![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem jego zachowania.Pomocy!
....
Edytowane przez motylek8604 Czas edycji: 2011-08-05 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie rozumiem jego zachowania.Pomocy!
Sorry Cię bardzo. Dałaś szansę dziwkarzowi z bujną przeszłością, który Cię jeszcze tak pięknie osądził? No kpina jakich mało.
Powinnaś go w tyłek kopnąc na rozpęd, a nie się zastanawiac jak to naprawiac.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
nie chciałabym być drastyczna, ale chyba muszę... tłumaczenie, że "taki rzeczy to tylko dziwki robią" jest dla mnie co najmniej śmieszne. po prostu dostał czego chciał, a teraz chcąc wyjść z tej sytuacji "z twarzą" odwraca kota ogonem. może jak na pierwszy seks to było dość odważne, ale na pewno nie jest to powód do zrywania :/
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
To nie Ty masz problem, ale On.
Skoro czuje obrzydzenie do sexu analnego- mógł Ci to powiedziec po Twojej propozycji wystarczyło proste "wiesz co... mi taki rodzaj sexu kojarzy sie z łatwymi panienkami, dajmy z tym spokój". Tak postepuja dorosłi, dojrzali ludzie. Niedojrzali, postepuja jak Twój kolega. Odpuśc sobie. Nie jest wart zachodu. Podejrzewam, że gdybyscie byli razem wyszłby na jaw jeszcze inne "kwiatki", z Jego osobowości, zatem- może i lepiej, ze skończyło się tak szybko, bo nie zdążył Cię zniszczyć, a na razie- poranił.... Trzymaj się! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Pozwol, ze przekopiuje swoj poprzedni post adresowany do Ciebie. Jestem przeziebiona, wiec moje lenistwo jest usprawiedliwione
![]() Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-08-03 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze opcja, że się z kimś założył, że Cię przeleci, ewentualnie podobało mu się takie gonienie króliczka, dostał co chciał i tyle.
Ja nie rozumiem po co ty się przed nim płaszczysz i przepraszasz. W sypialni WOLNO WSZYSTKO ZAPROPONOWAĆ, a jak człowiek jest dorosły to się zgadza lub nie, podoba mu się lub nie, i nikt nikogo nie osądza. On Cię wyzywa od dziwek, panien lekkich obyczajów (facet, który przypomnijmy ruchał wszystko co się ruszało), traktuje jak K**** spod latarni, a Ty go jeszcze przepraszasz i się przed nim płaszczysz. Rozum Ci odjęło kobieto?
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do reszty się zgadzam. Facet popełniał przestępstwa, zadawał się z kim popadnie (łatwy człowiek z łatwymi ludźmi), a co? Jeden tekst i uciekł jak jakaś pensjonarka? Chce niepokalanej dziewicy za partnerkę? Jemu należy wybaczyć "błędy przeszłości", być wyrozumiałym, ale w drugą stronę to nie działa? Olej go, bo nie jest wart nawet tego wątku. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-08-03 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Nie no, mi to się czasami wydaje że połowa z nas, kobietki, to jesteśmy z nudziarzami
![]() ![]() A tak serio, no ja nie wiem czego Ty się spodziewałaś Autorko, spotykając się z tego typu gościem. Że ot tak zmieni się w potulnego króliczka? Szanujący Cię facet co najwyżej powiedziałby "wiesz, sorry kochanie, ale mnie to nie jara" i byłoby po sprawie, lub otworzyłby się na nowe doświadczenie i ewentualnie doszlibyście razem do wniosku że nie bardzo/bardzo podnieca. ![]() Jesteś zaskoczona tym co od niego usłyszałaś? Ja bym była rozgoryczona, obrażona, znieważona, ale... nie zaskoczona taką wypowiedzią z ust takiego człowieka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez motylek8604 Czas edycji: 2011-08-05 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nigdy nie zrozumiem niektórych kobiet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zależy Ci na dziwkarzu, który jest wulgarny (jak widac wciąż co to w ogóle za słownictwo w Twoim kierunku), nie ma do Ciebie szacunku, mierzy Cię swoją mierną miarą, miesza z błotem, a przy okazji jego jedyna reakcja to wpadnięcie w ciąg alkoholowy.
