać.
http://www.labelleperfumes.com/mm5/g...love-women.jpg o to one. Ja się na nie skusiłam, bo była na nie promocja w SuperPharmie, a ja pilnie potrzebowałam perfum i tak szybko, szybko kupiłam, ale ja jetem maniaczką słodkich zapachów, dlatego oddaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.