|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Pomysł na etykietkę
Hej!
Chcę dać kumplowi na urodziny wino i wymyśliłam, że jakoś niesamowicie śmiesznie je "przyozdobię" ![]() Chcę m.in. zrobić nową etykietę do niego. I mam w związku z tym pytanie: Co można na niej napisać? Chodzi mi konkretniej o zawartość (że to niby jest w środku), np. płyn do mycia naczyń, denaturat, sperma szatana ![]() ![]() Wiecie w czym rzecz, dajcie jakieś pomysły, żeby było śmiesznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomysł na etykietkę
Sperma szatana??? Aż się boję pomyśleć jaką minę będą mieli jego rodzice czy goście, kiedy im się chłopak pochwali co otrzymał w prezencie. I pewnie podziękują za poczęstunek z tej butelki. Wiem, że ma być śmieszniej i pomysł mi się bardzo podoba, ale niekoniecznie z tym napisem. No, ale żeby nie było że się tylko czepiam a nie dam żadnego pomysłu. Może:
- "Elixir mądrości" - "Lek na całe zło" - "Wywoływacz radości" - "Syrop na.... (tu sobie wpisz co chcesz)" - "Inteligencja w płynie" (plus do tego jakaś ładna zawieszka z instrukcją obsługi butelki i tego jak dawkować oraz spożywać zawartość). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1) Upiękrzacz kobiet
2) Czarna polewka 3) Bobo frut
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.