No naprawdę, facet marzenie, jest kogo żałowac ![]()
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez motylek8604 Czas edycji: 2011-08-05 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Nie słuchaj tego, co mówią inni. Skoro to jego znajomi, to normalne, że będą go bronili
![]() Przecież do niczego go nie zmuszałaś. Zaproponowałaś taki rodzaj seksu, a on się zgodził. Gdyby naprawdę brzydziły go 'takie' dziewczyny, to by się nie zgadzał. Z resztą skąd wgl opinia, że tak czy siak to się kochają wierne i porządne kobiety, a inaczej dziwki ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Facet jest niestety z rodzaju tych, co chodzenie do prostytutki tłumaczą tym, że "moja żona nie będzie mi robiła dobrze tymi samymi ustami, którymi całuje nasze dzieci" - hipokryta i tyle. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-08-03 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zasługujesz na to, aby ktoś wyżywał się na Tobie za własne błędy - nieważne z jak dalekiej przeszłości, widać niewystarczająco dalekiej, aby umiał być z kimś, nie krzywdząc tej osoby. Nie życz mu źle, jasne, ale nie rób z siebie również Matki Teresy - niech znajomi się nim zajmą, a przede wszystkim niech on sam sobie pewne sprawy przemyśli. Jeżeli naprawdę chce wyjść w życiu na prostą, to wyjdzie i za jakiś czas dostanie szansę u innej kobiety. A Ty daj szansę sobie i poszukaj faceta, w którego przypadku nie będziesz musiała robić za niańkę, wychowawczynię, psychoterapeutkę etc. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-08-03 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=motylek8604;2853334 6]Nie chcę go bronić, i usprawiedliwiać ale dziwkarzem był kiedyś,bardzo się zmienił i wszyscy nasi znajomi to potwierdzają, jest innym człowiekiem, trudne miał życie, od 16 roku życia sam się usamodzielnił,stracił wcześnie ojca, nikt nie nauczył go kochać,być może to przekłada się na jego obecne zachowanie, każdy człowiek ma prawo do drugiej szansy dlatego ja taka szansę chciałam mu dać...
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Tylko, że on Cię kopnął w wyciągniętą pomocną dłoń. Na siłę nikogo nie zmienimy. Wiesz, też miałam tak, że mi znajomi mówili "jaki to porządny facet, on Cię traktuje poważnie, odkąd go znam to nie zależało mu jeszcze tak na żadnej dziewczynie''. No i co się okazało? Że wcale taki dobry i kochany nie jest, że mnie olał totalnie ![]() Nie ma sensu marnować na niego czas. Sam dał Ci najlepszą radę, jaką mógł: zasługujesz na kogoś lepszego niż on ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z każdym jednym słowem. I tak na przyszłośc: nie wiąż się z kimś kto ponoc nie umie kochac. Miłości go nie nauczysz, ale możesz sobie w najlepszym wypadku zafundowac złamane serce, w najgorszym życie spieprzyc.
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby mi facet zafundował takie porównanie to na oczy nie chciałabym go więcej widzieć. Już teraz wychodzi na to, że facet ma spore problemy ze sobą. Niestety to, co wydarzyło się w jego życiu, ma wpływ na to, jakim człowiekiem teraz jest. On postanowił, że wyjdzie na prostą, zwiąże się z porządną kobietą. Znalazł taką, czyli Ciebie. Dobrze wie jaka jesteś i sam fakt, że zaproponowałaś seks analny nie powinien mieć większego znaczenia dla niego w ocenianiu Ciebie. Nie podobało mu się to ? Powinien był przed tym całym seksem powiedzieć, że "źle mu się to kojarzy" i woli uprawiać inny rodzaj seksu. A nie -najpierw wziąć, a potem dorabiać całą ideologię, że jesteś taka śmaka i owaka. Edytowane przez Noa_ Czas edycji: 2011-08-03 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
chorobliwa zazdrość nie jest mu obca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli, co jego zdaniem facet może sobie skakać z kwiatka na kwiatek, chodzić do łóżka z kim popadnie, a dziewczyna ma grzecznie siedzieć w domu i z seksem czekać do ślubu? Ty po prostu za bardzo chciałaś mu uwierzyć, za bardzo nastawiłaś się na jego przemianę. Wiem, że ciężko to przyjąć do wiadomości, ale nie ma innego wyjścia ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez motylek8604 Czas edycji: 2011-08-05 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
motylek8604, oki, zaszalałas, dałas szanse bad boyowi (wiele kobiet ma do takich słabośc
![]() Nie jest wart Ciebie.
![]() Edytowane przez 33owieczka Czas edycji: 2011-08-03 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W niezłe poczucie winy wplątał Cię ten pan. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez motylek8604 Czas edycji: 2011-08-05 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() On chce dziewiczą krwią zmazać własne winy. Niech od razu przeprowadzi jakiś starożytny rytuał, tańce przy ognisku i wzywanie duchów zmarłych - aby oczyścić siebie samego. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Miałaś ochotę na taki seks, a nie inny - w tamtym, wyjątkowym momencie. Tyle. Otworzyłaś się przed nim, a on Cię zmieszał z błotem. Jak widać - i to jest smutne - nadal nie masz dosyć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.